Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 784
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Жьоневиев,ще си запиша тези две менюта и ще ги пробвам,но съм убедена в организма си че ще съм плюс,но ще пробвам.
Вчера видях олио от авокадо 15лв-половинка.Някой пробвал ли го е,предполагам става за мазнино хранене?
Оф, начи, така се изтощих във фитнеса, че едвам стигнах до дюнерите...сега го прочетох във фейса и ми хареса.

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 09:42 от №

# 286
Добро утро момичета  Peace

За спорта - аз съм от хората, които отслабват със спорт. НО задължително трябва да е съчетан с ограничаване на храната. Най-бързо свалям със силови тренировки + кардио накрая, съчетани с монодиета или ден на овесени ядки. Буквално се топя по този начин. Затова си умирам от яд, че още не мога да вляза в зала. Стискам си палци другата седмица вече да започна с тренировките, че май ми се пооправиха хормоните вече и ми се ще тази пролет да сложа високите токчета и хубавите рокли, които ме чакат в гардероба от 2 години  Praynig

Сиска - при твоето ВМ хранене си помисли дали да правиш плодов ден. Плодовете са бъкани с нитрати и въглехидрати. Да не стане така, че да задържиш вода от тях. Аз примерно след плодов ден винаги съм подута от вода и от доста време не пипам плодове /с малки изключения по време на ПМС-то/

Аз си карам по план - днес съм втори ден на Овесени ядки. По план и утре трябва да съм на тях и после четвъртък ще правя ден на айрян - съчетавам го с Лунната диета. Отчет ще дам след лунуването. Иначе резултата ми след 6 дни ПМС е + 4 кг вода  ooooh! Надявам се до края на седмицата да съм ги махнала и да стартирам от понеделник на чисто

# 287
Жьоневиев,ще си запиша тези две менюта и ще ги пробвам,но съм убедена в организма си че ще съм плюс,но ще пробвам.
Вчера видях олио от авокадо 15лв-половинка.Някой пробвал ли го е,предполагам става за мазнино хранене?
Аз затова писах, че е до човек.
Особено ако човек е поддържал тегло дългогодишно с глад, нормално след хранене с нормално количество храна да качи...тялото си е било гладно перманентно.
Аз имам авокадово олио, ползвам го за салатите с айсберг, добре ми се съчетават вкусовете.Имай предвид, че е с по-интензивен аромат.Не на всеки му харесва.

# 288
  • София
Точно така те разбрах,до човек си е Жьоневиев  bouquet за да премина към този хранителен навик,аз пона трябва да ходя в залата с тежести,за сегашния ми спорт-канго не е подходящо,така си мисля.

# 289
  • Козлодуй
Добре съгласих се с вас - със спорт не се свалят килограми само обиколки. Все пак аз бях тази която преди месеци плачех тук в темата че спортувам активно но кантара не помръдва Simple Smile Нали ви казвам объркана съм след толкова години борба с килограми не знам как да подходя.
Вчера ходих в снега до Лидл да си взема фитнес тежести обаче обърках взех тези които не искам и после се връщах да ги заменя и направих тренировка в резултат чувствам лека мускулна треска сякаш лекичко съм заредена Simple Smile Смятам да лъжа тялото си с тези тежести че е на старите си килограми и да харчи повече калории. Между другото телефона ми казва че за моя ръст и тегло трябва да да правя по 9390 стъпки което се равнява на -290 ккал или 5,92 км дневно а аз не ги правя всеки ден а и живея в блок без асансьор Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 10:46 от pvacheva

# 290
  • тук и там
Спорта помага да имаме по-здраво и стегнато тяло,развива мускулатурата,но за отслабване  е важна храната.Годините също имат значение,след определена възраст се случват по-бавно нещата и са необходими доста повече усилия..И разбира се,до голяма степен е до структура,наследственост,гени,предразположеност към напълняване,история-защото ,за съжаление колкото по-често се подлагаме на диети,толкова по-малко реагира на тялото след това на намалените калории.И да,имам приятелки на моите години,които нито спортуват,нито се хранят кой знае колко здравословно,но са слаби..Аз винаги съм имала проблем със теглото,но не мога да си изкривя душата-хапвам си. Simple SmileАз съм и със едри бедра,и да се скъсам от диети и спорт ,така ще си остана..Образно казано,и във кръга на шегата:
Скрит текст:
И аз искам да приличам на" арабска кобилка", Laughing

но  "породата" ми е по-близка до" холандски тежковоз".Като сложих онзи ден едни дънки със широки крачоли надолу ,и съвсем го докарах... Laughing

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 12:07 от Kaisia

# 291
  • Козлодуй
Хах Кайсия, тъкмо ми липсваше Simple Smile Дааа много точно казано Simple Smile
Вяра, твоята увереност ми дава сили и на мен Simple Smile

# 292
Здравейте мацки,аз упорито,ама дано да не е и тъпо
 Crazyброя калории!До сега 300гр.от моята си супа
+филийка хляб,а за довечера си варя яйца Joy
Почти мога да се похваля,че вече го докарвам и на
звук от към кудкудякане hahaha hahaha
С яйцата общо за деня 450 кк.Ако много огладнея
 може да хапна още 200кк. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 15:07 от Dundulina_9

# 293
  • Велико Търново
Вяра, когато е луната ти вместо с фреш ще я направиш с айрян, така ли?
Аз също го мисля, ако утре ям само 3-4 кофички кисели млека+2 протеина, а на лунната да съм на айрян. Утре сутрин като стана ще реша какво точно ще е. В Лидъл имало някакви цитрус преси и книга за ВМ хранене и ще видя дали моето момиче ми ги е купило Heart Eyes

Дундулина, с тези калории такава бела ще си направиш, че килограмите ще ти бъдат последна грижа. Това, ако правилно съм разбрала, че живееш на макс 650 калории.

# 294
Сиска,ако ям повече от 1000кк.няма шанс
да отслабна-това вече го разбрах със сигурност!
И тези 6,7 кг,които ме тормозят никога няма да
паднат #2gunfireХляба ми е проблем и емоционалното
хранене,не ям щото съм гладна а от скука Crazy
Ако мога да спра изцяло хляба и да не се чудя по
цял ден какво да хапна,нещата ще си дойдат на мястото
ама труднооооо  #Crazy

# 295
  • Велико Търново
Колко си висока и колко тежиш, ако не тайна?
Аз в никакъв случай не искам да прозвуча грубо или назидателно, но 1000 калории наистина са много малко, особено за по дълъг период от време.
За емоционалното хранене и последствията от него мога ферман да напиша Blush
От всичките "упражнения", които правя категорично и очевидно е идеалното състояние на лицето ми.  Свего, с избистрен тен и като намажа ББ крема на Герлен и ставам като "китайски порцелан" Blush

# 296
Сиска,висока съм 160 и 62-3кг,варират 2,3кг.
от 2 месеца вече,но аз ям много солено и
перманентно си задържам вода!Като пия един
фурантрил,и след 2 часа съм с 2кг.надолу Crazy
Абее,,,луда работа ........Миналия месец се хранех
с по 1400-1700кк.,,задържам,отслабване нЕма!
Сега твърдо до 1000кк,-няма друг начин-убедих се!

# 297
Вяра, твоята увереност ми дава сили и на мен Simple Smile

Hug
Радвам се, ако е така наистина. На мен всички тук сте ми адски мотивиращи  bouquet

Вяра, когато е луната ти вместо с фреш ще я направиш с айрян, така ли?
Аз също го мисля, ако утре ям само 3-4 кофички кисели млека+2 протеина, а на лунната да съм на айрян. Утре сутрин като стана ще реша какво точно ще е. В Лидъл имало някакви цитрус преси и книга за ВМ хранене и ще видя дали моето момиче ми ги е купило Heart Eyes

Само на айрян, чай Инхуа и много вода  Peace Правила съм я и с фрешове и с айрян - с айряна ефекта е почти два пъти по-голям, заради това, че няма плодова захар при него за разлика от плодовете. Пробвала съм на зеленчукови фрешове, но си умирам от глад така

# 298
  • Велико Търново
Аз го реших-утре съм на 2-3 кофички мляко 2%, две дози протеин и ако нещо не ми стигне айрян Blush
Ще пробвам луната да е на фреш от грейпфрут, а следващата ще е на айрян и така ще мога да съоставям.
От Лидъл имам книгата с рецепти и цитрус преса..и две по 250 грама Бри. Мога да живея на това сирене Blush

# 299
  • София
Сиска и аз го обичам това бри.
Вяра каква марка к.мляко взимаш?
 Вчера изпих 2.4 литра кефир.Нали не се меря немога да кажа как е кантара,но нямах подут корем и ми беше леко.

Общи условия

Активация на акаунт