За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 79 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря! И аз мажа с масло, ама да питам има ли и нещо друго Peace

# 91
  • под тепетата
izoma , можеш да ги нарежеш на ситно и да ги смесиш с подсладено цедено кисело мляко. Или да ги направиш на редове - бисквитка, мляко , плодове и ядки пожелание. Млякото може да се смеси и със сметана.

# 92
  • софия
Честита 2017 г., кулинари! Нека е пълна със сладост, но да не й липсва и сол!
Имам въпрос: предложете какво да направя с 4 жълтъка?  Правих Павлова и останаха.

# 93
  • под тепетата
Ако ти се правят - линцерите на Наталина
  http://natalyna.blogspot.bg/2015/12/11-2006.html

или крем - 1л прясно мляко, 7с.л. брашно , 1ч.ч. захар, 4 жълтъка;
 или замразяваш като объркваш със 1ч..л захар или сол, като си надписваш кутийката.

# 94
  • Русе
Имам въпрос: предложете какво да направя с 4 жълтъка?  Правих Павлова и останаха.

За много години!

http://ipeychev9.blogspot.bg/2016/12/pastel-de-nata.html

Скрит текст:

http://ipeychev9.blogspot.bg/2016/02/blog-post.html

Скрит текст:

# 95
  • plovdiv
В случая сигурно дрочетата са били много мокри. Трябваше да ги подсушиш малко с дом. хартия. Аз точно за това избягвах пърженето на дроб, но откакто намерих хубава рецепта вече често правя. Нарязвам дроба, наръсвам го със сода бикарбонат и го оставям да почине. Самият дроб придобива друг цвят-сив. След това го измивам, подсушавам, овалвам в брашно. Става като дунапрен, мекичък. Дори телешки дроб стана страхотен. Като ходих в Асеновград много ми похвалиха дроба по одрински в един ресторант. Опитахме го-страхотен!! После си направихме. Голяма вкусотия.
Кой е ресторанта в Асеновград,ако помниш?

# 96
  • русе
Честита нова година на всички!
Свекито слага сурово яйце в картофеното пюре от това ли става много пухкаво?!

# 97
  • Ст.Загора
 За много години и от мен! Дайте идея за какво да използвам една кутия от 250гр. маскарпоне , да не е тирамису .

# 98
  • София
За много години и от мен! Дайте идея за какво да използвам една кутия от 250гр. маскарпоне , да не е тирамису .

Черно-бял сладко-солен тарт (без печене)

# 99
  • София

Линцер полумесеци

Шоколадово семифредо с бисквити

# 100
  • Русе

http://ipeychev9.blogspot.bg/2016/07/blog-post_17.html

# 101
В случая сигурно дрочетата са били много мокри. Трябваше да ги подсушиш малко с дом. хартия. Аз точно за това избягвах пърженето на дроб, но откакто намерих хубава рецепта вече често правя. Нарязвам дроба, наръсвам го със сода бикарбонат и го оставям да почине. Самият дроб придобива друг цвят-сив. След това го измивам, подсушавам, овалвам в брашно. Става като дунапрен, мекичък. Дори телешки дроб стана страхотен. Като ходих в Асеновград много ми похвалиха дроба по одрински в един ресторант. Опитахме го-страхотен!! После си направихме. Голяма вкусотия.
Кой е ресторанта в Асеновград,ако помниш?

Сега се разходих с google maps- ресторант Милениум.

# 102

Откакто баба ми ме научида слагам майонеза на пюрето вече го правя само така. Става много пухкаво. Сварявам картофите, дърпам ги от котлона, слагам маргарин и мачкам с 1 кофичка майонеза. Има страхотен вкус!

# 103
  • София

Откакто баба ми ме научида слагам майонеза на пюрето вече го правя само така. Става много пухкаво. Сварявам картофите, дърпам ги от котлона, слагам маргарин и мачкам с 1 кофичка майонеза. Има страхотен вкус!
То хубаво, ама що с маргарин а не с масло...Той е много вреден. Поне малко се опитвам да не ползвам лоши продукти.  Peace

# 104
Не харесвам вкуса на маслото.

Общи условия

Активация на акаунт