Августовска мама от щастие място не намира, в корема й малко сърчице пулсира

• 30 450
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Ами то и аз на работа и той на работа, понякога и аз се измарям вкъщи от домакинската работа, ама ни идва желанието като се погледнем само  Laughing Laughing Уф, засрамена съм  Embarassed Embarassed

# 646
Младите са си млади хахаха 1-2 пъти на ден? Не сте ли на работа бе хора.
Ние сме на работа до 18, докато се приберем става 19, 19.30 и после заспивам в 21.00 от умора а все още нямаме дете. Незнам после как ще бъде. Laughing

# 647
  • have faith and be patient ..
да , представете си и едно енергично подскачащо до  23:)00 часа хлапенце , вечно търсещо внимание и компания иии ... направо се чудя как съм забременяла отново  Laughing Laughing

# 648
да , представете си и едно енергично подскачащо до  23:)00 часа хлапенце , вечно търсещо внимание и компания иии ... направо се чудя как съм забременяла отново  Laughing Laughing
Хахахах, и аз така  Joy

Шушонка, евала  Laughing Машини сте вие  Mr. Green Няма какво да се засрамваш, ти пък!

# 649
ххахаха, Емма, може би е до години Joy Ама ся чакайте, ако е за едното желание ок, ама то си иска време и да си отпочинал. Работя в магазин и мъкна тежки стоки и чували. Както каза Емма, смятам - аз се прибирам в 20.30ч, ядем до 21-22ч според зависи дали ще готвя или е сготвено предния ден. Дори не броя миенето на чинии, сега си купихме съдомиялна, нямам търпение да се включи и заработи. Да, признавам си кръстосвам крака 30 мин за ФБ,поща и форума, амии искам си почивката. Къпане,сушене 1 час за двамата. Ако ми е ден с тренировка/танци до 24ч ми е плътен деня. Гладене, чистене, каране на колело/разходки правим в почивни дни. Но като се замисля и на 20г не бях по-свободна. Още помня 8-19ч лекции до четвъртък, петък половин уч. ден и отивах на работа, уикенда 12 ч работа в хотел #Crazy Някъде в дупките забавления и учене.
Емма, аз се чудя то това дете се вмества през двете години майчинство, а после? като си гледам колежките, за нищо нямат време, нямат хобита като мен, само домакинстване им е в главите. Дано не съм така, уж организация на времето, ама ...

ПП: чета си поста и се чудя как успяваме даже на редовен секс, щото 3-4 пъти седмично пишат било нормално по списанията Joy

# 650
Леле Simple Smile Направо ме разбихте Simple Smile  Сега по препоръка на доки няма да рискуваме с мм поне до 3 месец..А преди Б пак не сме били толкова активни Simple Smile Малкото ми зверче вече заспива след нас Simple SmileДнес попаднах в  първата си сконфузна ситуация,заради Б...Simple Smile По принцип много рядко ми се гади,но днес точно докато водих малкия на градина ,като ме хвана музата..едвам се  удържах да не повърна...така ми се насълзиха очите,все едно съм ревала...Добре че нямаше много хора....Ужас..Simple Smile да си призная с дечко си драйфах последно пред родилното преди да родя...дано сега да не е така...иначе и моя нос прокърви(някой беше споменал за това)

# 651
Шушонка, браво на вас, това е много хубаво, и ние с мм бяхме така с първата Б , сега честно казано ме е страх, нямам забрана, но съм решила и аз да се въздържа до 12гс . С първата Б имах мн малко гадене и две повръщания, едното от миризма към 2-3месец, а другото в 5 месец в Ница от "лошо" каране на мм. Сега нито едното нито другото. Само тежестта вечер в корема, но всъщност ме "кара" до WC по 3-4-5 пъти на ден Simple Smile може би в товар ми се изразява повръщането. Сега си погледнах стария календар и видях , че съм ходила в 22гс на ФМ!? Много странно, сега ми казаха, че тр в 13!?

# 652
  • have faith and be patient ..
то има ранен и късен скрининг  Peace

# 653
  • Перник
Хей, Шушонке, браво на вас 😄
Комалче, ей сега ще навъртим още 5-6 страници и ще дойде време за новата тема.
Айла, аз миналата бременност ходих на една ФМ към 20-21г.с. До 13г.с.мисля, че се прави ранна ФМ.

# 654
  • España
Здравейте.
Днес ходих при акушерката, която ще следи бременността ми. Назначи ми дати за пълни кръвни изследвания, ехограф и изследване за Синдром на Даун. Разпита ме подробно за заболявания в цялата рода.
Термина го определи за 15.08.
Да питам тези от вас с по- големи деца- казахте им ли им вече за бебето?
Моите деца са големи, но ме притеснява реакцията на дъщеря ми. Доста е ревнива към мен, ако говоря например дълго време с брат й все гледа да се намеси и да привлече вниманието към себе си.

# 655
  • На север
На мен хич ама хич не ми е до обичане. След като започнаха зацапванията ММ дори не смее да се пробва Grinning  Ако не ми се появи желание и не минат още няколко седмици поне не мисля да се насилвам за каквото и да е. Възрастта със сигурност си казва своето. Като се сетя как бях на 20 нямаше и седмица да издържа. Но може и от хормоните и от стреса сега хич не ми е до това. Взех да се вманиачавам. Чувствам се много добре днес и веднага се прокрадва мисълта защо се чувствам добре? Чувствам ли се бременна? Защо гърдите не ме заболяха зверски като ставах? Ей ще изперкам до 12та седмица!

# 656
Ехей, Шушонка, много сте активни, браво за бъркането на кекс.
С предната ми бременност по препоръка на док бяхме на кекс пости 10 м 😕
Сега веднъж седмично и то с дете с никнещи зъби си е направо постижение, че е толкова.
И моето повръщане се поспря, остана ми само сутрешното, но него го имам понякога и без да съм бременна. Имам си рефлуксче. Тръпки ме побиват, като се сетя за киселините, които няма да ме подминат и сега, като порасне шкембИ.

За термините, това което помня и съм прочела:
Вики - 1.08
Емма и аз - 08.08
Емси -04.08
Червена - 14.08 по О/18 по прм
С.Алекс -23.08
Цеци -07.08
Елигал -11.08
Девия -16.08
Никоела - 19.08
Има и още момичета, обаче те не помня да са споменавали термин.
По-късно ще поровя в старата тема, това от мен на примависта.

# 657
Моят термин по ПРМ е 08.08, но тъй като за сега по ехо си вървя плътно за 13.08,  препрочитам тази дата.

# 658
Моя термин би трябвало да е на 31.08...Днес и мен не ме болят гърдите особено,даже от време на време ги смислям...за сметка на това гаденето не ме оставя днес..преди малко обядвах и сега ми е много гадно...ох..всички сте по-напред от мен с бременеенето има ли и други в ранните седмици като мен?Аз казах на моето дребосъче,че в на мама коремчето има бебенце.Налагаше се да му обясня защо не мога да го вдигам сега,както и защо трябва да ми пази коремчето от ритниците си...за момента няма никаква реакция,все едно забрави...

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 13:49 от Desislava Nikolova_558188

# 659
Деси, може да надничаш и я Септемврийската тема, там сега са още в началото.

Имаше няколко момичета, които помня, че са писали по веднъж дваж, като Селесте (тя май 4.08 беше) и една Мария от Германия (и тя 4-5.08 ми се върти), но като не са се записали в тази тема,да ги слагаме ли или..
Скийтър и тя май е за след 20.08, Фешънмама може би и тя, не помня да са споменавали някога конкретна дата за термин.

Общи условия

Активация на акаунт