Августовска мама от щастие място не намира, в корема й малко сърчице пулсира

• 30 450
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • España
Моят термин е на 15.08
На децата мисля да кажа след като мина на изследвания на 20 и се уверя, че всичко е наред.
Много са малки вашите деца, браво че сте се решили толкова скоро за бебе.
Моите са на 17 и на 10 години, момче и момиче.

# 691
  • София
Разшични календари, различни дни...вече и аз не знам коя съм и къде съм.
Значи не само аз съм с изфирясъл мозък от бредната бременност. Помнех като слон, винаги организирана, винаги с логическа мисъл. Сега...не мога да се понасям. Казват ми нещо и моментално го забравям. В работа пиша вече, щото не помня.

# 692
  • Paris, France
Бруха, хич не е лесно като са с малка разлика, но пък моите вече си играят и си викам, няма какво да чакам - после ще ми се върнат усилията. С мъжа ми много го говорихме третото, мислихме, въртяхме и в крайна сметка реших, че ако тръгна сега на работа, после хич няма да ми се занимава пак с пелени и акита. Иначе аз бях решила преди време, че искам 4 деца и ако може да съм ги направила преди да навърша 35. Сега съм на 30, значи имам време за още едно след повечко почивка, ама да видим първо как е с три и дали няма да хвана гората... Simple Smile
Принципно си мисля, че с каквато и разлика да са, все е трудно - през всеки период има някакви трудности, та всичко е до свикване и нагаждане. Като родих второто си мислех, че с близнаци би било по-лесно, защото са на една възраст. Обаче пък хората с близнаци сигурно си казват "колко ли е лесно да гледаш само едно" Simple Smile

# 693
Stelico, точно това и мен притеснява и не ми се иска да ходя при двама. Сигурно ще има различни предписания и изчисления. Май все повече клоня да си остана при моя си частния АГ, той ако ми препоръча вариант негов колега, работа по ЗК да ми пуска някои изследвания. Ако не ще си ги плащам. Просто не знам как да се доверя на друг лекар пак. Предния ми док по ЗК работи, та за предната ми Б все ме отлагаше - да видим сак, имало време, накрая по спешност ме оперираха, щото припаднах от спукана тръба. Не ми се експериментира пак.

# 694
Здравейте, момичета! Скоро не съм писала, но чета постовете ви редовно  Wink Исках да ви споделя, че днес имах много ниско кръвно - 80/40  Shocked. Чувствах се силно замаяна и уморена. Не съм звъняла на док, но май си е сериозно и ако пак се случи май ще му звъня. Принципно съм с ниско кръвно, но не чак толкова - към 100/70-80 е. Някоя от вас имала ли е толкова ниско кръвно докато е бременна и как се е справяла с него? Аз от доста време не пия кафе, от както разбрах, че съм бременна само веднъж, а днес пих капучино и хапнах шоколад и така се пооправих.
Целувам ви  Hug

# 695
Ванеска, аз ползвам календара на baby2see,отделно имам едно приложение на телефона, което ме информира, кога влизам в следваща седмица ( при мен е всеки вторник) и двете са 1:1.

Вещичке, при нас се получи изненада, аз винаги съм искала дете зодия лъв, планувахме да опитаме ноември 2017,ама реши да ни изненада. Като се замисля, идва си навреме, защото ние искаме да имаме 3 деца. Третото дай,  Боже, към 35 или 40.

Хаус, аз имах с предната, при мен се оказа нисък хемоглобин. Ако можеш хапвай повече червени меса, червено цвекло и се обади на док да ти пусне пкк. Айрян със сол също помага, кола, кафе, черен шоколад.

# 696
  • На север
Червена,беше ми споменала, че си с ранна О и ми беше казала, че според теб е станало на 21. Още тогава ти го калкулирах и споделих, че ако в действителност си била в О на 21, значи терминът ти е 14.

Ванеска, не си писала, че си на 7.08, но писа, че на 9.01 влизаш в 10 г.с., а аз влязох на 10, а съм с термин 8.8 и затова реших,че ти си на 7.

Фешънче, тя ми беше и по-усложлива паметта, но с предната бременност заминаха много мозъчни клетки, та да видим след тази колко ще съм тавряс 😹😹😹

Е със сигурност помниш повече от мен Simple Smile Овулацията ми наистина беше тогава, но точица се води с около 5 дена назад от спрямо термина от последната менструация. За това не вярвам да е преди 18ти терминът, а може и по-късно. Според мен е малко рано за термините сега. Още всичко е толкова неясно. Но ако решите сега да ги слагате то мен ме пиши както е по календар и каквото такова.

# 697
Blue Eyes, мерси за съвета, хапвам месо поне 1-2 пъти седмично, мога да опитам с цвекло Simple Smile
Понеже бях на преглед на 09.01. и пуснахме ПКК, урина, и т.н. обичайните изследвания, но още не са готови резултатите.
В тази връзка да кажа, че вървим 2 дни напред, но първоначално си ми казаха 14.08 за термин и така ще го смятам. То живи и здрави, когато дойде!  bouquet

# 698
  • Пловдив
Момичета имам предложение. Искате ли под термините да добавим и дамите които ни напуснаха и да им пожелаем успех и много стиснати палци?

# 699
  • Paris, France
Момичета имам предложение. Искате ли под термините да добавим и дамите които ни напуснаха и да им пожелаем успех и много стиснати палци?
Разбирм ти идеята, но лично аз мисля, че ще е малко негативно - сякаш в някакъв срамен списък сме ги изтипосали.
Термините са само за ориентир, така или иначе половината ще родим по-рано... Simple Smile Аз съм почти сигурна за себе си, затова не се впрягам толкова каква ще е датата отпред...

# 700
Мерита, мисля че е неуместно, защото ще е като ръсене на сол в раната им. Напомняне, че не са успели.

# 701
  • Пловдив
Да всъщност и тази гледна точка е има.

# 702
По-скоро и аз съм против. Мерита, знам, че от добро го предлагаш, но аз на тяхно място нямаше да искам. Миналата година,  като се наложи да напусна тогавашната отчетната, исках по всякакъв начин да се залича от там.

На детето казах, хич не исках да бързам, но случайно видя ехографската снимка от последния преглед и започна да пърха  и да ме пита има ли бебе. Е, как да я излъжа Simple Smile Дано не я разочаровам пак.

На 24ти ще ходя да ми вземат кръв за пренаталния, нямам търпение вече.

# 703
Ох и аз вече нямам турпение да дойде ФМ на 20-ти, ще полудея вече. От близо един месец не съм била на преглед и много се притеснявам дали всичко е наред.Само сънувам какви ли не ужасии, даже сутринта се чудех дали да не ходя просто така на преглед някъде да се успокоя. Вие усещате ли бебето по някакъв начин?

# 704
  • Перник
Ема, спокойно, всичко ще бъде наред. Към този момент няма как да се усеща бебето, по какъвто и да било начин, все още са прекалено малки.

Общи условия

Активация на акаунт