Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 755
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
За разнообразие имах и свинско първия месец, не знам защо после ми го спря, а имах и риба. Ако обичате риба, е чудесен вариант - риба със салата, салата с млечни, ама малко и така някак оживяваш до неделята, хапваш нещо сносно и понеделник пак Simple Smile

# 661
Добро утро !
Аз пък снощи опостуших всичкото сладко що го имах...това ми е на мен паразита,понякога ангела ми не издържа .
Днес ще се накажа - с много вода и хапване само на обяд..трябва да изразходя тези празни калории.. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 11:02 от tanya27

# 662
  • София
Сиска разбирам те на пълно,за мен тежестите са за оформяне и задържане,аз с тях не отслабвам,затова ходя на кардио,ако мога да достигна 55-57 тогава ще ги почна.
Видях снимки на една жена започва от 68 кг отслабнала до 58кг,после с тежести на 63,разликата е огромна,а кг не са фрапиращи.

# 663
  • Велико Търново
Номерче, аз преди както съм и писала ходех 6 пъти в седмицата на фитнес+веднъж в седмицата играех и тенис, и нещата бяха ок.

# 664
  • София
 Joy Joy Joy
На работа не ходеше  и беше на  30  Joy Joy Joy Joy И аз такааааааа,но вече...... Sad

# 665
  • Велико Търново
Joy Joy Joy
На работа не ходеше  и беше на  30  Joy Joy Joy Joy И аз такааааааа,но вече...... Sad
Тц бях на 34 години, две деца имах и на работа ходех Mr. Green

# 666
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 Joy
Добро утро и от мен.

# 667
Леле, Сиска ... Като ти чета всички ограничения си е меко казано демотивиращо това едно кило. Направо ти се чудя как още не си се отказала ooooh! Браво за постоянството!
И аз мислех, че си свалила поне 4-5 килограма след ежедневните минуси, за които пишеш Peace

Два стриктни, ВП дни и днес за закуска ... мъфинче, че иначе ще трябва да ги хвърля Mr. Green Истината е, че не ми хареса, макар да обожавам този вид - прекалено сладко ми беше Sick
ММ се похвали, че тези два дни му е по-леко, а и виждам как една тениска за вкъщи му стои по-широко.
Следващите два дни вероятно няма да си спазя правилото за храната и ще хапна и месо, и картофи, но пък петък и уикенда ще съм стриктна Peace

# 668
Вчера гледах това -> https://www.youtube.com/watch?v=UOwiUCoq3m8

Заедно с мъжо и голямото хлапе..

Ще ни държи безвъглехидратна влага за доста време Simple Smile Ако имате време.. изгледайте го  Peace

# 669
  • Велико Търново
Честно казано и мъжа ми това каза, че не е единствения с дебела жена, но е единствения с толкова постоянна жена Simple Smile
Не съм се отказала, защото съм здрава, имам страхотна кожа на лицето, цикъла ми е по часовник на 28 ден без да го усетя, а това, че не съм станала 55 кг, а пък искам го оставям на заден план Heart Eyes

# 670
  • тук и там
Sunny,то при мен проблема е че не обичам риба,не си падам много и по телешкото(и не мога все да го приготвя както трябва),карантии не близвам,агнешкото и то не е от най-любимите ми и остава едно свинско и пилешко.Пилешкото покрай режима на Любо и него недолюбвам вече ...В смисъл -обичам месо,ама туй всеки ден по два пъти месо,пък било и от най-любимото  -на всеки си мисля че би втръснало. Както казах,ако изкарам още един такъв режим и ще ме направят вегетарианка.
Разпечтах 4-седмичното предизвикателство на Жабот май беше(високо-мазнинно докарва като го гледам) и само остава и да го започна..Някой понеделник,разбира се Wink
За днес и аз на кардио.Нещо и тежестите зарязах и упражненията със собствено тегло-да видим до къде ще я докарам така... Mr. Green
Поръчах си едни витамини,но на база органик плодове и зеленчуци-да видим ще окажат ли някакъв ефект.Сигурна съм че не  си набавям всички необходими витамини така или иначе,та поне да знам че нямам големи липси. Peace
Аз имам да свалям едни 10 килограма поне,но както казах -ако махна паласките,би било супер-независимо от килограмите.Това за самочувствие и визия.Здравословни проблеми и аз нямам,макар и  да съм дебела. Mr. GreenНо със годините(на 42 съм аз),добрата форма-в смисъл,добър мускулен тонус и движението стават още по-важни..Та ще се спортува по малко така или иначе.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 11:03 от Kaisia

# 671
Kaisia,успех!Мисля,че ще ти хареса.Най-вкусния и засищащ режим е,а и със следобедните закуски задоволява глада за сладко.(аз ги измествах вечер).А и всичко е бързо и лесно за приготвяне.Очаквам да се похвалиш с хубави резултати! Peace

# 672
A, това ме изгуби с това да изхвърля тиквата. Тази седмица следобедната ми закуска е точно печена  тиква и ми е супер.

# 673
  • тук и там
sun sea,чакай да се наканя да го започна първо. HugКакто казах-някой понеделник ще е,ама не е задължително да е следващия.. Mr. Green
Между другото,тези -300 гр,-500 ги зарежете.Аз във началото на седмицата бях 78кг,днес съм 76,4..Миналата седмица по някое време бях и 75,7...Ама  съм сигурна че в понеделник пак ще съм 78..Номерът е да си вървят надолу всяка седмица,това показва тенденция към постепенно намаляване на теглото..Аз едни 2 килограма си ги качвам и свалям постоянно-чиста вода са обаче,сланинките са си там.. Като падна под 75 за четири последователни седмици поне,тогава ще го смятам като отслабване.Peace

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 11:38 от Kaisia

# 674
Минавам да отчета още минус 500гр Sunglasses някой се оплака, че яде 2 пъти на ден месо и му е много - в моя режим има 4 пъти на ден месо/риба  Laughing. Но докато има такъв ефект продължавам, още няколко седмици и ще ми го промени, надявам се с малко повече храна.

Общи условия

Активация на акаунт