Щастлива и благословена Нова година за ЮНЧЕТО ще има

• 27 927
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Понеже и на нас ни предстои събиране на урина мисля да го направя в гърнето направо, ще чакам да се изпишка. Учим се на гърне от няколко дена и за сега успявам да я хвана на време, дано скоро схване идеята  Joy
От няколко дена обаче е много кисела, спи лошо и реве докато яде, още нямаме ни един зъб и чакаме всеки момент, дано скоро почнат, че милата много се мъчи.

# 556
  • гр.София
Може да сложите памук в памперса. Не държат урината да бъде стерилна  Peace

# 557
Да ви усмихна:
Аз към мъжа ми(бебето е заспало в хола): "Донеси ми розовото одеало от спалнята да я завия!"
Той идва с 5 одеала и безпомощна физиономия: "Кое розово? Тъмно розовото, светло розовото, оранжавеещото розово, розово на жирафи или розово с дантели?"

Светът ни е един розов облак!  Crazy
Уникално! Достойно за виц Simple Smile
При нас нещата са доста зелени,когато са мой избор.

# 558
Понеже и на нас ни предстои събиране на урина мисля да го направя в гърнето направо, ще чакам да се изпишка. Учим се на гърне от няколко дена и за сега успявам да я хвана на време, дано скоро схване идеята  Joy
От няколко дена обаче е много кисела, спи лошо и реве докато яде, още нямаме ни един зъб и чакаме всеки момент, дано скоро почнат, че милата много се мъчи.
Успех с пишкането в гърне,но да ти кажа,че след годинка могат да овладяват процеса,така че имате време Grinning . Но пък така свиква с гърнето.
Ние тази нощ направо не спахме. Изяде ме направо,въпреки че се опитвах точно тази нощ да заместя сукането с биба и гушкане. Само си загубих времето,явно цицата на мама е най-добрата и чесалка и успокоение. На сутринта вече венецът на едно от зъбчетата,които вече белеят,се беше сцепил. Предишните два поне наведнъж я свършиха тази работа. Странното е,че точно тази нощ мен мехвана някаква невроза. Ужасяващо се дразнех на всяко докосване до кожата ми,косата ми ме дразнеше... какво беше това чудо,не знам,но е ужасно да се дразниш,че страдащото ти детенце те пипа (което всъщност е дране де).

# 559
Успех с пишкането в гърне,но да ти кажа,че след годинка могат да овладяват процеса,така че имате време Grinning . Но пък така свиква с гърнето.
Аз за голямата нужда се надявам да посвикне, то пишкането ясно, че ще е доста по-трудно, но важното е да знае за какво служи гърнето, че ми разправяха как почнали да учат едно детенце на гърне чак на година и половина, а то си мисли, че е играчка и си го нахлупва на главата  #Crazy

# 560

Ние тази нощ направо не спахме. Изяде ме направо,въпреки че се опитвах точно тази нощ да заместя сукането с биба и гушкане. Само си загубих времето,явно цицата на мама е най-добрата и чесалка и успокоение. На сутринта вече венецът на едно от зъбчетата,които вече белеят,се беше сцепил. Предишните два поне наведнъж я свършиха тази работа. Странното е,че точно тази нощ мен мехвана някаква невроза. Ужасяващо се дразнех на всяко докосване до кожата ми,косата ми ме дразнеше... какво беше това чудо,не знам,но е ужасно да се дразниш,че страдащото ти детенце те пипа (което всъщност е дране де).
[/quote]

Според мен си се повлияла от безсънието... в такива моменти и на мен ме избива на агресия понякога Simple Smile

# 561
Важното е да не е пълно, то че ще има и по главите им гърнета, щя има, не можем да противодействаме.  Joy

# 562
Аз за голямата нужда се надявам да посвикне, то пишкането ясно, че ще е доста по-трудно, но важното е да знае за какво служи гърнето, че ми разправяха как почнали да учат едно детенце на гърне чак на година и половина, а то си мисли, че е играчка и си го нахлупва на главата  #Crazy
За голямата нужда се пробвай да си измислиш дума,която всеки път да казваш,когато има такова нещо (за пишкането също,естествено) . При баткото това проработи доста успешно.

# 563

Според мен си се повлияла от безсънието... в такива моменти и на мен ме избива на агресия понякога Simple Smile
[/quote]
Агресия ме е избивала не един път Grinning В такива моменти винаги се сещам за педиатричната сестра,която беше набила новородено. Представям си за каква преумора става въпрос,НО не оправдавам в никакъв случай. Аз затварям за три секенди очи,поемам дълбоко въздух и ми минава,но тази нощ не беше агресия,а чиста невроза. От неспане,естествено,но не ми се цеше случвало.

# 564
Дени, и аз така се бях ошашкала с някакви MCH и MCV , които бяха леко под нормата.
И на мен педиатърката така ми каза , че референтните са стойностите за възрастни  Peace
Нашият хемоглобин е 129  Simple Smile

Аз пет-шест пъти пробвам и не успявам да събера урина с колектора за бебета! Просто не знам какво да направя!
Да го оставя гол на повивалника и да чакам с контейнер е абсурд, защото той не спира да се върти и пак нищо няма да стане! Едвам му сменям памперса и едвам го обличам  ooooh! То е борба за надмощие , то е чудо!   Tired
Педиатърката ми каза, че не е фатално, ако не успея да дам урина, но ми се ще да дам. Моля ви за някакви идеи как да подходя в тази ситуация?
Ние събрахме урина на 3тия опит Mr. Green . Гол надолу , ММ му даваше водичка а аз държах колектора. Около 10тина мин чакахме и го напълни целия. Хладно ли му стана не знам но се изпишка хубаво. Преди това на памперса ли не го слагах и какво ли не опитах но само това даде резултат. Grinning

# 565
Днес бяхме на консултация , на 7м и 5 дни е 7.900кг и 70см. Венчетата на долните зъбчета са подути и каза да очакваме тези дни зъбче. Айдее дано най сетне да излезе поне едничко. Praynig
Иначе вървяхме точно 1 блок разстояние и му криехме личицето от вятъра , но тази вечер се изкашля 2 3 пъти...Дано да не се разболее , иначе гърлото му наобяд при педи беше добре..
Днес му взех няколко кремчета с грис "Лека нощ" на Хипп и много му допадна първото което е чист грис, другите са с ябълка, и банан.  Много обича и тези със сьомга пак на Хип. Приема я повепе от добре.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 22:34 от __Magi

# 566
Ние днес имахме огромен успех с елдата, така че не се отказвайте. Вчера я мразеха,  а днес искаха допълнително.
Момичета, да не би втори път да давате вече кръв и урина? Днес бяхме на консултация и сестрата ни пита дали сме дали кръв. Питах да не би пак да трябва, но чух само мрънкане. Как протича при вас консултацията? Почвам да се нервя,  че сестрата само им взима мерките и се чуди как да не викне докторката. Като имам въпрос, тя ми отговаря "компетентно" с вирнат нос. Днес изобщо не видяхме педиатърката. Мисля,че скандалът назрява вече...Sad
Хепи, колекторът при момченцата събира лесно урината. Постави пишлето в дупката и залепи. Ние имахме успех на 2 пъти. Първият път не успях да я занеса навреме в лабораторията. При момиченцата е по-сложно.

# 567
  • България
Кити,кръв и урина се дават на 6м. и 1г.
Аз пък щях да питам всички ли са ви пращали на офталмолог и в кой месец се полага?
Навремето на никакви специалисти не ни пращаха или поне мен.

# 568
  • Стара Загора
Нас не са ни пращали на фтамолог.Но тогава беше нашата педи я нямаше,заместваха я,а сега януари си отложихме консултацията за февруари,че беше много лошо времето.

# 569
  • България
Тази нощ не спряха да се будят!Нищо,че едната госпожица я приспивахме до 1.30ч.Като разглобена съм!

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 09:41 от ирен22

Общи условия

Активация на акаунт