След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 915
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Гледам тези прекрасни дефмерски колажи и ми се иска направо да я гръмна Мерич ханъм. Вярно е, че има и чудесни попадения, но какво ѝ пречеше от всичките тези почти 70 епизода да ни подари поне десетина с дефмерско щастие, с мънички дефмерчета, които ще се катерят по главата на татко Йомер, а мама Дефне ще се залива в щастлив смях.
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да пострелям с теб, Доре, защото и аз се ядосвам и питам ЗАЩО, откакто разбрах за ранния финал  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И май ядът ми няма да отмине скоро. Както казват в сериала " всичко остана наполовина"  smile3515

Залиха ни с прекрасни ФШ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 21:39 от *Виви*

# 16
Много хубави колажи,разкошотия.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 22:03 от eliNIM

# 17
newsm78 Гугъл ми го превежда ,че този път искат да избегнат повторението  #Crazy   което аз го разбирам ,че няма да ги видим тези същите при Беяз както бяха при Месут Яр

# 18
  • Perla

Феновете не искат обаче нашите да ходят при Беяз. Пишат, че искат да участват в друга програма.

Габи е получила вдъхновение и пуска колаж след колаж, кой от кой по- хубави! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 19
Арет Вартаньян написал Твит
-В этот раз , Повторим это ещё раз, Например. @beyazshow @elcnsng @baris_arduc] @AydilgeSarp
Я думаю что он нам намекает что гостями " Беяз шоу" будут наши ЭльБар и Айдилге. ( Наподобие как в прошлом году на программе " Здесь много слов" ) Вай было бы супер😍

# 20
newsm78 Керем и Ханде,след приключването на сериала ли ходиха при Беяз или малко преди това

# 21
Гледам тези прекрасни дефмерски колажи и ми се иска направо да я гръмна Мерич ханъм. Вярно е, че има и чудесни попадения, но какво ѝ пречеше от всичките тези почти 70 епизода да ни подари поне десетина с дефмерско щастие, с мънички дефмерчета, които ще се катерят по главата на татко Йомер, а мама Дефне ще се залива в щастлив смях.
Да пострелям с теб, Доре, защото и аз се ядосвам и питам ЗАЩО, откакто разбрах за ранния финал  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И май ядът ми няма да отмине скоро. Както казват в сериала " всичко остана наполовина"  smile3515
Идвам в подкрепление -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Никакъв Борко не е виновен за ранния финал. Мерич ханъм и нейният инат са виновни.
В Туитър едни от най-ревностните фенове са ядосани на Мюге, че Ортакс си измиват ръцете с ниския рейтинг, а не кажат просто "искахме да финализираме". На актьорите им е писнало, на режисьора му е писнало, на Ортакс им е писнало, защото виждат, че сюжетът буксува на едно място. Феновете искат романтика, Мерич предлага мелодрама! Кой кадърен актьор ще се прави на маймуна, на каквито ги кара да се правят Мерич през втория сезон - Дерия я направиха на маймуна (неадекватното поведение в офиса), Нериман я направиха на маймуна (вдетиняването), Баръш го направиха на маймуна (кошмарите), Дефне я направиха на маймуна (скача по гърба на хора като дивачка). Памир не го направиха на маймуна, на крайпътен стълб го направиха.

# 22

Това ми се струва предложение от негова страна отново в същия състав да гостуват, но този път при Беяз  Peace защото не мога да повярвам да отидат наистина  Rolling Eyes

Heart Eyes

Прекрасни, радост за окото Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 22:18 от *Виви*

# 23
  • По света и в нас.
Да се запиша в новата тема ,че има още един ден и е петък. Party

# 24
  • Perla
Скрит текст:
Идвам в подкрепление -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Никакъв Борко не е виновен за ранния финал. Мерич ханъм и нейният инат са виновни.
Скрит текст:
В Туитър едни от най-ревностните фенове са ядосани на Мюге, че Ортакс си измиват ръцете с ниския рейтинг, а не кажат просто "искахме да финализираме". На актьорите им е писнало, на режисьора му е писнало, на Ортакс им е писнало, защото виждат, че сюжетът буксува на едно място. Феновете искат романтика, Мерич предлага мелодрама! Кой кадърен актьор ще се прави на маймуна, на каквито ги кара да се правят Мерич през втория сезон - Дерия я направиха на маймуна (неадекватното поведение в офиса), Нериман я направиха на маймуна (вдетиняването), Баръш го направиха на маймуна (кошмарите), Дефне я направиха на маймуна (скача по гърба на хора като дивачка). Памир не го направиха на маймуна, на крайпътен стълб го направиха.

Peace Вторият сезон започна много силно, но за жалост това продължи само няколко серии. Явно мерич е разчитала на огледалното отражение на първия сезон през втория, но с разменени роли, както и на движещата сила на ревността чрез въвеждането на образа на Памир. но нито една от тези линии нямаше как да задържи вниманието на зрителите- на тях много бързо им омръзна това въртене в кръг, без движение напред. А линията с Памир си беше обречена- тя ни би могла да просъществува повече от 8-10 серии, защото ...феновете си искат дефмерите, влюбени са в дефмерите, а не в хрумките на Мерич. И затова рейтингът започна да пада; добавиха се новите проекти на Стар, както и вероятно първоначалните 20- на серии, за които е имало договор. И готово. При така катастрофално падащ рейтинг е съвсем ясно, че тв няма да преподпише, пък и наистина някои от актьорите станаха за посмешище. Други пък само маркираха присъствие- като Левент. А, да вмъкна, че се сетих- в интервюто си той казва, че би искал да види Елчин в драматична роля. Ами...да беше се постарал повечко да разбере какви са ѝ ролите. В Курт и Шура, макар и въввторостепенна роля, Елка беше великолепна. Пък дори и в КА имаше предостатъчно възможности да играе драма.

# 25
 ИРКА   Hug  

# 26
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Peace Вторият сезон започна много силно, но за жалост това продължи само няколко серии. Явно мерич е разчитала на огледалното отражение на първия сезон през втория, но с разменени роли, както и на движещата сила на ревността чрез въвеждането на образа на Памир. но нито една от тези линии нямаше как да задържи вниманието на зрителите- на тях много бързо им омръзна това въртене в кръг, без движение напред. А линията с Памир си беше обречена- тя ни би могла да просъществува повече от 8-10 серии, защото ...феновете си искат дефмерите, влюбени са в дефмерите, а не в хрумките на Мерич. И затова рейтингът започна да пада; добавиха се новите проекти на Стар, както и вероятно първоначалните 20- на серии, за които е имало договор. И готово. При така катастрофално падащ рейтинг е съвсем ясно, че тв няма да преподпише, пък и наистина някои от актьорите станаха за посмешище.
Други пък само маркираха присъствие- като Левент. А, да вмъкна, че се сетих- в интервюто си той казва, че би искал да види Елчин в драматична роля. Ами...да беше се постарал повечко да разбере какви са ѝ ролите. В Курт и Шура, макар и въввторостепенна роля, Елка беше великолепна. Пък дори и в КА имаше предостатъчно възможности да играе драма.

Доре, мислиш ли, че той следи кариерата на Елчин  Wink Няма да се учудя, ако и Ашка не гледа  ooooh! Сигурно впечатленията му са само от общите им сцени с Елка, щото той говори за жизнерадостна и весела Дефне  Tired Подтекста му беше, че и Бръш, и Елчин има още много да учат и това си е така, но се отнася и за него според мен  Wink

И сега за Мерич - аз се изморих 60 серии да я плюя и стрелям, та затова на всеки, който има още желание да го прави, мога да подаря малко техника - за подсилване на ефекта  Joy  Joy  Joy  Joy   дет се вика - по суша, въздух и вода  hahaha              

А аз на изпроводяк може и така

# 27
Идеята с киралък любов за Дефне си беше ялова по рождение. Как си представяше Мерич мъж, на когото Дефне да обърне внимание повече от два епизода. Образът на Памир ми хареса, но Мерич го направи беззъб накрая, защото тръгна от грешното място с него. Изобщо не трябваше да вкарва популярен и първокласен актьор за съперник на Йо.Историята си е Дефмерска и място за трети по този начин нямаше. Мерич не си беше премерила силите, преди да реши да залага на любовен триъгълник. Такъв нямаше как да се образува. Това беше първата грешка на Мерич.

# 28
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Peace Вторият сезон започна много силно, но за жалост това продължи само няколко серии. Явно мерич е разчитала на огледалното отражение на първия сезон през втория, но с разменени роли, както и на движещата сила на ревността чрез въвеждането на образа на Памир. но нито една от тези линии нямаше как да задържи вниманието на зрителите- на тях много бързо им омръзна това въртене в кръг, без движение напред. А линията с Памир си беше обречена- тя ни би могла да просъществува повече от 8-10 серии, защото ...феновете си искат дефмерите, влюбени са в дефмерите, а не в хрумките на Мерич. И затова рейтингът започна да пада; добавиха се новите проекти на Стар, както и вероятно първоначалните 20- на серии, за които е имало договор. И готово. При така катастрофално падащ рейтинг е съвсем ясно, че тв няма да преподпише, пък и наистина някои от актьорите станаха за посмешище. Други пък само маркираха присъствие- като Левент. А, да вмъкна, че се сетих- в интервюто си той казва, че би искал да види Елчин в драматична роля. Ами...да беше се постарал повечко да разбере какви са ѝ ролите. В Курт и Шура, макар и въввторостепенна роля, Елка беше великолепна. Пък дори и в КА имаше предостатъчно възможности да играе драма.
Съгласна и с двете  Peace
И Мерич като видя, че не върви с първоначално замислените идеи реши да се хвърли в дълбокото с тая изсмукана от пръстите тайна, която стоеше като бяла кръпка на черен плат зашита с червен конец, та и Борко да се чуди как да играе тия странни пристъпи( защото за мен това са единствените му слаби сцени в Ашка) и така довърши и малкото рейтинг, който беше набрал сериала  ooooh! ooooh! Но най-вероятно те вече по това време са били взели решение да финализират. А е възможно да е по искане на Мерич като е виждала, че нейните идеи за развитие на сюжета все не се харесват от зрителите, да и е докривяло  #Cussing out А всички искаха една лека и забаван романтична комедия и щастливи ДЕфмер и нищо повече, толкова ли и беше трудно да го изпълни...........но пак се стига до прословутия инат на Госпожата  ooooh! #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 29
Охааааа, дано е вярно  Party Party Crazy Crazy Елбар ВАР  Mr. Green

https://twitter.com/muko_69/status/814211939081523201

Общи условия

Активация на акаунт