Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 798
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Кайсия, развесели ме много, благодаря ти  Hug И аз така, арабска кобилка няма как да стана  Joy

Сиска, благодаря за препоръките  Simple Smile Днес си забърках рецептата от sun sea и като че ли има ефект. Ако съм се заблудила, ще пробвам другите неща.

sun sea, това с маслото и меда много вкусно  Simple Smile Не разбрах само колко пъти на ден по 1 суп л, но аз днес добре си похапнах  Joy Мерсиии...  Heart Eyes

Менюто днес
Скрит текст:
З- 2 сухарчета с крема сирене и баварска шунка, 1 банан, кафе с пр мл
О- като закуската, но вместо банан 1 портокал
В- салата моркови с горгонзола, зехтин, лим сок, балсамико; 3 сухарчета с крема сирене и пушен
бекон, ред черен шоколад
+ за деня - 2 кафета с пр мляко, неизвестен брой супени лъжици от лечебната смес с масло, мед и ванилия

Тези сухарчета, които ям са едни правоъгълни тънки хрупкави плочки. Идеална работа ми вършат  Simple Smile

# 301
Дундулина, разликата между 1400 и 1700 калории е голяма. Защо не пробваш да ги намалиш до към 1300? Аз съм на 1500, но съм повече килограми. С тези 500-600 калории няма да издържиш дълго.

# 302
  • Велико Търново
Сиска и аз го обичам това бри.
Вяра каква марка к.мляко взимаш?
 Вчера изпих 2.4 литра кефир.Нали не се меря немога да кажа как е кантара,но нямах подут корем и ми беше леко.

Добро утро! Само кефир не съм си упувала никога Mr. Green Mr. GreenЩе пробвам.
Днес обявявам ден на киселото мляко Mr. GreenБоженци 2%. Нямам търпение сега да си взема книгага с рецепти, не , че нямам три режима високо мазнинни от жабот де Blush
Утре ще се пробвам да направя луната Blush

# 303
  • София
От колко е утре луната?Какво решихте момичета ,на айрян или на кефир ще лунуваме.Отчитам една тренировка с Руми тази сутрин.Не закусих , но и няма да мога да ям сега.Много ми е трудно да закусвам след тренировка.Сякаш тялото ми отказва да приема храна.

# 304
  • Велико Търново
Утре започва в 13:35:06 Peace
Преди малко се върнах от тренировка на открито, за нищо на света не я заменям BlushОт другата седмица, ако все пак успея да си наглася ангажиментите, че да ми остава време и за зала, ще ходя поне 3 пъти седмично.
Сега като замината децата на умилище ще направя нещо на Румяна и след него ще е интервалната й.
Ще лунувам на фреш и чай, кефира го оставям за друг път, когато имам слизане към Берьозка.

# 305
  • София
ДУ,аз взех книжката от лидъл и розови ластици да има,не за друго.Като гледам какви са калориите в една порция,нещо не ми се връзват с писаното от вас тук,но може и да съм грешка.
Опитай го кефира,  ще карам на него ,на теб може и да не ти хареса.Аз го купувам защото ме засища повече от киселото мляко.Много следя две рускини,сайтовете им,публикациите и тн,вечер една чаша препоръчват.
Кайсия,стегни се с теб сме.Пиеш ли магнезий и вит.Д?

# 306
Сиска,ако ям повече от 1000кк.няма шанс
да отслабна-това вече го разбрах със сигурност!
И тези 6,7 кг,които ме тормозят никога няма да
паднат #2gunfireХляба ми е проблем и емоционалното
хранене,не ям щото съм гладна а от скука Crazy
Ако мога да спра изцяло хляба и да не се чудя по
цял ден какво да хапна,нещата ще си дойдат на мястото
ама труднооооо 
#Crazy
Ако караш с по 450 калории на ден, разбираемо, че си нон-стоп гладна и постоянно се чудиш какво да хапнеш.
Не съм специ, но според мен с такива драстични ограничения яко си си прецакала метаболизма.Затова и сега, дори при този глад на 450 калории едва ли лесно ще си "пусне" последните кг, ако изобщо стане.....

Аз закусвах пица от кайма и парче сирене, сега пека наденички за обяд, за довечера съм приготвила свински врат.Със сълати и грах на пара.Междинно-чай, плод.

# 307
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз до никъде не я докарах с 90 дневната. Не мога да стоя и гледам, как за три дни ще смъкна само 100гр.Не може така. Настроението ми отива на кино. Снощи така ми стърчеше стомаха, я днес сутринта-нищо. Ще си я карам на ВМ.
Закуска-4ръжени сухара с крема сирене
Обяд-100гр.луканка.
За вечеря още не съм решила ама май ще е яйца. Броя калориите и това си е.

# 308
  • Варна
Ако караш с по 450 калории на ден, разбираемо, че си нон-стоп гладна и постоянно се чудиш какво да хапнеш. Не съм специ, но според мен с такива драстични ограничения яко си си прецакала метаболизма.

Да, права си. Доста неща съм чела, и то написани от лекари. Никой не препоръчва такъв глад за дълго време. После трябва цял живот да си на фотосинтеза.  Crazy
Има толкова хубави режими с хапване. Не е нужно да се гладува. За един ден разбирам - лунуване и т.н., но постоянно - не. Имам приятелка, която няколко пъти сваля драстично с плодове по метода на Емилова -20 кг и повече и после ги качва с плюс. Сега е по-едра от мен, а никога не е било така преди.  Peace

# 309
  • тук и там
Кайсия,стегни се с теб сме.Пиеш ли магнезий и вит.Д?
И двете пия. Тук пием вит Д -веднъж месечно,голяма  доза и то цялото семейство.PeaceСтегнала съм се,ама не коментирам-че както се стягам,още по-бързо се и отпускам.Така че,по-малко приказки и повече действие от моя страна ще е най-доброто решение.
От миналата седмица съм само  на интервални тренировки обаче-30минути сутрин ,но съм вир-вода след тях.Малкото пак болно,така че само толкова време мога да отделя. Peace

# 310
Може ли пример за 30 мин. интервална тринировка?

# 311
  • тук и там
Заповядай
https://www.youtube.com/watch?v=XIeCMhNWFQQ
(този говори твърде много и не мога да го трая,но аз си ползвам само упражненията,а иначе -музиката и таймера от последният линк)
https://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s&t=267s
И моята музика със таймер сутрин

https://www.youtube.com/watch?v=QJ8Do4IbQWE

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 13:23 от Kaisia

# 312
Много благодаря!

# 313
Благодаря ви за съветите момичета bouquet
Ще хапвам до 1.200кк с възможно най-малко
въглехидрати,пък да видим каква ще я свърша

# 314
Здравейте момичета! Вече съм 62.8! Май до 29ти ще се похваля със 3.5 свалени кг за месеца.

Общи условия

Активация на акаунт