Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 819
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново

Сиска S или М размер си?
Меячтая за 5 на кантара на 29.1

xs в горната част и М в долната Sad Sadимам изключително непропорционално тяло. Много съм слаба в горната част, а едра в долната.
Пет като първа цифра на кантара не съм виждала сигурно половин година, нея съм я задала като цел март месец-59кг, а май да се върна на кг. на които се чувствам изключително добре 55-57 кг. Все пак колкото и да подценявам фактора година, не бива Blush

# 466
Вода - до скоро от Брита, от няколко месеца сложихме филтър на крана... това вкъщи. В офиса - минерална/трапезна каквато заредят Simple Smile

Аз трябва да се олекотя, че имам разширени вени и над 70 кг са ми голям проблем  Rolling Eyes особено лятото

Добре че съм 175 та не изглеждам като търкаляща се бъчва  Mr. Green

Сиска.. и аз нагоре хлопам  Mr. Green ама надолу... ах надолуууууууу  Joy

За днес - закуска капучино (имаме нова машина в офиса и прави УНИКАЛНА пяна, не мога да му устоя  Laughing) / обяд - пилешка супа със зелении (без катофи) / вечеря - чайче  Whistling - ай да видим, че ще тържествуваме (имам си 2ма именици) и дано устискам на напрежението  Laughing

На хлапето съм обещала суши, за големите пълнена пуйка, за дребната шоколадова торта  Joy

# 467
  • някъде
Вие поне някъде хлопате  Mr. Green, а аз ни горе, ни долу, ни по средата  ooooh!

# 468
  • Велико Търново
http://darboji.snimka.bg/children/bojidara-2.314988.11999885
Ето Ви Духи-Пухи преди 8 години Peace
И още една Духи преди 10 годиниhttp://darboji.snimka.bg/children/forumska-sreshta-aprilci2007.144652.3193192

# 469
мухаха убивъм тъ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
малееееееее спомени мда... ей ма на в процес ... преди/след кат сме тръгнали да носталгираме  Joy
http://duhche.snimka.bg/children/razni.82071.6689993

и на 63 кила цъках да падна под 60 мале ква съм била загубена  Crazy Искам пак 69 дажеееееее ... убава цифра кво  Mr. Green

# 470
  • тук и там
Днес се качих на кантара,след вчерашният ден на айрян и показа 75,100! ShockedЗнам,че е вода ,ама друго си е да видиш по-малка цифра на кантара.Поне сега имам надежда,че както лесно ги качих тези 4 кг,така и лесно ще ги сваля..Ама стигна ли пак до 73-4 килограма и пак ще стане супер трудно със сигурност...

# 471
Колкото по-дълго са ми били на Дто, толкова по-трудно е да се отърва от тях  Crossing Arms
Обаче си купих нова рокля 1 номер по-малък отколкото по принцип нося... защото беше последна и нямаше по-голям  Joy и ще се закелеша до лятото да се напъхвам в нея ПЪК!

# 472
Сиска, да ти кажа честно 5-цата не е най-важното. Като ти гледах снимките от тренировките, мога да ти кажа, че изглеждаш много по-добре с цифрата 6, отколкото аз с цифрата 5  Peace

Кайсия - направи още няколко отводняващи дни и ще видиш колко добре ще се почувстваш  Peace

Колкото по-дълго са ми били на Дто, толкова по-трудно е да се отърва от тях  Crossing Arms
Обаче си купих нова рокля 1 номер по-малък отколкото по принцип нося... защото беше последна и нямаше по-голям  Joy и ще се закелеша до лятото да се напъхвам в нея ПЪК!

Аз така с едни много скъпи дънки, които ми бяха с два номера по-малки отслабнах преди години. Голям стимул са дрехите  Grinning

И така - ето моето меню за седмицата:

Неделя - айрян
Понеделник - пил. бутчета на фурна
Вторник - св. пържоли на скара
Сряда - още не съм измислила, но ми се въртят едни задушени зеленчуци с масло и малко сирене. Чудя се дали да не си направя няколко дни на препечени филии с масло, че малкия беше два дни на това и така ми се доядоха.... Но се притеснявам дали няма да задържа вода. Или да направя един ден само на банани  Rolling Eyes

И като сме на вълна "преди" да се чучна и аз тук със снимки. Ехххх, хубави години бяха - малката ми беше на 1 годинка, тренирах 3 пъти седмично и се чувствах чудесно. Варирах между 50 и 49 килограмаааа и ми беше едно лекичкоооо

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 09:33 от Вяра - Н

# 473
  • Козлодуй
Вяра - Н много си хубава - поздравления за волята и позитивизма Simple Smile
А тази кана Брита пречиства ли варовика? Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 16:06 от pvacheva

# 474
  • тук и там
Вяра,изглеждаш  супер! HugМлада,слаба и красива...и на всичкото отгоре и" морето ти е до коленете"..! Wink
Давайте още снимки,че като гледам аз какво съм прасенце във сравнение със вас и айряна ми върви все повече... Simple SmileКато нищо да изкарам и днес само на него+протеин...

# 475
Здравейте момичета.След 2 седмици на ВМ-НВ идвам да се похваля с 2.3кг по-лека съм.Добре се спогаждаме с режима. Grinning Моята лакомия обаче понякога ме саботира.Е продължавам бавно и славно напред.Отивам да чета, много нещо сте изписали.

# 476
  • На топло
Вие поне някъде хлопате  Mr. Green, а аз ни горе, ни долу, ни по средата  ooooh!
И аз не лопам никъде  Embarassed

Вяра - и според мен изглеждаш много добре  bouquet
Духи и тя е много сладка  Simple Smile
Имам кана Брита и пречиства варовик.
Днес при мен е голяма трагедия, нищо сладко и тестено, но ми е много тежко, след ядене на корем.
З - 2 ябълки и чай
О - пилешка супа, кашкавал чедър, ябълка
В- едно парче сьомга и пак ябълка.
Ядеше ми се нещо сладко и се натъпках с ябълки, без тях щях да бъда ок.... Cry

# 477
  • София
Момичета, изглеждате много добре!

Аз последните дни съм много стриктна - месо със зеленчуци, като сменям место и зеленчуците, за да не ми писва. Ям и п 3-4 фурми на ден и парче ананас. Засега съм на плюс, но се чувствам по-добре, така че мисля да продължа така и се надявам, че ще има резултат.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 20:51 от Niya88

# 478
  • София
Човек очаква някакви гуцета да види на снимките,а то,нищо подобно.Вместо да правя в къщи упр.отидох на канго.Вечерята кефир 3 ореха и 4 фурми.
Диди,от брита водата ми е най вкусна пием в къщи, когато съм на работа минерална изворна каквато си купя.
Сиска на 55-57 и аз се чувствам добре.До май и аз съм ги поставила за цел,но да видим първо 29.1.

# 479
  • тук и там
"Гуцетата'(като мен)рядко пускат снимки....Като позаслабнем -тогава!Вчера не можах да изкарам на айрян със протеин,хапнах и месо че и доста други мазни благинки.Поне Вх не съм близвала.За днес пак планирам айрян със протеин,за вечеря може яйца със сирене и салата.Ще видим де-аз и за вчера планирах едно,а се случи друго..

Общи условия

Активация на акаунт