Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 772
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Каисия, имай предвид, че режимите на Ипократис са с много нисък калориен прием.
Аз пък имам обратното наблюдение  newsm78 Поръчах на мъж ми и го сравних с този на приятелка ... Еми почти 1:1 и двата. Като цяло еднообразен, нищо особено - почти се припокрива с месарска диета + малко салати Simple Smile

В понеделник пак сме с дребната на детски РД  Crazy Ще се слабее явно тоя месец  Joy

# 646
Първият месец си изчислявах калориите за някои от дните бяха по 900. В общи линии зависи кой плод или зеленчук ще избереш. Иначе аз имах основно извара първия месец, тук -там месо. Следващите месеци вече беше по-различен.

# 647
  • Велико Търново
Добро утро!
От 25.12-25.01 съм отслабнала по кантар 1 кг. Blush Колкото толкова, можеше и да съм надебеляла  Sad
Храната за днес е:
Закуска-3 сварени яйца 170 грама, 20 грама краве масло и 80 грама пълномаслена извара. До момента съм изпила 2 литра вода. Ще засека дали ще огладнея до 14.30, когато ще обядвам Peace

Обяд-100 грама Бри+150 грама луканка+100 грама краставица

Вечеря-същата като обадя.

Четох, сравнявах, пак четох, мислих и премислях и установих/естествено, че не съм открила нищо ново/, че ако се спазва точния грамаж на храните, които са зададени в режимите без значение на каква основа ще е съставен режима със сигурност ще се отслабне. Крайният извод за мен е, че просто през годините някъде съм загубила волята и мотивацията си Blush Та от днес до 25.02 ще си дам лично предизвикателство да си спазвам зададените грамажи без да отпускам от тук, от там. Храната ще си я пиша всяка сутрин тук Peaceкато на следващия ден ще давам "отчет" за предходния.
Хубав ден на всички!

# 648
  • тук и там
Е ,нали уж имало от всичко -и въглехидрати включително,а и един ден от седмицата имаш свободен..newsm78Или Вх са от зеленчуци само,и по един плод на ден?То е ясно ,че проблемът не е във режимите,ами във моята лакомия-ама поне се надявах да има повече ядене във неговите..

# 649
ВГХ има и в закуската - пълнозърнеста филия, а и веднъж седмично има ориз, веднъж - картофи със зеленчуци.
Иначе това за грамажите е абсолютно вярно. Като пише 50 гр. сирене, колкото ми даваше първия месец, ако изям 100, калориите съответно са двойно повече.

# 650
  • тук и там
Sunny29,благодаря! bouquetСтана ми ясно за какво става въпрос...
Значи е важно да реша-колко дълго мога да издържа на извара и пилешко филе..Защото във всички режими,май това се яде основно..Най-вече пилешкото.Работата е там,че вече не ми се близва пилешко покрай последният режим на който бях и който беше основно от пилешко,зеленчуци и ядки.Аз за това,от известно време предпочитам да пия протеин,вместо да ям пак пилешко .Още един такъв режим-и ще ме направят вегетарианка Mr. Green

# 651
  • Велико Търново
Kaisia, режима от jabo.t не е основан на пилешко и на извара. Много е вкусен, обаче аз като не мога да се контролирам в количествата ooooh!
Режимът ми от Любо Иванов-извара, пуешко, грейпфрут, протеин, яйца и овесени ядки. Там калориите са 1800.
При Румяна има от всичко по малко.
И последния режим, който имах възможност да разгледам е също от всичко по малко.
 Сега ще заложа на жабот и моята воля Mr. Green
Ще ви държа в течение.

# 652
Сиска, как 1 кг бе жена, аз като ти чета постовете и смятам как пишеш минусите... да си свалила поне 5 до тука  newsm78

Гледай сега - свалила си 6,6 кг Simple Smile

Резултатът минус 800 грама.

След вчерашните течностти съм "-900 грама". Днесв 09.00 ще станат 36 часа.

След вчерашното меню с яйцата огчитам -1.100.

След вчерашния ден на мляко отчитам"-300 грама"

След вчерашния ден на мляко минус 800грама.

днес отчитам минус 600 грама.

След вчерашния ден съм +200 грама

След вчерашното мляко минус 400 грама

Резултът е минус 1 кг

след кефиро-фрешовия ден гарниран със суджук минус 100 грама.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 08:54 от duhi_puhi

# 653
  • Велико Търново
Имаш свободно време-не съм си писала плюсовете Peace
Все пак и достатъчно снимки съм сложила, че щяха да се видят 6 кг разлика Simple Smile

# 654
Имаш свободно време-не съм си писала плюсовете Peace
Все пак и достатъчно снимки съм сложила, че щяха да се видят 6 кг разлика Simple Smile
А свободно.. нямам.. ама много странно ми стана - чета те всеки ден си минус.. и накрая 1 кило. Не е честно  Rolling Eyes (искам да кажа за целия тоя труд)
Ам то минус като пишеш... е от последното най-ниско тегло иначе как е минус... (така го разбирам поне де)
Ама то така се въртиш в омагьосан кръг Sad И с всичките тия тренировки и що ли не...

# 655
  • Велико Търново
Да де, защото прекалявам с количествата, за това Peace
Да не забравяме, че все пак гоня и 40 години.
Както и да е продължавам.

# 656
  • Бургас
Добро утро. Аз от днес съм на режима на Дънов- ябълки, жито, лимони, мед , канела и много чай и вода и така 10 дни. Дано се поизчистя от задържаните течности  Praynig Praynig

# 657
  • София
ДУ,снощи много ми се ядеше сладко,обелих си 2 райски ябълки,милите бяха в кома и ги спасих от кремация.
Незнам как е кантара но съм подута днес.
Малко остана до 29.
Сиска грамажа е важен,тъкмо вчера това мислех,февруари трябва да го спазвам,още не съм решила на Руми или на Арина да спазвам,но трябва.
Закуска овесени ядки със стафиди и канела.

# 658
  • някъде
И аз мислех, че Сиска вече одавна е изпълнила плана и и дишаме прахта Rolling Eyes
Аз съм с около -2кг за тези 24-25 дни, в началото бях по-сериозна, после се отпуснах, а и съм в цикъл... И все пак очаквах поне първите 2-3 килца да са вода и да паднат лесно, но явно не са, явно тялото ми веднага си се запасява със сланинки, за да изкара зимата Mr. Green
Как ми се иска да имам вашата воля и поне по половин-един час на ден да тренирам (хем съм си вкъщи по цял ден) Tiredама пусти мързел....само ходене имам за 20-30 мин дневно.

# 659
  • Велико Търново
Знам, че е важен, за това не се и оплаквам/оправдавам. То оправданието като задника, всеки го има. Ям повече и за това не отслабвам, от ясно по ясно е Blush
Сега има и нещо друго, че аз тренирам с тежести. Като изпълня това, което съм си задала ще ви информирам своевременно.

Общи условия

Активация на акаунт