След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 916
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • near Sofia, Bulgaria
Ирка,   Hug  Heart Eyes за темата

Виви, а дано!!!  Heart Eyes

# 31

Елчо как го гледа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като бебе лампа  hahaha  hahaha  hahaha любимия ми израз за нея хаха

# 32
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Виви те с Беяз са си партнирали в някакъв сериал и от там целия екип са много сплотени  Peace  оная дето й ходиха на сватбата ( роклята с ресните  Mr. Green) също е от там и затова Гупата е близка с Беяз  Peace
Е, те все по някаква линия ще са близки, но като си представя то Беяз ще остане съвсем без гости, ако трябва да се съобразява с желанията и щади чувствата на приятелите си  Joy Joy Joy
Другия вариант е той да си ги е викнал,но да не са приели,защото Беяз обича да задава много неудобни въпроси и понякога поставя гостите си пред свършен факт и няма измъкване от живото предаване  Peace
Peace Вери, и аз да съм, никога няма да отида при Беяз в шоуто му. Не и при такава фенска истерия. Беяз е направо манипулатор в студиото си. Няма задръжки, задава нахални въпрос.
Ако няма какво да крият, не виждам какъв неудобен въпрос би ги притеснил.

Ирка,  smile3525 newsm51 smile3525 за темата.

# 33
Ако мислите, че при нас има драма и гадни сцени погледнете в Севдата какво стана  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 34
Ако мислите, че при нас има драма и гадни сцени погледнете в Севдата какво стана  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
ма ние не сме драма,а те са си  Peace

# 35
  • в подножието на планината

Ирка, Hug Heart Eyes за темата... bouquet

Ако мислите, че при нас има драма и гадни сцени погледнете в Севдата какво стана  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аууу, ужасТ... ooooh! още не мога да дойда на себе си... Sad

# 36
ма ние не сме драма,а те са си  Peace
Това и драма не е, не знам вече в кой жанр са  ooooh! ooooh!

# 37
  • София

Ирка, Hug Heart Eyes за темата... bouquet

Ако мислите, че при нас има драма и гадни сцени погледнете в Севдата какво стана  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аууу, ужасТ... ooooh! още не мога да дойда на себе си... Sad
Какво толкова става, че не ми се гледа, а ми стана любопитно?

# 38

Можеш ли да поясниш, Виви  newsm78

# 39
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Гледам тези прекрасни дефмерски колажи и ми се иска направо да я гръмна Мерич ханъм. Вярно е, че има и чудесни попадения, но какво ѝ пречеше от всичките тези почти 70 епизода да ни подари поне десетина с дефмерско щастие, с мънички дефмерчета, които ще се катерят по главата на татко Йомер, а мама Дефне ще се залива в щастлив смях.
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да пострелям с теб, Доре, защото и аз се ядосвам и питам ЗАЩО, откакто разбрах за ранния финал  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И май ядът ми няма да отмине скоро. Както казват в сериала " всичко остана наполовина"  smile3515
Идвам в подкрепление -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Никакъв Борко не е виновен за ранния финал. Мерич ханъм и нейният инат са виновни.
Скрит текст:
В Туитър едни от най-ревностните фенове са ядосани на Мюге, че Ортакс си измиват ръцете с ниския рейтинг, а не кажат просто "искахме да финализираме". На актьорите им е писнало, на режисьора му е писнало, на Ортакс им е писнало, защото виждат, че сюжетът буксува на едно място. Феновете искат романтика, Мерич предлага мелодрама! Кой кадърен актьор ще се прави на маймуна, на каквито ги кара да се правят Мерич през втория сезон - Дерия я направиха на маймуна (неадекватното поведение в офиса), Нериман я направиха на маймуна (вдетиняването), Баръш го направиха на маймуна (кошмарите), Дефне я направиха на маймуна (скача по гърба на хора като дивачка). Памир не го направиха на маймуна, на крайпътен стълб го направиха.

Peace Вторият сезон започна много силно, но за жалост това продължи само няколко серии. Явно мерич е разчитала на огледалното отражение на първия сезон през втория, но с разменени роли, както и на движещата сила на ревността чрез въвеждането на образа на Памир. но нито една от тези линии нямаше как да задържи вниманието на зрителите- на тях много бързо им омръзна това въртене в кръг, без движение напред. А линията с Памир си беше обречена- тя ни би могла да просъществува повече от 8-10 серии, защото ...феновете си искат дефмерите, влюбени са в дефмерите, а не в хрумките на Мерич. И затова рейтингът започна да пада; добавиха се новите проекти на Стар, както и вероятно първоначалните 20- на серии, за които е имало договор. И готово. При така катастрофално падащ рейтинг е съвсем ясно, че тв няма да преподпише, пък и наистина някои от актьорите станаха за посмешище.
Други пък само маркираха присъствие- като Левент. А, да вмъкна, че се сетих- в интервюто си той казва, че би искал да види Елчин в драматична роля. Ами...да беше се постарал повечко да разбере какви са ѝ ролите. В Курт и Шура, макар и въввторостепенна роля, Елка беше великолепна. Пък дори и в КА имаше предостатъчно възможности да играе драма.

Доре, мислиш ли, че той следи кариерата на Елчин  Wink Няма да се учудя, ако и Ашка не гледа  ooooh! Сигурно впечатленията му са само от общите им сцени с Елка, щото той говори за жизнерадостна и весела Дефне  Tired
Подтекста му беше, че и Бръш, и Елчин има още много да учат и това си е така, но се отнася и за него според мен  Wink

Скрит текст:
И сега за Мерич - аз се изморих 60 серии да я плюя и стрелям, та затова на всеки, който има още желание да го прави, мога да подаря малко техника - за подсилване на ефекта  Joy  Joy  Joy  Joy   дет се вика - по суша, въздух и вода  hahaha              

А аз на изпроводяк може и така

Диде, разбрах, че подтекстът е такъв, и съм съгласна. но когато даваш такива оценки, е редно да си по- подготвен. А що се отнася до него, направо не мога да преценя актьорските му качества, защото така и не разбрах какъв образ гради Мерич. Бях чела в една критична статия, че бил много кадърен аритист и Мерич го хаби, като не използва таланта му. Но това е, което знам за него.

Идеята с киралък любов за Дефне си беше ялова по рождение.
Скрит текст:
Как си представяше Мерич мъж, на когото Дефне да обърне внимание повече от два епизода. Образът на Памир ми хареса, но Мерич го направи беззъб накрая, защото тръгна от грешното място с него. Изобщо не трябваше да вкарва популярен и първокласен актьор за съперник на Йо.Историята си е Дефмерска и място за трети по този начин нямаше. Мерич не си беше премерила силите, преди да реши да залага на любовен триъгълник. Такъв нямаше как да се образува. Това беше първата грешка на Мерич.
ха, Дани! Тука няма да се сдържа и ще кажа- аз нали това разправях толкова време  Joy Joy Joy Joy В легендата за дефмерската любов няма място за трети! Това е положението.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Гледам тези прекрасни дефмерски колажи и ми се иска направо да я гръмна Мерич ханъм. Вярно е, че има и чудесни попадения, но какво ѝ пречеше от всичките тези почти 70 епизода да ни подари поне десетина с дефмерско щастие, с мънички дефмерчета, които ще се катерят по главата на татко Йомер, а мама Дефне ще се залива в щастлив смях.
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да пострелям с теб, Доре, защото и аз се ядосвам и питам ЗАЩО, откакто разбрах за ранния финал  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И май ядът ми няма да отмине скоро. Както казват в сериала " всичко остана наполовина"  smile3515
Идвам в подкрепление -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Никакъв Борко не е виновен за ранния финал. Мерич ханъм и нейният инат са виновни.
Скрит текст:
В Туитър едни от най-ревностните фенове са ядосани на Мюге, че Ортакс си измиват ръцете с ниския рейтинг, а не кажат просто "искахме да финализираме". На актьорите им е писнало, на режисьора му е писнало, на Ортакс им е писнало, защото виждат, че сюжетът буксува на едно място. Феновете искат романтика, Мерич предлага мелодрама! Кой кадърен актьор ще се прави на маймуна, на каквито ги кара да се правят Мерич през втория сезон - Дерия я направиха на маймуна (неадекватното поведение в офиса), Нериман я направиха на маймуна (вдетиняването), Баръш го направиха на маймуна (кошмарите), Дефне я направиха на маймуна (скача по гърба на хора като дивачка). Памир не го направиха на маймуна, на крайпътен стълб го направиха.
Peace Вторият сезон започна много силно, но за жалост това продължи само няколко серии. Явно мерич е разчитала на огледалното отражение на първия сезон през втория, но с разменени роли, както и на движещата сила на ревността чрез въвеждането на образа на Памир. но нито една от тези линии нямаше как да задържи вниманието на зрителите- на тях много бързо им омръзна това въртене в кръг, без движение напред. А линията с Памир си беше обречена- тя ни би могла да просъществува повече от 8-10 серии, защото ...феновете си искат дефмерите, влюбени са в дефмерите, а не в хрумките на Мерич. И затова рейтингът започна да пада; добавиха се новите проекти на Стар, както и вероятно първоначалните 20- на серии, за които е имало договор. И готово. При така катастрофално падащ рейтинг е съвсем ясно, че тв няма да преподпише, пък и наистина някои от актьорите станаха за посмешище. Други пък само маркираха присъствие- като Левент. А, да вмъкна, че се сетих- в интервюто си той казва, че би искал да види Елчин в драматична роля. Ами...да беше се постарал повечко да разбере какви са ѝ ролите. В Курт и Шура, макар и въввторостепенна роля, Елка беше великолепна. Пък дори и в КА имаше предостатъчно възможности да играе драма.
Съгласна и с двете  Peace
И Мерич като видя, че не върви с първоначално замислените идеи реши да се хвърли в дълбокото с тая изсмукана от пръстите тайна, която стоеше като бяла кръпка на черен плат зашита с червен конец, та и Борко да се чуди как да играе тия странни пристъпи( защото за мен това са единствените му слаби сцени в Ашка) и така довърши и малкото рейтинг, който беше набрал сериала  ooooh! ooooh! Но най-вероятно те вече по това време са били взели решение да финализират.
А е възможно да е по искане на Мерич като е виждала, че нейните идеи за развитие на сюжета все не се харесват от зрителите, да и е докривяло  #Cussing out А всички искаха една лека и забаван романтична комедия и щастливи ДЕфмер и нищо повече, толкова ли и беше трудно да го изпълни...........но пак се стига до прословутия инат на Госпожата  ooooh! #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Е, и аз това питам- толкова ли беше трудно на фона на всичките драми по тв да има една светла, красива, романтична история, за която Мерич разполагаше с най- подходящата двойка! Mr. Green

# 40

Пише момиче, което казва, че снимката е стара. Нито Баръш, нито Гупа са били скоро в този ресторант. Нито заедно, нито отделно. Там работел нейн роднина.

# 41
  • в подножието на планината
Мише, Hug Heart Eyes не може да се разкаже, трябва да се види... с помощта на мишката...
Скрит текст:

# 42
  • Perla

Елчо как го гледа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като бебе лампа  hahaha  hahaha  hahaha любимия ми израз за нея хаха

Верче, много хубаво видеото  Hug От тебе го научих това сравнение за Елка и честичко го използвам. Ама за Борко не си измислила май

Пише момиче, което казва, че снимката е стара. Нито Баръш, нито Гупа са били скоро в този ресторант. Нито заедно, нито отделно. Там работел нейн роднина.
Суперррррррррррр!  newsm44 newsm44 newsm44

# 43
  • София
Мише, Hug Heart Eyes не може да се разкаже, трябва да се види... с помощта на мишката...
Скрит текст:
Hug

Еее, това вече е луда работа. ooooh! Ние направо сме цвете. Натоварват ме подобни сцени.

# 44

Благодаря  bouquet, ама защо това да означава ВАР   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт