Графики на БТ - коментари

• 75 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Графиката се оказа бременна HeartHeart

Честито, мила! Страхотен подарък за празничните дни! Лека бременност! Simple Smile

# 542
И тази сутрин няма значително покачване на Т, притеснява ме факта, че календара дава следващата М на 12.01.2018г., което скъсява периода на ЛФ или бъркам? Снощи имах леки болки в яйчниците, както и рядка слуз, която забелязах и тази сутрин!

# 543
Момичета, четох четох и в крайна сметка не разбрах- когато температурата рязко падне ли е самата О или когато се вдигне рязко след това?

# 544
  • София
Момичета, четох четох и в крайна сметка не разбрах- когато температурата рязко падне ли е самата О или когато се вдигне рязко след това?
Няма такова правило - гледа се цялата графика.
Една стойност, нищо не означава.

# 545
Благодаря, денис:heart:

# 546
Здравейте, момичета!
Моля да погледнете графиката ми! Има ли нещо притеснително по нея? Утре едва ли ще стана в 6:30 сутринта да меря Т по разбираеми причини, затова ако ми дадете някакво инфо до тук ще съм благодарна! Simple Smile
Само да вметна Т я меря и орално и ректално, в графиката са нанесени резултатите от оралното мерене, тъй като в началото само така я мерех, а Т при ректалното е винаги с 0.3 градуса по-висока!

# 547
  • София
Здравейте, момичета!
Моля да погледнете графиката ми! Има ли нещо притеснително по нея? Утре едва ли ще стана в 6:30 сутринта да меря Т по разбираеми причини, затова ако ми дадете някакво инфо до тук ще съм благодарна! Simple Smile
Само да вметна Т я меря и орално и ректално, в графиката са нанесени резултатите от оралното мерене, тъй като в началото само така я мерех, а Т при ректалното е винаги с 0.3 градуса по-висока!
Графиката, все още, не показва да е имало О.
По графика се разбира, поне 3-4 дни,  след като О. е минала, затова е добре да се правят и тестове за О. - те показват кога да се очаква О.

# 548
Здравейте, момичета!
По графика се разбира, поне 3-4 дни,  след като О. е минала, затова е добре да се правят и тестове за О. - те показват кога да се очаква О.

Благодаря за отговорът, Денис! А възможно ли е О да е толкова късно или по-скоро има някакъв проблем? Как ти се струва графиката?

# 549
  • София
Скрит текст:
Здравейте, момичета!
Благодаря за отговорът, Денис! А възможно ли е О да е толкова късно или по-скоро има някакъв проблем? Как ти се струва графиката?
Според графиката дотук и възможните варианти, О. може да е минала, да е тези дни или да предстои.
Късната О. не е проблем - нито за зачеване, нито за износване.

# 550
Добро утро! Честита и Успешна Нова година на всички!
Отново искам мнение по моята графика, тъй като Т вместо да се покачва дни преди М, тя отново падна тази сутрин! Какво да си мисля?

# 551
  • София
Отново искам мнение по моята графика, тъй като Т вместо да се покачва дни преди М, тя отново падна тази сутрин! Какво да си мисля?
Графиката не показва да е имало О. и ако МЦ е ановулаторен е нормално БТ да играе. Може да имаш и късна О. - направи тестове за О., ако не ти е проблем

# 552
Графиката не показва да е имало О. и ако МЦ е ановулаторен е нормално БТ да играе. Може да имаш и късна О. - направи тестове за О., ако не ти е проблем

С тестовете ще пробвам от другият месец, тъй като в момента няма от къде да си купя. А до колко градуса е нормално да се покачи Т през деня, тъй като си направих експеримент да я измеря сега и е 37.1, а сутринта беше 36.2?

# 553
  • София
Скрит текст:

С тестовете ще пробвам от другият месец, тъй като в момента няма от къде да си купя. А до колко градуса е нормално да се покачи Т през деня, тъй като си направих експеримент да я измеря сега и е 37.1, а сутринта беше 36.2?

Зависи кога през деня, при какви условия и къде се измерва. Различна е. Но, най-висока е вечер.

# 554
Тази сутрин имам покачване спрямо другите дни! Днес и разликата на Т измерена орално и ректално е малко по-различна! Понеже от началото на измерване на БТ съм мерила орално и данните в графиката са записани от там, но в забележка /не знам дали вие я виждате на графиката/ е написана и ректално измерената Т. От вчера промените в Т са следните: 02.01 Орално-36.2 / Ректално-36.6
03.01 Орално-36.5 / Ректално 37.0

Общи условия

Активация на акаунт