Щастлива и благословена Нова година за ЮНЧЕТО ще има

• 27 908
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
И моя май е финничък, въпреки че изобщо не не изглежда толкова, а поне с килце отгоре !!! Grinning
 На 15декември беше 7.350 . Grinning

# 181
  • Русе
Ако помня правилно на шест месеца трябва да удвоят рожденото си тегло бебоците. Моята госпожица се роди 4200 кг, на шест месеца беше 8200 кг. Тъкмо  Laughing Ама тя си хапва де. Може би са наследили и тежките ми кости - не съм била дебела, ама все бях над нормите за кг. Каката и тя е така, а изглежда нормално за 16-те си кг. Точно сега не бих отказала по-леки деца, че зверски ме боли някакво възпалено сухожилие на ръката и й трябва почивка ама нямаааа  Sad

# 182
  • София
Да, на 6 месеца трябва да са го удвоили, а на годинка - утроили.
Бeбо се роди 3200 т.е. малко сме по-дебелжки от колкото би трябвало  Laughing

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 16:35 от Happy Mijjj ツ

# 183
Ние засега сме слаботелесни, но младежът така млющи, че се чудя къде я слага тая храна.
На 22,12 тежаха 6,800 кг и 7150 кг

# 184
  • България
Телефонът ми продължава да твърди,че над Ямбол грее слънце Дори смятах да изкарвам децата.А то такава мъгла и студ!

# 185
Изкарвайте децата навън - днес е последния шанс! Че после започва ледената епоха... Sad Ние вече се разходихме малко.
И аз знам, че трябва да се удвои теглото около 6 месеца, ама нашият бебчо беше супер малък като си го взехме (2500), затова наваксва - резултаът :  не удвоил, не утроил ами и повече... Но всъщност си е в златната среда - около 8кг и нещо отгоре...не знам с точност, чакам и аз да запиша час за преглед другата седмица, тогава ще знаем как е и какво е Simple Smile

Днес ще ходим на уролог -профилактично, на частно , при Момчилов (София). Ще ви споделя какво е мнението и професионалните съвети за момченцата и забелването.

# 186
Изкарвайте децата навън - днес е последния шанс! Че после започва ледената епоха... Sad Ние вече се разходихме малко.
И аз знам, че трябва да се удвои теглото около 6 месеца, ама нашият бебчо беше супер малък като си го взехме (2500), затова наваксва - резултаът :  не удвоил, не утроил ами и повече... Но всъщност си е в златната среда - около 8кг и нещо отгоре...не знам с точност, чакам и аз да запиша час за преглед другата седмица, тогава ще знаем как е и какво е Simple Smile

Днес ще ходим на уролог -профилактично, на частно , при Момчилов (София). Ще ви споделя какво е мнението и професионалните съвети за момченцата и забелването.

Ще чакам инфо за уролога. Ние чакаме направление за офтамолог - педи не беше очарована, като попитахме за прегледа. Явно никак не й се дават направления...

Ние не бяхме излизали от една седмица заради кашлицата на малкия, само момата я изведох два пъти с ергономичната раница. Днес ги изведох за час и половина и максимално се изкефиха. Мислех да ви питам колко често ги извеждате през зимата ? Аз възнамерявам да не пестя от разходки само защото е зима, за да свикват със студа. Разбира се, при сибирски студове и снеговалежи ще пропускаме.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 16:04 от KittyCatty

# 187
И аз знам, че трябва да се удвои теглото около 6 месеца, ама нашият бебчо беше супер малък като си го взехме (2500), затова наваксва - резултаът :  не удвоил, не утроил ами и повече... Но всъщност си е в златната среда - около 8кг и нещо отгоре...не знам с точност, чакам и аз да запиша час за преглед другата седмица, тогава ще знаем как е и какво е Simple Smile

Ще чакам инфо за уролога. Ние чакаме направление за офтамолог - педо не беше очарована, като попитахме за прегледа. Явно никак не й се дават направления...

Ние не бяхме излизали от една седмица заради кашлицата на малкия, само момата я изведох два пъти с ергономичната раница. Днес ги изведох за час и половина и максимално се изкефиха. Мислех да ви питам колко често ги извеждате през зимата ? Аз възнамерявам да не пестя от разходки само защото е зима, за да свикват със студа. Разбира се, при сибирски студове и снеговалежи ще пропускаме.

Всеки ден излизаме, било то и за 15-20 минути. Досега сме пропускали само 2-3 дни когато беше също болен. Обличам го като за северния полюс. Пък това което знам е, че не бива да се притесняваме от студа. Рядко дете би се разболяло заради студа, всичко са вируси...затова и идеята е да внимаваме просто къде ги водим и с какви хора контактуват. Иначе както се казва - няма прекалено ниски температури, има само недобре облечени хора Simple Smile

# 188
Мойто недоносено бебе почти си очетвори теглото на  7 месеца. Изписаха го 2,500 кг.
Преди месец беше 9100, но в две поредни консултации го мериха 73 см.?
Броят му се ребрата обаче, как тежи толкова не мога да си отговоря.  Grinning

# 189
  • София
Излизаме почти всеки ден. Вчера не успяхме и ме беше яд. Днес се разходихме точно по слънцето  Simple Smile
Иначе и аз си го обличам дебело  Blush Самата аз съм зиморничава и не мога да си представя да го изведа леко облечен през зимата.
Обикновено му слагам боди, чорапогащник, пуловерче или жилетка и отгоре - космонавт.

# 190
Аз ги обличам леко под космонавтите, че имам и чувалчета. Слагам шапки под качулките, но нямам шалове и се чудя да им взимам ли.

# 191
И аз само по боди и космонавт го изкарвам. Слагам му обаче и една поло яка, наподобяваща пончо, тя също много топли.

# 192
От 2 месеца сме с стол за кола 0-18 монтирахме го в обратна посока но на бебо не му хареса и си го обърнахме с лице към пътя. Така заспива моментално а ако е буден с интерес гледа през прозореца.
А относно количката , в друга тема питах дали е голяма драма ако не гледа към мен бебо, защото съм решила да се взима такава количка другия месец, в която е с гръб към мен... Та надявам се да няма такива драми , че сегашната ми идва адски тежка и голяма и я махам(а седалката се върти в двете посоки..)
Маги, плачеше като беше обратно и сега се кефи, като го обърнахте по посока на движението, така ли? Че и моя много плаче и много ще се радвам, ако му е кеф, като го обърнем - още утре давам задачка на ММ Simple Smile
Да Grinning . Той винаги показва по този начин като не го кефи нещо. Simple Smile А и сякаш наистина като ни вижда се успокоява .
Малеее. днес обърнахме и нашия стол и о, чудо! Дано да е заради това и утре да не надува гайдата вече, че много се бях притеснила Simple Smile

# 193
Ние ли сме най-тежките деца в групата -9.300 и 9.900  Grinning
Малииии. Ти с някаква турбо кърма ли ги храниш  Laughing Наборът е 72-74 см и е 8 кг Peace

# 194
Йо е около 9 кг, другата сряда сме на консултация ако не я отменят заради грипната епидемия. Още я возим в кошницата, с гръб към движението. Тесничко и е вече, но столчето е заето от каката, още не сме купили второ. Трябва да проверя не може ли каката да мине на повдигаща седалка- около метър е висока, 16 кг...Засега не й опират крачетата, но скоро ше щръкнат и няма да е удобно да е с гръб към движението.  И на Йоани фонтанелата не е затворена и пулсира. Но вода отказва, иска само да суче. И с преходна чаша я пробвах - не иска да пие и това е!
Опитай с капкомера от Панадола. Аз така му давам и по 5, по 5 мл, понякога и до 50 мл на ден стигаме, което за кърмаче си е ехеее  Joy

Общи условия

Активация на акаунт