Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Честита Коледа и от мен! От сърце желая много здраве, спокойствие и топлота да изпълват вашите домове  Hug

Във връзка с тестовете - Гоустче много вероятно е овулацията да е минала, след като вече те болят гърдите. При мен също всеки месец започват да ме болят веднага след деня на овулация, най-болезнени и тежки са 7-8 дни след това, след което се успокояват, спират да болят и на гости идва лелката Sad Успех да сте хванали Я и да е вашето Коледно чудо!

Лек ден на всички bouquet

# 106
  • София
Здравейте и от мен, момичета!

На всички гонещи О - давайте, да я хванете и после  baby_neutral ! Аз лично бих предложила на всички, които виждат две добри черти на О теста да запретват ръкави, през ден, да продължавате с тестовете докато не видят 2 еднакви черти, тогава всеки ден и така, както е по предписание. Искам да напомня, че на първата страница на темите ни има няколко линкове, които са от огромна помощ за изчисляване на О, правене на тестове и  всичко, което мен лично ме обърква. Аз често ги отварям и помагат страшно много.

Комалче, радвам се,ч е сте се прибрали, а за прилошаването, съжалявам, но дано те пусне бързо и скоро да не те притеснява. Чая от джинджифил помага много в тези моменти.

Hug ви всички много и чакам хубави новини! Искам с цяло сърце да изпратим тази година с много положителни тестчета!  bouquet

# 107
Така, на мен още снощи ми дойде, както и очаквах. Много е лошо човек като има база за сравнение, предния път по някакви съвсем дребни неща на около 8 ден след ову се усетих, че съм бременна без да съм правила тест. Сега нищо подобно нямаше и бях на 90% сигурна, че нищо не е станало и ето...Макар че, казват, че всяка бременност е различна и ранните признаци може да ги има или няма и да са различни, но явно си усещам аз по някакви сигнали  Rolling Eyes
Та ще се зареждам с ову тестове и пак отначало. На мен ми е най-лесно с тези на Oview, не ми оставят място за колебание - там тестовата чертичка най-много да стане еднаква, не става по-наситена. Но сега пък commala като спомена по-горе за ановулаторния цикъл и се замислих дали ако няма овулация в даден месец, ову тестът няма да стане изобщо положителен през този месец? Макар че на всички ову тестове пише, че положителен тест не гарантира О., та явно може да си имаш положителен тест, но това няма как да подскаже дали Ц. е бил ановулаторен  newsm78

# 108
  • Varna
Здравейте, дами Hug
Almond eyes и аз до вчера си мислих, че чертичката на тестовето овю не може да се насити повече от контролнота, но се насити-за първи път ми се случва Laughing
Комалче радвам се че вече ще си в къщи, а периода с прилошаването да минава бързо Wink
Мини стискам ти палчета много силно Praynig
Хубав и прекрасен ден на всички  и ако има именнички бъдете живи и здрави  bouquet

# 109
Здравейте  Hug Hug Hug
Almond eyes,в месеците,когато не съм имала о така и не видях плътна черта до контролната.Не е гаранция и да я има,но без о чертата се насищаше,почти-почти да стане тъмна ,но не ставаше колкото контролната.Миналият месец като имах о имаше ясна черта,няма как да я сбъркаш  Simple Smile Съжалявам за ц,дано е последен  Hug
Гоустче,дано сте хванали о  Praynig Praynig Praynig
Мини,палчета и за вас,всичко да се е пукнало и да сте ги сгащили  Hug Hug
Комалче,стискам силно палчета за прегледа ти,но съм абсолютно убедена,че всичко ще е наред.Няма как да е иначе.Дано скоро да отминат неразположенията ти  Hug Hug
Совичка,дано да минат бързо месеците на ОК и да си направите бебчето скоро след това  Party Hug
Вики,дано и твоите неразположения скоро да намалеят,като ти се хапва,ще си хапваш,важното е да сте добре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Стискам палчета за всички  bouquet

# 110
Алмондче, аз миналия месец имах сигурно 10 положителни Ову теста, през  една седмица.. Оказа се задържани фоликули, така че нищо не гарантират тези тестове..
Етолче, ние бяхме болни, на антибиотици, сигурно сме я отървали..нищо другият месец пак Simple Smile

# 111
Да, аз си знам, че гаранция Франция, но пък без тестовете съвсем ми е трудно особено както Ц. ми варира, та все пак си е някаква помощ, а и в сравнение със следене на БТ, тестовете не ме натоварват и ми е лесно с тях Simple Smile. Успех на всички момичета през новия месец  bouquet

# 112
Момичета, забравих да ви попитам нещо. Някоя имала ли е след овулация, бодежи в яйчниците, не силна болка, но от време на време? Усещам от няколко дни това или пулсиране.

# 113
  • София
Мини, при мен много често, ако не даже и всеки път, след овулация усещам същите бодежи в овулиралия яйчник. Там си се случват неща и не мисля, че трябва да те притеснява, стига болката да не стане прекалено силна, разбира се. Моя лекар ми показа дупката в яйчника където се беше спукал фоликула като гледахме на ехограф и ми обясни, че докато се възстанови покрай това мога да усещам боцкания. Аз поне така си го обяснявам. Ако нещо те притеснява, задължително питай доки като се видите. Стискам ти палци за най-най-най-хубавото!

# 114
Мини, при мен много често, ако не даже и всеки път, след овулация усещам същите бодежи в овулиралия яйчник. Там си се случват неща и не мисля, че трябва да те притеснява, стига болката да не стане прекалено силна, разбира се. Моя лекар ми показа дупката в яйчника където се беше спукал фоликула като гледахме на ехограф и ми обясни, че докато се възстанови покрай това мога да усещам боцкания. Аз поне така си го обяснявам. Ако нещо те притеснява, задължително питай доки като се видите. Стискам ти палци за най-най-най-хубавото!
Дея, благодаря ти. Аз и без това отивам утре Simple Smile

# 115
Така доста странно , лекърката каза че скоро няма да ми идва както трябваше , няма и бременност, каза че О ми е била преди не повече от 3 дни , защото още съм имала течност🤔Препоръча като ми дойде да пия Ясмин един месец , за регулиране на Ц и след това да пробваме , каза че матката ми е мнооого обърната и препоръча след полов контакт да лежа по корем , ако на някой му е от помощ 😔

# 116
  • София
Здравейте приятелки!
Идвам да ви почерпя днес за Именния ми ден!

Много сте изписали от вчера и не успях да запомня всичко.
Мини дано се е спукал фоликула.
Вики днес ли е прегледа , разкажи ако е минал.
Всички които гоните О. дано я хванете , а на другите дано не идва.
Бременилките дано не ви се гади и сте добре, аз тези дни се чувствам толкова нормално даже ми се допива алкохол, но уви няма.  Joy  чакам вече с нетърпение прегледа , че така без симптоми ми е страшничко. Моята майка ми каза, че като е била бременна с мен е започнала да повръща и да и се гади от 4-ти месец натам .
Кукувиц ти как си не пишеш?
Ивет, а при теб какво стана?
Не знам как е при вас , но тук е жесток вятър браво ,че съм си вкъщи. Личната ми даде болничен и каза да не се разхождам много сред хора заради гадния грип.
Прегръдки за всички  Hug

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 15:14 от puffeto

# 117
Така доста странно , лекърката каза че скоро няма да ми идва както трябваше , няма и бременност, каза че О ми е била преди не повече от 3 дни , защото още съм имала течност🤔Препоръча като ми дойде да пия Ясмин един месец , за регулиране на Ц и след това да пробваме , каза че матката ми е мнооого обърната и препоръча след полов контакт да лежа по корем , ако на някой му е от помощ 😔

И моята е обърната, но всички лекари до сега са ми казвали че това не е проблем  Hug

# 118

И моята е обърната, но всички лекари до сега са ми казвали че това не е проблем  Hug

Да каза че не е проблем просто контакта между шийката и матката бил по труден за това препоръча лежането по корем Simple Smile

# 119
Здравейте, момичета! Много сте изписали от снощи Simple Smile
Пуфенце, Честит Имен Ден! Да ти е живо и здраво името и да ти е на късмет! Леко бременеене до термин! Страхотна почерпка, ам-ам!
Иначе аз днес бях на преглед, вече съм 9-та седмица и 2 дни, всичко върви нормално, док е щастлив, че са ми се вдигнали показателите след вливането, защото каза, че в противен случай е можело всичко да приключи. Та се радвам, че Точицата ми е добре. Следващият преглед е чак на 6-ти, не знам как ще устискам дотогава Simple Smile Но това е положението!
Без да искам изпратих поста без да искам, та редактирам, за да добавя:
Гоустче, дано сте хванали О! Защо не идеш да те погледнат да видиш дали са се спукали фоликулите, за да знаеш дали да почваш дуфастона.
Мини, вярвам, че и вие сте успяли да хванете О!
Комалче, май сега започват неразположенията. Стискам палчета за прегледа ти в петък и съм повече от сигурна, че всичко си е както трябва. Дано бързо отминават при всички след 10-12 седмица!
Совичке, жалко, че трябва да пиеш ок, но поне е за кратко и шанса за бебе след тях се увеличава! Ще стискам палчета да е още първия месец след тях!
Силве, дано успее док да те вземе, ако ли не - да успееш да отидеш другаде още тези дни!
Мъфинче, ти как си? Чу ли се с док?
Шоколадче, твоят преглед утре ли беше? Стискам палци! И те чакаме с добри новини!
На всички бременилки - прегръдки!
Палчета за НЕчакащите и за гонещи О тези дни!
Няма ли кой да ни зарадва с едно тестче предновогодишно? Не погледнах списъчето.

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 17:14 от Victoria__

Общи условия

Активация на акаунт