Сполучливи имитации на маркови парфюми - 18

• 172 598
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • BG-DE
 Poliiii, ако искаш пробвай Покривната градина на Ермес, Чистата отрова на Диор и Гучи Ръш 2. И трите са на Заг, според мен, отговарят на предпочитанията ти и са много сполучливи  Peace

# 616
313 HE UN JARDIN SUR LE TOIT HERMES
356 LE Le Jardin De Monsieur Li Hermes
362 ME    ELIXIR DES MERVILLES - HERMES

Кое от 3те е покривна градина  Laughing

"Гучи Ръш 2" го нямали наличен.

# 617
  • София
Първото - 313 HE UN JARDIN SUR LE TOIT HERMES.

# 618
  • Deutschland
Какво стана с магазина на Пешеходния мост в Пловдив? Наистина ли го затвориха?

# 619
Poliiii, коментарът ми за магазина на Княз Борис не беше насочен към теб  Peace наистина става дума за гр. София. dpv, на Иван Вазов, бившето магазинче на Degaje сега мисля е направено на Заг. За последно се разхождах на пешеходния мост преди по-малко от месец и магазина им там го нямаше вече. Не съм влизала в новия на Иван Вазов, но се надявам продавачката от пешеходния да не се е преместила там  Mr. Green тя не позволяваше тест на китка... ooooh!

# 620
  • Габрово
Мацки здравейте...
някой да си е поръчвал нещо от тези
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Oud-Ispahan-15231.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Priv-R … Arabie-10886.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Priv-O … -Royal-10884.html
на коя фирма и да сподели мнение
благодаря  Simple Smile

# 621
  • София
Само Парфен предлага техни имитации. И трите са много специфични и не лесни аромати. Задължително трябва да се пробват. Сляпа покупка не е желателна.  Peace

# 622
  • Пловдив
Новите аромати на Рефан са вече налични.  Поне в Пловдив, в магазина в Тракия.
Имаше пет мъжки, всичките много ми харесаха. А от дамските 350, 351, 352, 353.
Очаквали още другата седмица.

# 623
  • в къщи
може ли мнение за Marry me na lanvin от заг ,добър ли е в трайност и доближава ли се с оригинала

# 624
Някой знае ли на какво са новите имитации от Рефан?  Hug

# 625
На мен 350 ми прилича на Good girl-CH,а 351- на Zen-Shiseido,според нотките описани в сайта им.

# 626
  • София
Може ли да се намери или направи списък на имитациите на Галерия, че тия дни бях в Елитис, има много и доста нови и станах разногледа!

# 627
  • BG-DE
може ли мнение за Marry me na lanvin от заг ,добър ли е в трайност и доближава ли се с оригинала
Днес минавах покрай Заг да питам за новите аромати и улучих отегчената продавачка  Grinning та според нея ароматите са два 1 дамски и 1 мъжки и щели да са налични другата седмица и за да не ми е съвсем напразно ходенето реших да пробвам нещо и се спрях точно на Marry me  Grinning  Ами много е зле, според мен, и далеч от оригинала и нетраен, което в случая беше плюс  Mr. Green

# 628
Парфен предлагат ли все още безплатни мостри?
Нещо не мога да ги намеря в сайта, а майка иска да ѝ поръчам някои неща  newsm78

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 09:57 от Алиска

# 629
  • в къщи
Днес минавах покрай Заг да питам за новите аромати и улучих отегчената продавачка  Grinning та според нея ароматите са два 1 дамски и 1 мъжки и щели да са налични другата седмица и за да не ми е съвсем напразно ходенето реших да пробвам нещо и се спрях точно на Marry me  Grinning  Ами много е зле, според мен, и далеч от оригинала и нетраен, което в случая беше плюс  Mr. Green
благодаря ти,имах оригинален и сега ми се искаше да взема имитация,но сега се отказвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт