Лидл 96 - Новогодишна

• 80 662
  • 780
  •   1
Отговори
# 540
Някакви впечатления за цитруспресата?

# 541
Няма нищо заредено все още(Варна) евентуално следобед

за цитруспресата има мнения. Прочетете малко назад =)

# 542
  • Пловдив
Чудя се на блендера... Дали да си взема него или да се ориентирам към друга марка ( Нитрибулер или Тефал) ?

# 543
Дамската номерация от 36 ли започва?Защото на мен 36 ми е голямо, трябва да търся 34, но това да не би да е в детската вече Crazy

# 544
  • София
Чудя се на блендера... Дали да си взема него или да се ориентирам към друга марка ( Нитрибулер или Тефал) ?
И аз се чудя, но ми се вижда малък.

Цутрупресата съм я ползвал 10тина пъти, само веднъж засече, от силен натиск.  Peace

# 545
  • велико търново
Какви мъжки пантофи?
Уж обикалям и гледам и аз, но явно съм ги пропуснала. Crossing Arms

Ивекс, нищо особено не са, топли са просто. Имаше дамски и мъжки, от мъжките само три броя, добре че имаше и търсения номер. Дамски имаше различни модели. Ето ги с лоша снимка връз Тантелена покривка Mr. Green, мисля, че и преди са ги пускали:

Скрит текст:
Същите дамски пантофи си купих,но ми спарват краката и са ми мокри чорапите.

# 546
  • София
Дали в софийските магазини /по-специално на Сливница/ има вече заредени нехрнителните стоки - възглавничката за масаж и термометъра?

# 547
Добро утро, и аз да попитам за блендера, какво ви е мнението ... заслувава ли си, дали ще разбива лед и кафе на зърна? А като се прави смути с по-твърди плодове (моркови,нар,цвекло) каква течност се добавя, за да стане смути?

# 548
  • София

Чувствам се прецакана....що тъй съм се минала... толкова години  мъка newsm78

Сега ще си поднося и двата чифта черни дънки, които така си залежават в гардероба...Ш ги лъсна Peace
Тета, и широкото тиксо върши същата работа. По-неудобно е от ролките, но все е нещо ако нямаш ролка под ръка Peace

Утре вечер ще пратя ММ за крем сиренето... ако са заредили въобще. Thinking
Хех, какви... мъже имате само, като започна да чета "ще го пратя за сирене, за прах, за ... " Joy

Тези ленти (5лв) колко време карат? Тиксото мисля, че е с по-висока сила на адхезия и при по-деликатни материи, може да разпердушини още повече нещата..
Добро утро, и аз да попитам за блендера, какво ви е мнението ... заслувава ли си, дали ще разбива лед и кафе на зърна? А като се прави смути с по-твърди плодове (моркови,нар,цвекло) каква течност се добавя, за да стане смути?
Специална - роса събирана от майски венчелисчета, от горнотракийската низина  Laughing

# 549
за смутито - зависи дали искаш да е плодово или млечно
може с кисело или прясно мляко..
може и сок - от портокал, или по-течно плодове - диня, пъпеш..
Импровизации според плодовете, които са налични Simple Smile
може и с черен или зелен чай

ако е нар - трябва да го изцедиш на цедка за цитруси - иначе няма как да се махнат семената...

# 550
Доволни ли сте от шампоана за коса на Сиен в бяло и зелено?

# 551
Благодаря за съветите!

# 552
Лидъл Варна, Зеленчукова борса още не е зареден с днешната стока, реших да звънна и да попитам, но от телефона на клиентската им линия един неприятен глас ми се скара, че вече съм звъняла със същия въпрос, пък не съм бе!
 newsm78

# 553

За кой магазин във Варна важи това?

# 554

За кой магазин във Варна важи това?

Зеленчуковата борса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт