След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 988
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Скрит текст:

Пише момиче, което казва, че снимката е стара. Нито Баръш, нито Гупа са били скоро в този ресторант. Нито заедно, нито отделно. Там работел нейн роднина.

Благодаря  bouquet, ама защо това да означава ВАР   newsm78
Защото на нас ни се иска. Laughing

# 46
Скрит текст:

Пише момиче, което казва, че снимката е стара. Нито Баръш, нито Гупа са били скоро в този ресторант. Нито заедно, нито отделно. Там работел нейн роднина.

Благодаря  bouquet, ама защо това да означава ВАР   newsm78
Диди, това е от мен добавка, шега  Blush че отново е свободен пътя да си мечтая за Елбар Вар  hahaha hahaha

# 47
Какво толкова става, че не ми се гледа, а ми стана любопитно?
Мише, Hug Heart Eyes не може да се разкаже, трябва да се види... с помощта на мишката...
Скрит текст:

Shocked То това и драма не е  Stop Луда работа  ooooh!

# 48
Скрит текст:

Диди, това е от мен добавка, шега  Blush че отново е свободен пътя да си мечтая за Елбар Вар  hahaha hahaha

Мечтай, Виви, хубаво нещо са мечтите  Laughing Пък понякога се и сбъдват  Heart Eyes

# 49
Скрит текст:

Мечтай, Виви, хубаво нещо са мечтите  Laughing Пък понякога се и сбъдват  Heart Eyes
Joy Joy Joy JoyДиди HugВиви Hug

# 50
  • Perla

Лека нощ! Hug

# 51
За новата тема  bouquet

# 52
Скрит текст:

Кака е била в любимия им Зорлу център,но била самичка  Mr. Green   Mr. Green  интересант хаха да иде в мола и да го забрави в тях Боре  newsm78

# 53
 Добро утро  Hug  Hug  Hug

Кафе за дефмерки форева  Laughing  

Кака е била в любимия им Зорлу център,но била самичка  Mr. Green   Mr. Green  интересант хаха да иде в мола и да го забрави в тях Боре  newsm78

То зависи къде е вече това "у тях"  Joy  Joy  Joy

Хубав ден, момичета   Nature Snowman

# 54

Здравейте! Hug Hug Hug

Виртуална целувка от Баръш  Heart Eyes

Подпись: Барыш снова заметил ФШ нашего Айзы.
Очаквам и на Габи  ФШ да хареса, ако  все още не го е сторил
Hug

Диди  Hug

# 55
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Диде Hug

Благодаря за кафето!

Не мога да им се нагледам на тая снимка- извинявам се, че я повтарям, ама такава са радост за окото и душата. Heart Eyes

Верче, супер новина сабах- сабах  Laughing
Борко сигурно е снимал брачната нощ с Елка  и после я е изпратил до нейното еве, да не е самотна Heart Eyes

# 56
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро елбарки форева Hug Hug Hug Hug

Диде
  Hug Heart Eyes

Ирка  Hug Heart Eyes за новото дворче

Ирче учи, учи няма лошо  Peace Flutter
Скрит текст:
да не си решила да бегаш у немско  Rolling Eyes Sad

То зависи къде е вече това "у тях"  Joy  Joy  Joy

все тая  newsm03 важното да не е при Круела  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Praynig Praynig Praynig
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ели
  Hug Heart Eyes Доре   Hug Heart Eyes

Виртуална целувка от Баръш   Heart Eyes

Подпись: Барыш снова заметил ФШ нашего Айзы.
Очаквам и на Габи  ФШ да хареса, ако  все още не го е сторил
Hug

smile3503 newsm47 и то на фен страницата на Елка  newsm53
на Габи ФШ са невероятни  Peace от хубави по-хубави  newsm51направо ми пълнят душата като ги гледам  Heart Eyes Heart Eyes

# 57
Ели  Hug, Доре  Hug

Диме  Hug, ми аз това имах предвид - да няма вече "у тях"  Simple Smile

# 58
Добро утро, момичета!  Hug

Ха, Диди с право ни държеше в облаците оня ден! Снимката е стара, вече не ходели там значи! Верка и тя с добри новини - кака сама в мола! Много подозрителна работа, кой ще ѝ носи торбите и ще върви две крачки след нея! hahaha

Ще прехвърля епизода на Севдата с мишката, щом всички така ахнахте от драмата там! Laughing

Доре, аз първоначално вярвах, че Мерич ще може да замисли любовен триъгълник, но не в истинския смисъл на думата, защото нито Йомер, нито Дефне могат истински да обикнат друг. Мечтаехме си за колега, началник или не знам там кой, който да пали фитила на Йомер, но чак за любов под наем за Дефне - не вярвам на някого да му е харесала идеята изобщо. Присъствието на Сечкин и на героя му ми беше много приятно, но наистина изглеждаше похабен хубав образ, а не пълнокръвен и развит.

Мерич реши да бяга от клишето, но те клишетата затова са клишета, защото са се утвърдили и работят. Трябваше да заложи на клишетата след страхотното начало на сезона - след трите правила на Дефне, които на мен не ми допаднаха като начин тя да се обясни в любов на Йомер, но няма значение, Мерич трябваше да нажежи градусите - и ризата да облече Йомер, и Дефне да не ѝ се прибира вкъщи, защото Йомер чака. Да се бяха скарали със семейството си затова, че не се прибира и не казва къде ходи, а тя ходи при Йомер, но не да го наглежда, а да се обичат. Да се бяха скарали и сдобрили със семейството и Мерич да беше измислила други забавни сюжетни линии. Но Мерич реши да заложи на мелодрамата вместо на романтичната комедия!

Хубав ден, момичета! Утре е петък, нашият ден наближава! Grinning

# 59

Общи условия

Активация на акаунт