Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 786
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • София
З -овесени ядки с лъжичка кокосово масло,обяд моцарела с малко к.зеле /егати комбинацията 😜/ В -кефир.
Днес не пих вода...
Сиска Вяра и другите да 8 март колко трябва да сме минус? 😆😆😆

# 436
Вяра - Н не е ли време да прекратиш с киселото мляко и айрана? Аз преди много години смъкнах много килограми като ядях само печено месо и зеле нарязано просто ама сега не смъквам от това, явно тялото свиква що ли - не знам Simple Smile Сега съм в търсене на друга такава храна от която се смъкват килограми и пробвам едно или друго - добре, че ти ми каза за овесените ядки наистина от тях се отводнява организма Simple Smile

На мен много добре си ми действа айряна. Просто когато го правя след захранващ ден не изпитвам никакъв глад и мога да издържа. Иначе съм около - 2 кг. след такъв ден  Peace

Минавам на зеленчуци и извара и никакви сладки неща . Преди години така свалих и задържах най-много, да видим сега  #Cussing out #Cussing out
Обяда- пълнени пресни чушки с крем от извара/ извара, сока на един лимон, чесън, копър/, чери доматки и маслини.

Ето това е наистина страхотна идея. Ще взема да пробвам и аз нещо подобно след Монодиетата  Hug

Сиска Вяра и другите да 8 март колко трябва да сме минус? 😆😆😆

Аз съм поставила за цел до 29.01. да съм 51 кг. И ако успея да го постигна, значи за 08.03. ще си поставя за цел 49 кг. Макар, че ме съмнява да стане, но знае ли човек  Grinning

# 437

Аз съм поставила за цел до 29.01. да съм 51 кг. И ако успея да го постигна, значи за 08.03. ще си поставя за цел 49 кг. Макар, че ме съмнява да стане, но знае ли човек  Grinning

Давай, с теб съм! Grinning

Днес закусих 3 бъркани яйца, обяд патешка кълка с варено брюкселско зеле.
Вечеря варен карфиол и маслини. И няколко бразилски ореха метнах.

Тренировка BodyShred 2Rise.
Утре на картофи.

# 438
  • Велико Търново
Добро утро!
След вчерашния ден на мляко минус 800грама.
До 29.01 ще се боря за 62 кг. Blush, а до 08.03 59 кг-поставям си "реалистични" цели, които не мога да постигна вече 4-та година Mr. Green
Менюто за днес е измислено и сметнато:
две дози протеин, 226 грама шунка бекон, и две по 125 гр. моцарела Лидъл и две сварени яйца.
Свинският дроб остава за утре със зелена салата Simple Smile
Ще направя и един ден на овесени ядки с извара, но това ще е преди луната в петък.
Не планирам ли храната, със сигурност съм се провалила Crazy
Мъжът ми вчера ми е купил нови маратонки, както обича да казва -"Ти си най-губещата ми инвестиция" Mr. Green

# 439
  • Козлодуй
Аз за броенето на калории ползвам едно приложение-Май фитнес пал.Много е добро защото се регистрираш и така може да проследяваш за по-дълъг период.Доста е богато на храни.
Благодаря, ще го потърся Simple Smile

siska79 а аз като не знам как да планирам храната гледам и търся точни диети и с тях си правя вариации Simple Smile

# 440
  • тук и там
Започвам тази седмица със начално тегло 76,5кг.Миналият понеделник бях 78кг...Явно и при мен задържането на вода си е сериозен фактор,защото определено не съм отслабнала от към сланинки.Днес мисля да съм  на айрян със протеин цял ден.След голямото тъпкане-да разтоваря няколко дни.За утре мисля-яйца и салата+мляко със протеин.Тренировки-30 минути интервално кардио.Да видим до къде ще я докарам тази седмица.
Успешна седмица ,момичета! Hug

# 441
  • Бургас
От мен за днес:
З- мед , лимон и топла вода. Половин кофичка кисело мляко с 3 лъжици мюсли. Кафе
Междинно-1 ябълка
О- 1 краставица и кисело мляко
Междинно- 1 грейфрут
В- задушени броколи с крем извара.

Тренировки- 8 minutes abs & Sara Ivanhoe's 20 min yoga makeover - flat abs

# 442
  • Козлодуй
Поздравления Kaisia , страхотна си Simple Smile
Вяра - Н ти добре ми подсказваш как да се захраня ако гладувам щото като лунувах не знаех как да се захраня сега ще знам - айран, обаче не смятам да гладувам повече - много стопирам метаболизма - само ако имам спешна нужда да сваля някое кило. Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 08:25 от pvacheva

# 443
Тази сутрин се претеглих и се оказа, че имам 5 кг. за смъкване  Tired
За сега това което съм запланувала да ям, върви по план. Надявам се довечера да не се проваля...

Почети не пия вода. Все забравям  ooooh!
Трябва да наблегна и в пиенето на вода.

# 444
  • Велико Търново
Аз пия водата като "лекарство".
Спазвам и едни прости правила като едно от тях е: Не си изпивай калориите.
Задължително преди всяко хранене изпивам по 500мл. вода и така 2по 500 и ето го литъра.
В двете дози протеин като мл. са около 600, и още литър и половина не ми се опира.

Днес първото ми ядене беше в 13.00 часа, до тогава бях изпила 2 литра вода, сега още литър докато съм на работа и като се прибера като изпия протеина и воала Heart EyesИ храната днес я бива, ако до края на седмицата не се изложа нито веднъж ще се възнаградя с бюти зоната Mr. GreenТя ми е психоаналитика, посещавам я редовно при всякакви поводи Mr. Green

# 445
siska79 благодаря  bouquet
Ще пробвам!

# 446
  • На топло
Ето ги моите цели за този месец януари:
- премахване на сладките глупости ( шоколади, бисквитки...) и тесто.
- да контролирам количеството храна.
-повече спорт.
-всичко което е вредно и не ми носи витамини, минерали, да бъде сведено до мин. - колата, кафето с мляко и др. подобни празни калории.
За сега не се тегля, няма смисъл, защото знам, че няма да свалям, само ще се подготвям за сериозен режим от месец март ( или средата на февруари ).
Изрових си едни дънки и една рокля, за сега само ще си ги гледам  Mr. Green
И аз съм си набелязала един парфюм за награда.

# 447
  • Велико Търново
HelloJen, ако не ме досрамее /и ми стане/ ще си облека роклята и ще се снимам. Преди малко ми писа моята приятелка от Брюксел, че е ходила днес в бутика на Шанел да ми вземе парфюма Blush Blush
Мъжът ми се смее и каза, че съм щяла да гладувам екслузивно след такива покупки Mr. Greenтака, че на лято може и да съм слаба Mr. GreenДнес издържах на храната, която бях запланувала. Доволна съм.
За утре само променям вместо зелена салата ще е заквасена сметана с дроб Heart Eyes

# 448
  • На топло
Siska, кой парфюм на Шанел?
И роклята  Heart Eyes

# 449
  • Велико Търново
Коромандел Heart Eyes Heart Eyes
Две рокли имам на Шанел, от мострените бройки и не знам дали пак някога ще имам този късмет.

Общи условия

Активация на акаунт