Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 526
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Кои дни ти бяха тогава?

# 91
  • Varna
Аз почнах на 10 ден и +ми беше днес на 15 при вариращ МЦ 28-32дни Peace

# 92
12 и 15 ,мисля ,не са пред мен в момента . Последната М,настъпи на 57ден ,след предизвикване (15-6 дни след последната таблетка Дуфастон),преди това 2 седмици ми цапаше кафяво течение ooooh!  Като изключим отклоненията ,м/у 30-33 дни е.

# 93
Ехе,57 дни е доста.

# 94
Много и АГ,каза ,че няма какво да се направи  Shocked не бях бременна , а не идваше ! Не знам. Sad

# 95
Здравейте, момичета. Честита Коледа!  bouquet
На бременелките ни - лека бременност и пухкави бебчета през 2017 година.
На другите дами желая в най-скоро време да видят двете чертички и много мигове на щастиеЧ Hug

Аз съм на противозачатъчни 2-3 месеца докато се регулират хормоните. Живот и здраве другата година дано имам зелена светлинка! А до тогава стискам палци на всички, бъдете спокойни,щастливи и обичани! Прегръщам ви!  Heart Eyes Hug

# 96
Добро утро, момичета Simple Smile

Честита Коледа! Нека сте здрави, вие и семействата ви! Нека има топлина в сърцата ви и магията на Коледа да е около вас през цялата година! Нека всяка една от нас да сбъдне мечтата си и следващата Коледа да посрещнем с бебче на ръце  Praynig Praynig Heart Eyes bouquet

Честито на Мъфинчето, дано всичко е наред и няма проблеми   Hug

# 97
Здравейте момичета  Hug
По въпроса с овулациите:
Мен по принцип гърдите ме заболяват няколко дни след О и така докато ми дойде. А този месец ме заболяха много рано - 14-ти ден, като моята О винаги се върти около 20-ти. Незнам дали не е подранила, но и тестовете ме объркват, жалко че не ги снимах. Преди два дни след доста пъти пишкане и късно към 9 вечерта си направих тест, на който излезе бледа черта но с много ясно изразен тъмен край(една такава много тънка линийка). И сега се чудя тогава ли е била О, защото вчерашния тест беше точно като на Таня - почти положителен.
Минали месеци като съм засичала О, пак ми се появяваше такова много наситено ръбче на линийката, и си мисля че просто заради честото пишкане не се е оцветила достатъчно цялата  newsm78 Голяма чуденка, но сега незнам да почвам ли дуфастон или не - днес ми е 18-ти ден.

А гърдите доколкото съм чела болят при покачването на прогестерона, което се случва след О newsm78
Не е лесно с тези тестове  Laughing но ще се мъчим, какво да се прави.
Целувки  bouquet

# 98
Нали има някакви правила да не се ходи до тоалетна поне два часа и да се прави към 16 часа. Трябва всеки ден да е по едно и също време да за имаш ясна представа , и все пак съм чела че се правят и сутринта ☝

# 99
Нали има някакви правила да не се ходи до тоалетна поне два часа и да се прави към 16 часа. Трябва всеки ден да е по едно и също време да за имаш ясна представа , и все пак съм чела че се правят и сутринта ☝
Аз ги знам правилата, но покрай гостите и готвенето просто изключих, беше на 25-ти Grinning
Стисках 3 часа и реших все пак да пробвам, да не изпусна пика.. Иначе ги правя тестовете всяка вечер около 6 а след 2 следобед не ходя до тоалетна и намалям течностите.

# 100
Аз ги знам правилата, но покрай гостите и готвенето просто изключих, беше на 25-ти Grinning
Стисках 3 часа и реших все пак да пробвам, да не изпусна пика.. Иначе ги правя тестовете всяка вечер около 6 а след 2 следобед не ходя до тоалетна и намалям течностите.
А дали е възможно теста да е бил положителен , но ако не е направен както трябва да не е отчел вярно , НЗ вече и аз с тези тестове 😂

# 101
Ами и аз в това се съмнявам, защото на положителните ми винаги има по тъмна чертичка от едната страна на тестовата, но ще стане ясно Simple Smile

# 102
Ох аз се ядосах щях да ходя на лекър каза ми днес да и се обадя да ми запише час за утре , звъня преди малко имала за 29  в 13часа🙄Точно тогава е първия рожден ден на детето на една от най -добрите ми приятелки няма да ходя на лекър и къде ли не звънях . Накрая май ще се принудя да плащам на частно , въпреки че имам направление😔

# 103
Добро утро, момичета - кокичета Simple Smile

Аз съм на работа от днес Simple Smile  Hug

Утре съм на док да каже пукнали ли са се фолитата и хванали ли сме нещо или не. Спокойна съм и всичко си му е супер, само дето съм преяла здраво. Както съм слабичка коремчето ми е подуто яко, надявам се да си остане така (но от бременност) Simple Smile
Вълнувам се много и утре е момента на истината Simple Smile  newsm51

Много се радвам за всички вас, които имате вече две чертички Simple Smile Simple Smile Simple Smile  newsm30

Моля се за всички да видим скоро желания резултат : preggo

# 104
Добро утрооо  food010
Прибрахме се ние, малко зле го изкарах пътуването навръщане, доста ми се повдигаше, ама преживява се. Почва да ми става лошо от миризми, ММ вече се наложи да бракува дезодоранта си. Време е да се боядисвам, но ме съмнява на тоя етап да издържа на миризмата в салона и май ще ходя като  afwitch поне още месец  Sad
Не помня кой питаше, но на нашите още предния път като бяхме из варненско казах, че съм Б. Аз пия забележимо като сме на маса (главно бира, ама мога много  Laughing  beer ) и няма как да не се светнат. Но стига ви занимавах с моите глупости, прегледът най-накрая наближава и след 3 дни ще разберем дали всичко е наред с буболечицата.
За Ову тестовете - аз никога не спазвах указанията да ги правя по едно и също време и да не съм пишкала поне 2 часа  Embarassed. Затова се съмнявам дали О е била тогава, когато уж я засякох. Дано не ми се налага да ги ползвам повече, че хич не ме бива в спазването на часове.
Таня, за мен този тест със сигурност не е положителен. Продължавай, най-вероянто ще е скоро, освен ако не е ановулаторен месеца.
Мини, дано са се пукнали. Утре едва ли ще се види дали наистина е станало каквото трябва, но ако няма фоликули и лигавицата е хубава, има огромна верояност  Flutter Стискам палци!
Очаквам едно сериозно двучертичково началото на новата година! Възползвайте се от почивните дни и се обичайте много, защото е време за прекрасни есенни бебенца  Heart Eyes
Дано бременелките ни се чувстват добре  и дано всички до една сте здрави, стискам силно палци на бебеправещите  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт