като изтърве бибата се навежда да я вземе, но през това време се държи с едната ръка
. Също и да ви се похваля, днес както стоя и се пусна с двете ръчички и се задържа така 10тина секунди. 

шапка свалям. Аз едва се оправям с една фурия а за две...
имаче докато бяхме на разходки в морската винаги почти се разминавахме с една мама с три близначета
бяха в количка тип ”влакче” едно зад друго. Е това вече си е подвиг. Ами като проходят наште сладурчета...ето тогава сигурно освен кръст гръб и ръце ще ни отидат и краката...
ама какво да се прави-радостта на родителството. А между другото учудвам се,че мъжът ми е по-спокойният с бебка. Аз например се хвърлям в размисли и причинно-следствени връзки само да видя нещо извън.. може би защото ни е първо. 

, като се разплаче или като огладнее.
Само да мерне баща си и започва да скача и да се усмихва или смее. На татко момчето е той .

. Като няма няма,ама като има...
. При нас в "Калифорния" също е бая снежно,но аз по принцип,докато проветрявам и го завивам с едно одеалце,слагам му шапката и гледаме през прозопеца. Не ставаше за излизане,че доста си поваля.
. Определено Елдата му харесва повече от просото (то си е безвкусно,така че ще го оставя за добавка към зелнчуковште и после със сирене,когато го въведа).
. Миналия път като се върнах на работа и се чувствах кръгъл кретен и бездарна до мозъка на костите
. Минава.
. Лека нощ,че нощната смяна след малко почва.

Другото ни любимо занимание е да седи права и да подскача. За мое щастие го прави рядко. 

Теодора го беше правила 2-3пъти,но мнооого отдавна. 
Препоръчани теми