Лидл 96 - Новогодишна

• 80 744
  • 780
  •   1
Отговори
# 360
Тоз Попов за сефте го чувам Rolling Eyes
Ягодки има ли още от моите, м?

Кой каза че червените дънки са гадни newsm78 Цветът ли се има предвид или що? Чак пък гадни, да кажем, че на някой не му допада цвета, но това не прави дънките гадни Naughty
Ягодки има ама май не са от тез дето отиват на дънките...доста жълтички са днес и май бяха на 2.99(или1.99 newsm78).Някой питаше за аспержи тези дни...днес в ОК-София,имаше четири намалени буркана от делукс серията от 4.99на3.49.Навалица имаше при ботите,детските якета и тениски.При мандарините също беше опашка-на0.99са.Дънки червени имаше поне 5-6,но номера не погледнах.

# 361
Продукти на Попов си пазарувам от Пловдив, но в София имаме ли такъв магазин?

От новата брошура харесах мокрите кърпи, някои неща от спортните и детските клинчета.

# 362
Мдааа..ягодите на 3 лв.

Върнах дънките и взех само клементини на левче..

# 363
Изпуснала съм темата ей ooooh!
Минавам да се оплача от кестените в насипно състояние. Имаше и в мрежички, но като количество ми се сториха повече и за това взехме насипно без да се сетим да ги претеглим. Прибрахме се, започнахме да ги подготвяме за фурната и при правенето на прорезите открих 1-2, на които се виждаше, че вътре има мухал. Изхвърлих ги, огледах другите и ги вкарах във фурната. Извадих ги, започвам да ги беля и през един-два - мухъл ... Вярно, че тези в мрежичките бяха 4лв. за 500гр, а насипните бяха на промоция от 6лв/кг. ама не очаквах, че чак такова кофти качество ще получа за тези пари ooooh! За протокола - бяха си съвсем наред отвън, без никакви белези за проблемите вътре.
Едит: От магазина в Силистра са. Надявам се в другите качеството им да е по-добро ...
Скрит текст:

# 364
  • София
Блендерът не е като този, който пускаха последно - този е 700W и само с една допълнителна чаша, а предишният, който си купих е 9000W и с 2 чаши + основната[/color]
Кога горе долу са го пускали? Иначе въпросният, който имаш върши ли работа? Добре ли пасира плодове и ядки?
Скрит текст:
Тези дни се чудих дали да не си поръчам някоя реплика на нутрибулет от ОЛХ, на по-сносна цена де. Пък това си е ново с гаранция. Точно за смутита и шейкове ми трябва. Та му се чудя  Thinking

# 365
Минавам да се оплача от кестените в насипно състояние. Имаше и в мрежички, но като количество ми се сториха повече и за това взехме насипно без да се сетим да ги претеглим. Прибрахме се, започнахме да ги подготвяме за фурната и при правенето на прорезите открих 1-2, на които се виждаше, че вътре има мухал. Изхвърлих ги, огледах другите и ги вкарах във фурната. Извадих ги, започвам да ги беля и през един-два - мухъл ... Вярно, че тези в мрежичките бяха 4лв. за 500гр, а насипните бяха на промоция от 6лв/кг. ама не очаквах, че чак такова кофти качество ще получа за тези пари ooooh! За протокола - бяха си съвсем наред отвън, без никакви белези за проблемите вътре.
Едит: От магазина в Силистра са. Надявам се в другите качеството им да е по-добро ...
Скрит текст:
И аз купих преди седмица, но постояха няколко дни в кухнята, та реших, че при мен са мухлясали...
Някой с мнение за влагоуловителя от днес? Много ли е шумен?

# 366
При нас нямаше от детските суитчери тип бейзболно яке, на 12 и нещо намалени. Отидох специално за тях, че племеника си ги харесал, но нямаше. Та не всичко от брошурата е налично навсякъде. Иначе много прахосмукачки, много резачки и инструменти....и много паплач по обед Crazy

# 367
При нас нямаше от детските суитчери тип бейзболно яке, на 12 и нещо намалени. Отидох специално за тях, че племеника си ги харесал, но нямаше. Та не всичко от брошурата е налично навсякъде. Иначе много прахосмукачки, много резачки и инструменти....и много паплач по обед Crazy
При нас имаше,дори ги загледах но нямаше152, само до 146 и ми се стори че ще му е малко на 11 год.младеж.Ако мога да помогна...

# 368
Нещо интересно от днешната разпродажба? Струва ли си да излизам навън само за това?  Mr. Green

# 369
  • Русе
Скрит текст:
Тази снимка им я пусни на страницата им във Фейсбук и им пиши същото. Да си ги изтеглят от продажба, защото както се вижда и от другия пост - не си единствената с такива кестени Peace

# 370
При нас имаше,дори ги загледах но нямаше152, само до 146 и ми се стори че ще му е малко на 11 год.младеж.Ако мога да помогна...
Няма нужда..благодаря ти bouquet Сестра ми ще погледне при тях  довечера, може да има..аз и без това размера няма да уцеля. Сутринта й се обадих и й напомних...толкоз от мен Crossing Arms Ако иска да взема, да провери, като не ще...ко ще Whistling

Другата седмица нищо на харесах. То половината работи ги имам в кухнята , така като гледам Mr. Green

# 371
Здравейте, има ли някой купил прахосмукачката и грилът, доволни ли сте?

# 372
Прахосмукачката - днес се зачетох в етикета, дават я за почистване след и при ремонтни дейности. То и окраската й е такава - не е като на домашна прахосмукачка. Предполагам обаче, че ще става и за вкъщи. Имала стоманен контейнер с тръбичка за източване на мръсната вода, понеже е и за мокро почистване.
Аз обаче не разбрах с какъв филтър е-дали с воден или друг. Една дама каза тук, че не била с воден, но не даде повече подробности. И мен ме интересува къде се събира боклука - в торба, контейнер, в контейнер с вода Rolling Eyes

# 373
  • София
Минах през лидл на Вардар, исках от тенискиските с ICE AGE, имаше само за момчета  Sad  За момичета имаше от клинчетата, ама такива не ми трябват. Имаше и от тъмночервените якета на сърца, от които пускаха есента намалени на 19.99.

♥ HAPPY ♥, специално погледнах мъжките дънки, тези са доста разтегателни, което на някой по-добре развит в краката и задните части мъж според мен ще придаде още "по-секси" вид  Laughing За такива с по-кльощави крака ще са ок според мен.

# 374
  • софия
Скрит текст:
Ужас! Снощи и аз взех от тях. Че и бележката изхвърлих.

Общи условия

Активация на акаунт