Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 621
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Викиии! Много те мисля и много се радвам,ч е вливанията са се отразили добре. Важно е да се слуша доки в тези моменти, и се надявам всичко това да остане в тази година от следващата седмица да имаш една година с много лесно и леко бременеене! Какво и останалите ни бременилчета. Много ви мислим и страшно много ни надъхвате с хубавите си приказки. Чакаме Пуфето, Комалчето, Шоколадчето и всички останали с прегледи тези дни да се отчетат. Чери, Емси, Сторм и всички, които изпускам, защото вече сте ни много (ура!) да ви е леко и на вас и да ни ръсите с прашец скоро!

# 121
  • София
Честита Коледа с малко закъснение! Пожелавам на всички ви най-вече много здраве, семейно щастие, мир и душевно спокойствие и много положителни тестове, безпроблемни бременностти и здрави, пухкави бебчета на термин!  Hug
Пуфенце, честит имен ден! Да си жива и здрава и само позитивни емоции да те спохождат. И аз като теб нямам симптоми напоследък и чакам с нетърпение прегледа. Не знам как ще спя тази нощ, че утре е големия ден! Дано всичко е наред и видим пораснало, риращо човече.
Вики   много се радвам, че ни носиш добри новини от прегледа - все такива да са до финала!
Много сте изписали, едва ви изчетох и за да не пропусна някой да кажа само че, стискам много силно палчета на всички НЕчакащи и гонещи и се надявам на скорошна лавина от положителни тестчета!   fingerscrossed
На другите бременелки - дано симптомите не са прекалено досадни и се наслаждавате на малките човечета растящи в коремчетата  Heart Eyes Пазете се от гадния върлуващ вирус, че е страшно!  

# 122
Благодаря, Дея! И аз ви мисля всички тук и нямам търпение да превърнем тази тема в обща отчетна, защото тук си ми е най-уютно! Вярвам, че и твоето чудо е близо както и на всички останали момичета, които се борят за мечтата си! Всички го заслужаваме и много скоро всички ще сме с бебчета в коремчетата! Пожелавам го от сърце на всички!
Чери, стискаме най-силните си палчета за утре!

# 123
И аз сега "наваксвам" Simple Smile Тази година сме само домакини и посрещахме по 2-3 смени с гости на ден. Simple Smile
Мъфинче, честито със закъснение! Лека бременност!
Честит имен ден, Пуфе!
Гонещите овулация, много ме радвате, че сте толкова сериозни! Hug Сигурна съм, че ще се похвалите съвсем скоро.
Радвам се, че бременните са добре, въпреки неразположенията! На мен доста ми личи вече (явно третият път е така). Странно ме гледаха някой от близките, но за сега гледам да ходя с по- широки дрехи и казвам, че съм понапълняла, а ММ разправя, че "от нерви". Някой даже му предложили да ме запише на психолог, че с тези нерви съм щяла да се обезобразя  Grinning. Не знам как ще крием още 7-8 седмици..., но пък и не ми се споделя преди резултата от амниоцентезата.

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 23:21 от verano

# 124
Verano на теб в коя седмица ти казаха, че ще правиш амниоцентезата?И на мен ми предстои, но още не знам в коя седмица се прави.
Вики супер новини от прегледа все така и до финала. Hug

# 125
Викиии,много се радвам за добрите новини,вече си имате голяма Точица Hug Hug  Heart Eyes
Чери,стискам палчета за утре  Hug
Шоколадче,също  Praynig Hug
Верано,сигурна съм,че всичко ще е наред  Heart Eyes
За всички,които гонят о и нечакат ц  Praynig
Силно вярвам,че ще започнем новата година ударно с положителни тестчета   Heart Eyes

# 126
7-8 дни след ову Престо засича ранна бременност, някой пробвал ли го е?

# 127
7-8 дни след ову Престо засича ранна бременност, някой пробвал ли го е?
Аз не вярвам , че може да засече нещо на 7-8 ден, но все пак това е мое мнение. Моят престо хвана Б на 13 ден след O.

# 128
А, на предишното ми забременяване  Престото хвана 7-8 дни след овуто, но просто чертичката беше мнооого бледа.

А вече на 13-я ден си беше съвсем наситена.

# 129
Щом знаеш, че хваща защо питаш Simple Smile)

# 130
А ти как мислиш, защо питам. Wink

# 131
Комалче, стискам палци неразположенията бързо да минават и да имаш лека бременност със сладко пухкаво бебче на финал!  Hug

Étoile* , Victoria__ Благодаря за подкрепата, момичета!  Hug

Силвия Атанасова_552024, и аз в момента съм на Ясмин за регулиране на цикъла и хормоните. На мен АГ ми каза бебеправенето да започне веднага след спиране на противозачатъчните, да няма "празен" месец.
Стискам палци всичко да е ок.  Hug

puffeto, Честит Имен Ден! Да си жива и здрава, всяка мечта да постигнаш с лекота! Прегръдки и весело прекарване!  newsm67

Victoria__, много се радвам, че всичко е наред и вливанията са дали резултат. На 6-ти ще видиш пораснала Точицата  Hug

verano , убедена съм, че всичко ще е наред! Ще видиш!!!  Hug

Чери, Шоколадче , стискам палчета!  Peace Hug

# 132
А ти как мислиш, защо питам. Wink
Стискам палци!

# 133
  • Varna
Палчета за Герда!

# 134
  • София
Пуфе, честит имен ден  bouquet
Герда, не мисля, че престо птчита толкова рано, много момичета в темата са го доказвали. То кръвен не винаги отчита в този период, пък камо ли пиклив. Стискам ти палци.

Общи условия

Активация на акаунт