Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 14 тема

• 125 734
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Момичета, по-назад в темата беше споменато, че при ретуш на ботокс не се заплаща. Но явно не навсякъде е такава практиката. Миналата седмица ходих на консулт на 14 ден и ми добави малко количество под външната част на очите точно над скулите /по една точка/, също и една точка на гневната и си платих колкото си струваше. Но следващият път си мисля, че ще сменя клиниката и лекарката- просто защото не виждам ефект, пък искам да чуя и друго мнение. И тъй като в тази тема също обменяме впечатления от лекари и клиники, споделям с нелоши чувства, че става въпрос за Скин Лайн-Варна  Peace

# 331
Циндил - Пиндил, майтап да става  Simple Smile

С този ботокс не може ли предварително да се уговаря дали ще има доплащане, ако се налага ретуш?

# 332
tedilina, аз винаги питам какво ще ми струва преди да започна нещо и внимавам за скрити разходи като препоръчани кремове/козметика; какво трябва да направя след това и т.н.
когато ме поканиха за консултация попитах изрично дали трябва отново да плащам, защото това, което плащате в БГ ми е същата сума само че в лири стърлинги. като каза че иска да ми сложи отстрани на носа и под очите попитах отново ще ми струва ли нещо, защото първият път не сложих там.

не знам как е било при вас, мажа се с хепароид, синката ми се увеличи, слагам тонове грим и коректор и самата аз пак виждам да прозира ...

# 333
С този ботокс не може ли предварително да се уговаря дали ще има доплащане, ако се налага ретуш?

може. аз питам и преди да запазя час. нямам време да губя да ходя и да ми дават цени на място и да се окаже че не мога да си позволя определена процедура.

# 334
  • Варна
При мен също беше уточнена цената при първоначалното слагане, но изобщо не стана въпрос дали ще има нужда от повторно слагане, може би и оттам не съм се досетила да запитам при евентуален ретуш дали ще си плащам.
Иначе при мен нямаше никакви синини нито първия, нито втория път, като се има предвид тънката кожа под очите... При първоначалното поставяне имах нормални симптоми- първи ден главоболие, после странното усещане, че все едно имаш шапка на челото си и ти пречи  Laughing и като че ли торбичките под очите ми станаха по-големи, но може и да си въобразявам...

# 335
След като първоначалните симптоми отминаха, мислиш ли че очите ти се подобриха?

И аз сега виждам огромни торби под очите си, като сметнеш и огромните количества бетон, който съм сложила - смятай колко е зле! челото ми е супер и около очите също (отстрани), но за отдолу не съм сигурна, че пак ще направя. Навремето изкарах курс за професионален гримьор и имам палитра с криолански коректори, които са доста гъсти и покриват добре, но сложих няколко пласта.
Определено аз не мога да направя процедурата в обедната почивка и да изскоча без грим и синки. При мен имаше и кървене и си личат дупките от иглите първите няколко часа ... кожата ми е ужасно чувствителна (в негативен смисъл). При първото поставяне имах и синка до корените на косата в центъра на челото.
На мен ми се виеше леко свят след първата процедура, също имах главоболие и усещах убожданията (тук не слагат лидокаин).

# 336
tedilina, при коя от дерматоложките там си сложи ботокса?
Аз си мислех, че е тяхно задължение да те информират предварително за евентуална нужда от доплащане.  newsm78

# 337
  • София
ЛИдокаин?
Дори не знаех, че някои лекари слагат лидокаин.
Нищо не ме е боляло, не съм имала синини, не съм имала странни усещания освен в първите 20-30 минути.

# 338
  • Варна
Доктор Генчева ми слага ботокса, но цените се уговарят на самата рецепция на клиниката, като докторката предава какво и колко е сложила на пациента и толкова. Мисля, че клиниката няма такава практика да ти е безплатно "пооправянето".
S T A R D U S T, при мен очите като че ли се повлияха най-добре, но само отстрани, както казваш и ти. Като се усмихна го няма това набръчкване с многото линии, което беше преди, но пък отдолу под очите си остана проблемна зоната, като мине малко време ще видя с Венус Легаси дали ще се повлияе. Може би си виждаме толкова големи торбичките, поради факта, че челото и очите се опъват и изглаждат и всеки друг проблем /ако има такъв някъде/, някакси "лъсва" на пръв поглед Confused

# 339
Мда, явно зависи от кожата. Споменах някъде че при мен след почистване на лице при козметик в края на 20-те и началото на 30-те ми години имах белези и червени петна седмица след почистването. По тази причина спрях и на кола маска да ходя преди години - отлепваха ми кожа от краката (различни места и козметички). Накрая една от тях ми каза, че кожата ми реагира различно от другите кожи и не препоръчва кола маска.

Ще видя след седмица как ще е положението. Може и аз като ходя на венус фрийз за тялото да направя и 2 процедури на лице.

# 340
  • Варна
Момичета, по-назад в темата беше споменато, че при ретуш на ботокс не се заплаща. Но явно не навсякъде е такава практиката. Миналата седмица ходих на консулт на 14 ден и ми добави малко количество под външната част на очите точно над скулите /по една точка/, също и една точка на гневната и си платих колкото си струваше.
  Може и да зависи от ценообразуването.  Там, мисля, е на единица. На други места съм виждала, че е на зона.  Съгласна съм, че трябва да бъдеш информирана за заплащане при корекция.

# 341
Здравейте, има ли някоя мацка, коята да е доволна от процедури при целулит. Спортувам, храня се като цяло здравословно, не съм дебела, но от този целулит няма оттърване.

Венус легаси действа ли? Аленка, ти беше ли я правила?

# 342
Скрит текст:
tanya27 Ето такъв, даже в момента има бонус мезотерапия https://www.ofertomat.bg/Ne-otlagai-Korektsia-na-nos-tsal-nos-za … ystems-p4355.html  . Аз ползвах ваучер и за консултация.

Циндил - Пиндил Ако имаш предвид болницата в Доганово до Елин Пелин, аз съм там.

Да, нея имам предвид. Доволна ли си?
Аз съм много доволна, както и две мои приятелки.
Операция ли си прави или някоя от обсъжданите козметични процедури? Как се изкушавам да си грабна един ваучер за гърди, но е добре преди това да ги видя лично, пък ако си допаднем, тогава да си купувам.
Уж от време на време следя темата, обаче толкова много процедури има в днешно време, че ми е много тудно да запомня кой какво прави и за какви части от лицето/тялото се отнася. Crazy Таман запомня нещо и изскочат 5 нови.
Реших пролетта да направя една мезотерапия на лице. Ще ходя в Хил, че тях си ги знам.
Операция на гърди(импланти) и премахване на фиброаденом при д-р Пеев,както и поставяне на филър при д-р Крахтова

# 343
Момичета, по-назад в темата беше споменато, че при ретуш на ботокс не се заплаща. Но явно не навсякъде е такава практиката. Миналата седмица ходих на консулт на 14 ден и ми добави малко количество под външната част на очите точно над скулите /по една точка/, също и една точка на гневната и си платих колкото си струваше.
 Може и да зависи от ценообразуването.  Там, мисля, е на единица. На други места съм виждала, че е на зона.  Съгласна съм, че трябва да бъдеш информирана за заплащане при корекция.
Да,така е,на единица,а не на зона,което аз предпочитам,защото понякога нямам нужда от ретуш,друг път се налага,до сега където съм гледала цените да са на зона би ми излязло по-скъпо,отколкото на единица.На три различни места съм ходила,никога не съм плащала за зона,а за единици.  Peace

И при мен челото,глабела и отстрани около очите се изглаждат добре,но точно под очите си остават бръчките,защото там се концентрира набирането от мимиката,която сега заради ботокса спира до там,а не отива отстрани на окото.Ако имаш и торбички ( а аз имам) се подчертават повече.

# 344

[/quote]

Асенов, който оперира в Пловдив ли, или има и друг Асенов newsm78?
[/quote]
Същият. Завеждащ е УНГ

Общи условия

Активация на акаунт