Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 786
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • На топло
И доза благородна завист от мен към всички, които ядат мляко и разпускат с него. На мен ми се обръща стомаха само ако ми лъхне леко на мляко, а така добре действа на организма Whistling

За киселото мляко ли става въпрос?
Защото аз прясното го избягвам от много години.

# 496
  • тук и там
Зизу,и моята дъщеря е като теб-не само че не близва мляко,ами и като някоя хрътка надушва ако някой е ял или пил мляко.Аз съм на другия полюс-обожавам го и веднъж седмично ходя на българският магазин само заради едното кисело мляко.
На мен пък зумба не ми харесва-може би защото трябва време да свикнеш със движенията,и първите пъти само объркваш стъпките,та предполагам че трябва време за да се хареса.Канго не бих и пробвала-аз обувки на висок ток не нося,да не ми се завие свят от височината,пък като гледам на какво са се покачили девойките-не,не е за мен Naughty Laughing

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 13:56 от Kaisia

# 497
Hello♥Jen, млякото по принцип - кисело, прясно, под формата на айрян, таратор  Peace

Kaisia, същата като дъщеря ти съм. Лъхне ли ми на мляко и ми става зле. Сирене и кашкавал ям, но мляко - тц Sick Преди няколко дни с моя прибрахме едно коте от улицата и тъй като му беше трудно да се изхожда трябваше да му сипя малко мляко, та после 30мин. държах отворено при -9 градуса за да се проветри добре ooooh! А интересното е, че като малка (до към 3 годишна възраст) нашите едвам са насмогвали да ми осигуряват домашно прясно и кисело мляко - обожавала съм го Mr. Green

Момичета, интересно ми е засичали ли сте, с колко грама месо и салата (приблизително де) се наяждате на едно хранене Thinking

# 498
  • Велико Търново
Зизу, всичко съм засичала Crazy
С 200 грама пържола и около 200-250 грама зелена салата+краставица съм ок

# 499
Зизу, всичко съм засичала Crazy
С 200 грама пържола и около 200-250 грама зелена салата+краставица съм ок
Така и аз  Peace

ММ изяжда 5 лидълски кюфтета за обед и на вечеря му стърже вече  Joy
И аз искам мъжки метаболизъм  Rolling Eyes

# 500
  • тук и там
Как теглите-във сурово състояние ли?Защото във режимите на Любо и Руми и останалите-всички грамажи са дадени във сурово състояние.Аз имах по режим 150 гр пилешко,което като се изпече става едно няма нищо..в смисъл че се променя грамажа.

# 501
  • Велико Търново
В режима ми от Жабот си пише пържола 200 грама, в готово състояние и салата не по-вече от 250 грама. Пред няколко дни си гледах режимите от Любо и Румяна, чак сама си се чудя на акъла как съм й поръчала на нея. Такава ужасна непоносимост имам, че чак се чудя кое толкова много ме дразни от нея.
В на Любомир режима калориите ми за едната седмица са 1800, а другата 1700. Много са ми В при него.
Днес още не съм си пипвала айряна, който е 1.5 с доза протеин, изяла съм може би една к.кисело мляко и тук в аптеката сгънах една уж"диетична" вафла, ама ще я преживея.
Сега ще си пия айряна, а като се прибера ще видя колко съм гладна или дали съм изобщо, и ще решавам какво ще пия/ям мляко де.
Утре отивам да тичам задължително и в зависимост какво ще покаже кантара ще мисля какво ще ям. Купих грейпфрути за петък Blush

# 502
  • някъде
Защо пиете протеин? Защо замествате едно хранене с него? Не може ли да си хапнете малко, вместо да пиете протеин и вероятно след него се чувствате гладни Thinking

# 503
  • тук и там
На мен ми е добре със протеина.В интерес на истината-препочитам него пред пилешко филе да речем.Понякога (всъщност често)не ми се яде месо или извара и за това си пия протеина.Когато е със кисело или прясно мляко е добре,когато е със вода-не засища много при мен.Пробвала съм и със кокосово масло-същата работа .Иначе-да,мога да си хапна ...ама предпочитам да си пийна храната. Mr. GreenPeace

# 504
Вие какъв протеин пиете и от къде го купувате/поръчвате?   Thinking

# 505
  • Велико Търново
Моят е суроватъчен с вкус на ванилия Peace

# 506
Знаех си аз, че моята порция на обяд не е била наред ...
190гр. общо, от които 104 пилешки гърди (от пиле на грил) и 86гр. настърган морков с оцент+олио и идея сол ... И всичко това, изядено с малко зор, а мислех, че порцията е поне 350гр. ooooh!
Утре ще взема да пробвам везната с нещо, с обозначено тегло, защото вече почвам да се замислям дали не съм взела дефектен от Лидл, който мери по-малко (ако е така язък, че не мери и телесна маса hahaha).

# 507
  • Велико Търново
Добро утро! След вчерашното мляко минус 400 грама, но то хем да си сит, хем да си слаб не става Blush
Сега отивам да бягам и докато тичам ще мисля какво ще ям днес, но съм купила 2 зелени салати по една за обяд и вечеря, ще им нарежа едно авокадо и по една вратна пържола имай, май това ще е. Утре грепфрут Mr. Green

# 508
Добро утро!  bouquet
Вчера пак успях с режима, само дето след вечеря изядох 200гр стафиди..Които бяха към 700 калории и към 100гр захар  newsm78 поне след това вечерта с 1ч. тичане 800 калории и велоергометър някъде 300-400..На кантара не съм се мерила, но предполагам имам някакъв минус след калорийния дефицит предните дни..вчера съм сигурна, че няма как да има.. Grinning
Закуска за днес - fitella мюсли с пр.мляко..Аз ям от това с банан, като хр.състав ми се струва добре - 7гр захар на порция(50гр)..не е чак толкова много, чела съм, че под 10гр на порция е окей..не е като Fitness, където има къде къде повече захар..
Сега отивам на велоергометъра за сутрешната тренировка-смятам да направя около 300-400 калории..После след вечеря пак ще направя толкова и освен това имам 1ч тичане  Smile

# 509
  • София
http://imedia.bnt.bg/predavanyia/zdraveto-otblizo/kak-trenirovki … 17-01-2017?630355 едно предаване за тренировките с батут.На мен лично ми харесва.
Закуска овесени ядки,обяда ще го мисля,вечеря зелева салата.

Общи условия

Активация на акаунт