Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 782
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • тук и там
Започвам и аз от днес ,като се надявам да съм стриктна вече.Ваканцията и на децата свърши,така че сега нямам извинение и за тренировките.Няма да се записвам във предизвикателството,но и няма да пиша във темата,докато не постигна минимален резултат поне-тоест докато не сваля поне половин килограм.Това ще ми е по -стимулиращо.Очаквам първата седмица да изхвърля малко вода,така че няма да ви липсвам дълго време поне,но след това ще е трудно пак..Mr. Green

# 256
  • Велико Търново
Пиши, пиши! Всеки ден-кое, как, по колко, защо Heart Eyes

# 257
  • София
Сиска и аз бях доволна от 90 дневната но на бобовия ми ставаше лошо.Айде сега безволева,ако измислиш нещо подходящо ще се включа с теб.Ти ме въдхновяваш с това тичане в студа и тренировките.
Някой имали хранителен ражим от спайдърспорт?

# 258
  • тук и там
Аз започвам от 78 кг(току-що се притеглих).Мерки няма да пиша,срам ме е-защото се оказва че съм качила само сланина.Започвам да пиша във един тефтер всеки ден какво съм яла и как съм тренирала.Като(ако) сваля-ще споделя.Не мога да повярвам как за 5 месеца ,не само не отслабнах ,а си върнах теглото от преди 2 години.Помня,че в началото на  лятото на 2015 бях толкова Embarassed.Ужас-сега ще се бъхтя да ги сваля още една година поне. ooooh!
Успех,момичета!Като тръгнат нещата ще пиша,че сега съм много разочарована от себе си! Hug

# 259
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз от седми съм на 90 дневната, та да видим.

# 260
Аз започвам 66 кг и предимно на плодове ,зеленчуци(зеле,другите са ми безвкусни в този сезон) и постни ястия (зелен боб ,леща ,картофки) ще наблягам. Отвреме навреме супички и риба. Дано се вталя до пролетта.  bouquet

# 261
Здравейте дами! Аз може и да успея да стана 61 кг до 29-ти,  сега съм 63,5. Средата на седмицата бях качила до 65,5, но малката се разболя и нито ям нито спя..

# 262
  • Козлодуй
Добре че споделяте за менютата си защото аз все се обърквам какво да ям Simple Smile Започнах от 62 целта мие да сваля поне килограм до края на месеца Simple Smile Днес не ми потръгна както бях планирала деня - дано поне не се изложа на вечеря че там ми е слабото място Simple Smile
Добре че ви има Simple Smile

# 263
Дано и аз успея да смъкна 5 кг. до 29-ти!!!!

# 264
Мисля си... newsm78...май че тренировките не оказват влияние на теглото... ама май никакво. Спомням си един стар филм за гимнастичките - "златните момичета" и там тренираха по 8 часа на ден - тренировка-масаж-тренировка-масаж - жестоки натоварвания, но за да свалят кг ги подлагаха на страшни ограничения - по една лъжица супа, една лъжица мед, един куп забранени храни, следяха ги като хрътки треньорките. И това при положение, че те са избирани с подходяща астенична конструкция и че тренират зверски. И са на по 15-18 години.
Значи правете сметка на 35-40-45 и нормално хранене и тренировки няколко часа седмично - няма шанс, така че не се тормозете  Peace
За мен формулата е по-малко количество, минимум В, фаст всеки ден. И пак е трудно.
Тия картофи, бобове, оризи ако ги почна, нито грам няма да сваля.

# 265
Напомни ми за едно гостуване на златните момичета в Шоуто на Слави.Споделиха,че ограничават дори и течностите, знаят колко глътки са сто грама.Сама си направих извода, че и от течности се качват кг. При мен е факт и затова ги ограничавам.

# 266
Двете ми най-близки братовчедки бяха състезателки, сега са треньорки по ХГ.
И двете бяха като анорексички като малки и вечно бяха на диета... стига ли са до 1 ябълка на ден преди състезание за околко седмица, че да свалят 100-200 гр.
И от къде се взима после енергия за тренировки не знам  Rolling Eyes И не го разбирам  Confused

# 267
  • София
Пият препарати.
30 % спорт и 70% диета,това е.Така пише в книгите/фейса/😆

# 268
преди 30 години.. и на възраст 10-12 години едва ли са пиели..
Сега може би да. Което е още по- Sick

# 269
  • Козлодуй
Аз отслабвам от тренировки иначе съм много лакома ако ми хареса манджата мога да омета цяла тенджера само зверски тренировки ме държат да не се затъркалям Simple Smile Говорих с една колежка която отслабна много тя каза че до преди да отслабне е закусвала редовно спряла да закусва и отслабнала и естествено спряла бързите въглехидрати Simple Smile Аз редовно вечерям по едно време бях на метаболитна диета от този форум и вечерята се намали а имаше закуска и взех да отслабвам Simple Smile За мен извода е че ако до сега си вечерял започваш да закусваш и спираш вечерята и отслабваш ако до сега си закусвал спираш закуската Simple Smile Аз за мен установих че не трябва да да се страхувам да се променям но някак си ми е трудно вече имам навици и строго ежедневие от което не мога да се измъкна Simple Smile
Връщам се да допълня че в нашия град има една треньорка по аеробика която не е млада и е доста слаба та тя казва "Тренирайте за да не гладувате" Simple Smile Преди време не и вярвах изобщо ама сега си промених мнението Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 15:55 от pvacheva

Общи условия

Активация на акаунт