Като мечка-стрэвница е. Другото му забавление е да се мятка бясно от корем по гръб и да прави звук като бръмчене с играчка в едната ръка. Все едно голямо дете си играе със самолетчета. Още не седи стабилно,от лазенето се отказа,въпреки че се вдига на коленца. Сега упражнява покоряване в кръг и по корем на пространството. Тръгне ли да лази и почва да пищи. Чак вече започва да ме притеснява,особено в съчетание с нестабилното седене. Баткото беше по-голям мързел,а на 6 м. вече седеше,но не пролази. Явно от бебе е тренирал стабилно седене пред компа
. Изобщо са много различни. Огнян е по-отвеян и по-бавно дава обратна връзка,че нещо му е ясно и го знае вече. Общо взето се държи : "не ти ли писна да ме питаш къде е жабата"
. От днес вече категорично първата му дума е "Ау". Няма мама,няма тате,15 минути днес си говори с кучката
. Докато тя не му отговори почти в лицето и той се стресна,а мама много усмихнато му обясни,че и тя казва АУ и я изхвърли в коридора
Иначе вече подозирам кучката,че тинденциозно се опитва да го буди като лае и скимти пред вратата,че без него й е скучно. 

Относно сядането, не знам какво да направя, за да ги заинтригува. Могат да седят без опора, но нямат желание. Предпочитат по корем. Още на колене не могат да се набират, но правят опити с повдигане на дупето. Това, което казвате за 2-те деца, че растат и се развиват по коренно различен начин, при нас не важи съвсем. Хем са разнояйчни близнаци, но някак вървят ръка за ръка. Дори зъбите сигурно ще им избият едновременно. Странна работа.
Нали могат.

Пък моята някой път си иска рокля... Йоана също не иска много седнала и тя го прави този номер с рязкото мятане назад. И не лази. Забива чело, вдига дупе и така се плъзга. Ръцете са изпънати назад, умираме от смях. На нея все още не се карам, но на кака й по сто пъти на ден! Голяма беля е...Пък бебето кротува и гледа изпитателно.
за мъжете това са много сложни неща...

То е борба за надмощие , то е чудо! 

То е борба за надмощие , то е чудо! 
Препоръчани теми