След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 913
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
Ели, Hug и на мен ми е дерт Кита къде се запиля, трябва да следим изкъсо всички елементи Mr. Green Затова бях питала тук, рускините как включват Кита в цялостната картина и как са се справили с него в конспиративните си теории  Mr. Green Joy Joy

Помолили са този https://www.instagram.com/cemsahiiiin/ за селфи с Елбар и той е казал, че ще направи някой път Mr. Green Да видим ще има ли  smile3539

# 736
Ели, Hug и на мен ми е дерт Кита къде се запиля, трябва да следим изкъсо всички елементи Mr. Green Затова бях питала тук, рускините как включват Кита в цялостната картина и как са се справили с него в конспиративните си теории  Mr. Green Joy Joy

Помолили са този https://www.instagram.com/cemsahiiiin/ за селфи с Елбар и той е казал, че ще направи някой път Mr. Green Да видим ще има ли  smile3539

Виви  Hug, рускините са решили въпроса по сталински -няма Кит, няма проблем  Joy  Joy  Joy Обявиха, че  от лятото е аут от играта и за тях повече такъв проблем ни съществува  Tired Само не знам какво ще измислят, ако цъфнат някъде с Елка, хванати за ръка  newsm78 Ама тя на тях фантазията им е по-развинтена от на Прачет - все ще измислят нещо  Mr. Green

# 737
  • Perla
Скрит текст:

Виви  Hug, рускините са решили въпроса по сталински -няма Кит, няма проблем  Joy  Joy  Joy Обявиха, че  от лятото е аут от играта и за тях повече такъв проблем ни съществува  Tired Само не знам какво ще измислят, ако цъфнат някъде с Елка, хванати за ръка  newsm78 Ама тя на тях фантазията им е по-развинтена от на Прачет - все ще измислят нещо  Mr. Green

Диде  Hug И аз съм като рускините- щом не го виждам, значи го няма! И въобще липсва в мислите ми. Joy Joy

# 738

Диди Hug все ще измислят нещо, ако се появят заедно ( дано не се случва Praynig). Те щом с Кюсините изстъпления се справят с един морски обитател ли няма да успеят Joy Joy Joy Joy

# 739
Нали Кита седеше с една мома,която викаха,че не е Елка (но за мен си беше тя)  Mr. Green
С лице да се обърне, пак ще кажат,че е друга  hahaha

# 740
  • Perla
Нали Кита седеше с една мома,която викаха,че не е Елка (но за мен си беше тя)  Mr. Green

Верче, може и да беше тя, но снимката определено беше стара, защото косата на жената беше доста по- къса, отколкото е тази на Елка в момента. Пък и дрешката ми изглеждаше по- лека, за по- топло време. Но, да си кажа, че дори и мъжът не ми приличаше съвсем на Кита- по- слаб беше в лицето в сравнение с това, което имам като спомен от келебеците.

# 741

Верче, може и да беше тя, но снимката определено беше стара, защото косата на жената беше доста по- къса, отколкото е тази на Елка в момента. Пък и дрешката ми изглеждаше по- лека, за по- топло време. Но, да си кажа, че дори и мъжът не ми приличаше съвсем на Кита- по- слаб беше в лицето в сравнение с това, което имам като спомен от келебеците.
Ааа той си беше  hahaha нали и той се вкарва във форма  hahaha  няма само кака да е със стройна фигура  hahaha

# 742

Това на снимката не е тя, но дори и това не доказва, че те не са заедно  Laughing Ако тя снима с аслан партнера си, Кита ходи сам на кафе, а пък и това може да е през почивката му, нали и той работи Mr. Green То това никакви доказателства не са. Трябват по-сериозни такива, за да кажем с точност какво е положението на отсрещния фронт  Mr. Green Joy Joy Joy

# 743
Оле, аз си градя конспиративните теории за ГупБар и направо забравих за Кита. Ако се появи отнякъде с Елка, ще бъда много разочарована, защото тяхната двойка няма нужда от спектакъл, Кита може да изчезне безследно, без медиите да изпаднат в паника. Появят ли се Елка и Юни заедно, вече ще трябва да се задоволя с утешителната награда, а тя е някога Боре да се раздели с Гупа, когато намери голямата любов, заради която ще я остави. Докато не е намерил голямата любов, Гупа не му пречи. Има кой да го чака вкъщи, кой да му се прави на клоун, да му прави компания в мола, да му топли леглото, да му помага с връзките си, това е достатъчно.

# 744
Здравейте, сега се натъкнах на фейсбука на Гюпса, в който има препратки към някакъв сайт SON DAKIKA  , в който пише за пътуването  на  двамата  до Далечния Изток. Значи според мен тя дава информация на такива сайтове и издания за това къде ще ходят и какво ще правят двамата с Баръш. те няма как да знаят, без указания от нейна страна къде точно ще бъдат. Още повече че това го има в нейния фейсбук. А за Баръш вече губя всякаква надежда, че ще я остави. Да не си правим илюзии. Няма да стане, колкото и да  ни се иска. Имаше много моменти, в които той можеше да го направи и не е причината в това, че не е свършил сериала, той просто не иска. И стигам до извода, че всички го бъркаме с героя му Йомер Ипликчи,затова си мислим, че може да има сили да се отърве от тая напаст божия, но за мен той просто в реала не е истински мъж, щом й позволява да си разиграва коня както си иска, да говори каквото си иска, без да вземе мерки. Така че за мен отърване от тая няма да има.
И да се допълня - такъв пикльо, който без кака си не може носа си да обърше ,  не й трябва на Елчин,

# 745
Меги,те нямат фейсбуци  hahaha
Всичко там е фен страници за актьорите

# 746
Меги,те нямат фейсбуци  hahaha
Всичко там е фен страници за актьорите
оле, наистина ли. Много ме зарадва, че бях обявила тридневен траур. Mr. Green

# 747
И стигам до извода, че всички го бъркаме с героя му Йомер Ипликчи,затова си мислим, че може да има сили да се отърве от тая напаст божия, но за мен той просто в реала не е истински мъж

Верка му вика чехльо, други не са чак толкоз любезни  Joy  Joy  Joy Та добре дошла в отбора, Меги  hahaha

# 748
И стигам до извода, че всички го бъркаме с героя му Йомер Ипликчи,затова си мислим, че може да има сили да се отърве от тая напаст божия, но за мен той просто в реала не е истински мъж

Верка му вика чехльо, други не са чак толкоз любезни  Joy  Joy  Joy Та добре дошла в отбора, Меги  hahaha
Диде  Hug

Пантофас  Mr. Green все пак зет ми се води, грубо е да го обиждам  hahaha но пък мога си го плюна  hahaha

# 749
Оле, аз си градя конспиративните теории за ГупБар и направо забравих за Кита. Ако се появи отнякъде с Елка, ще бъда много разочарована, защото тяхната двойка няма нужда от спектакъл, Кита може да изчезне безследно, без медиите да изпаднат в паника. Появят ли се Елка и Юни заедно, вече ще трябва да се задоволя с утешителната награда, а тя е някога Боре да се раздели с Гупа, когато намери голямата любов, заради която ще я остави. Докато не е намерил голямата любов, Гупа не му пречи. Има кой да го чака вкъщи, кой да му се прави на клоун, да му прави компания в мола, да му топли леглото, да му помага с връзките си, това е достатъчно.
Ето защо е по-добре, ако са заедно Кита и Елка, да ни се покажат, та да спрем да се надяваме, отколкото напразно да градим илюзии и мечти  ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт