Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 812
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Добро утро! След вчерашния ден съм +200 грама, но освен запланувана храна започнах с един фреш от 2 грейпфрута и една малка палачинка, защото носих на един приятел и реших да не се изложа нещо. Не се доверих, че децата и мъжа ми ги изядоха с кеф Mr. Green И освен това към сметаната и дроба прибавих и 200 грама Бри, не съм тренирала, обаче.
Смятам, че до 29.01 съвсем реалистично е да достигна 62 кг.
Просто въпрос на на малко по силна воля за храна и мобилизация за тренировки в зала. Все пак имам 11 дни.
Днес съм купила една кофа кисело мляко 3.8 процента, която е близо 1 кг. и отделно още една кофичка от 400 грама. Половината ще направя на айрян с протеин и ще го пия, докато съм на работа, а като се прибера ще изям едната кофичка. Равна нямам по създаването на планове Mr. Green
За утре ще е свински врат и зелена салата или само моно на Бри. Ще решавам утре като видя цифрите на кантара. Кухненската везна и кантара през последните години се борят за първото място в сърцето ми срещу миялната и пералнята Mr. Green
Сега ставам и ще направя нещо от Румяна.

Вяра, изглеждаш прекрасно! Kaisia, важното е, че е нямало В. Както много пъти съм казвала живи хора сме и освен това не сме от желязо. Във фитнеса някой път ми обясняват нещо собствениците и аз винаги им отговарям, че освен да спортувам на ден правя още 1000 неща и никой няма да ме търпи, ако не съм в кондиция. Нито в семейството ми, нито в аптеката Simple Smile Simple Smile Номерче, сега ще се записваме с моето момиче на спортен фестивал на Златни пясъци и там ще има и канго, никога не съм ходила.

Желая Ви хубав ден, със стриктна храна и спорт Hug

# 481
Добро утро и от мен  Hug
Успях с празничното невечеряне снощи Simple Smile И таз сутрин имам някакъв мъждукащ минус (поне кантарът трепна  Laughing че беше зациклил цяла седмица... с малко ПМС за разкош  ooooh!) ... да видим тез дни докъде ще го докарам.

А как приказно вали в Пловдив! За 1 час натрупа 10 см сигурно - парцали уникални  Shocked

Ния, изглеждаХМЕ е правилното  Joy сега да видя мога ли да цъкна още едно преди-след 10 години по-късно  Laughing

# 482
  • София
Кайсика, bouquet
Сиска пробвай,на някои им харесва от първия път,други като мен след като видях каква пот се лее,разбрах че с това ще свалям.Но най важното е че мозъчно се чувствам добре в зимата.

# 483
  • Велико Търново
Ще пробвам от всичко PeaceТри дни ще е супер изживяване Simple SmileКанго, зумба, степ, тае-бо всичко има. Чакам само да отворят и да си платя.
За днес отчитам рехава тренировка у нас:
https://www.youtube.com/watch?v=-72NYOT-sUY
https://www.youtube.com/watch?v=2iY1fcPS9Mk
Плюс три дължини на коридора ходещи напади с бг торба Blush Blush

# 484
Благодаря ви момичета. Но това беше в доброто, старо време /преди 2 години  Mr. Green/ когато тренирах и се хранех правилно. Сега не съм за показване  Laughing

За днес пак планирам айрян със протеин,за вечеря може яйца със сирене и салата.Ще видим де-аз и за вчера планирах едно,а се случи друго..

Това е много хубава идея - пробвай да изкараш няколко дни на подобен режим - сутрин кафе, през деня айрян и вечер /до 19.00 ч/ едно хапване от сорта на бъркани яйца с малко сирене и зеленчуци, месо със зеленчуци и т.н. Според мен може и да пропуснеш протеина, но това си е мое мнение  Peace Мисля, че след седмица ще видиш хубав резултат. Пробвай и някакъв чай да пиеш НО НЕ ПЛОДОВ.

Аз така и не стигнах до залата, но се надявам скоро да започна. Вчера си наруших Монодиетата - уж щях да съм на св. пържоли, но покрай сина ми се подхлъзнах с препечени филии с масло. Интересното е, че кантара показа минус. Днес съм планувала ден на препечените филии с малсо, а утре на банани.

Между другото един познат изкара 10 дни само на банани и свали 6 кг. Каза, че не е чувствал никакъв глад, пил е чайове и кафета. Та може и аз да го пробвам - не 10 дни, но поне няколко

# 485
  • София
Кога ще е това Сиска?дай линк моля?
Обичам банани но от тях качвам,пробвала съм. Sad

# 486
# 487
Сиска, кви пари е това? Не им виждам офертите Simple Smile
Хотелът е уникален!
Да цъкнем една среща там а  Joy

# 488
  • София
https://www.facebook.com/SportCentreMBfit/photos/a.6347651699276 … ype=3&theater
Сиска пробвай преди май месец.Имала съм минус 600гр след тренировка и то вечер.

# 489
  • Велико Търново
Сиска, кви пари е това? Не им виждам офертите Simple Smile
Хотелът е уникален!
Да цъкнем една среща там а  Joy

Ани, още не са отворили за резервации, но миналата година беше между 150-200лв.
Аз съм там със сигурност. Нагласила съм си отпуска за тогава и това ще е моя личен подарък за рождения ми ден Crazyосвен Коромандела от мъжа ми Mr. Green

# 490
  • Велико Търново
https://www.facebook.com/SportCentreMBfit/photos/a.6347651699276 … ype=3&theater
Сиска пробвай преди май месец.Имала съм минус 600гр след тренировка и то вечер.

Денят ми е разпределен месеци напред до минути и няма как да ги вмъкна. Тренировките се провеждат вечер, а аз съм на работа до 20.00, а през другите дни, когато съм първа смяна вечерите са ми за децата. Компромиси не правя за нищо Simple Smile

# 491
Относно kangoo-то, и аз го препоръчвам.Чудесен начин за изгаряне на калории и мазнини. Peace

Вчера отново отличен ден- 1195 калории за деня, изгорени 1685 с 1ч. тичане и велоергометър.Само си пропуснах следобедната закуска, понеже забравих да се взема някакъв плод, мислех си да си взема корни, но пропуснах.И по-добре  Grinning Но след вечеря ми се ядеше нещо сладко и изядох една ябълка, след малко още една..но тичането и малко велоергометър ми бяха след вечеря, така че..поне не беше нещо супер калорично  Grinning

Днес закуската ми е две оризовки със сирене и една ябълка.. Обядът ще е пъстърва на грил тиган с някаква гарнитура(вероятно някакви зеленчуци)..За вечеря не съм решила още  Grinning

# 492
Аз чакам пролетта...
Ние сме колоездачи - и по балканите цяло лято бяхме с велосипедите...
Много яко  Blush

Искам да е топло и фиууууууууу  motor

Днес ще си дояждам супата, че вкъщи вече й се мусят (много била зелена  Joy) Може да хрупна някоя круша след обед, ако ми харесат в Лидъла след малко...

Довечера ще готвя на ММ пуешко филе с бекон и кашкавал Simple Smile
Да го похваля и него за 1 седмица -4 кг на НВХ ... ама той има няколко пъти по толкоз да пребори  Joy
но от 128 - днес 124 ... и той доволен, и аз  Heart Eyes Довечера ще раздавам награди хахаха Simple Smile Simple Smile

# 493
  • На топло
Днес при нас е много студено, усеща се -9 градуса  Close
Облякох се като мече, едва дишам от катове дрехи.
Ако успея днес, ще затягам коланите  Laughing на Обяд - ще си направя овесена каша с мляко ( бадемово), стафиди, малко киноа и канела.
За Вечеря - протеинова порция, която замества едно ядене, под формата на сокче, 224кл.
Чай, един плод ако издивея от глад.
Това за сега...

# 494
Браво за минусите на всички Hug
И доза благородна завист от мен към всички, които ядат мляко и разпускат с него. На мен ми се обръща стомаха само ако ми лъхне леко на мляко, а така добре действа на организма Whistling
И за кангото завиждам ... В тази забутана Силистра няма нито зумба, нито канго, а са все неща, които бих пробвала Tired

Общи условия

Активация на акаунт