От какви цветя беше сватбеният ви букет?

• 12 881
  • 231
  •   1
Отговори
# 210
       bouquetБели рози

# 211

http://www.italiainfiore.it/prodotto2.asp?prodotto=35&catcod … ta=n&cat_id=1

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 18:48 от denise

# 212
От любимите ми червени рози. Simple Smile

# 213
Червени рози.

# 214
  • Sofia
Аз не съм се женила, но ако някога го направя букета задължително ще ми бъде от теменужки Simple Smile Това го знам още, когато бях ученичка - тъмносини, тъмночервени и бели теменужки. Heart Eyes

# 215
Ще бъде от бели рози, фрезии на пъпки и гипсофил.

# 216
Малки бледорозови розички  Heart Eyes

# 217
  • България
Сини рози

# 218
Аз  искам сватбения ми букет да ми бъде от лалета и момина сълза и вероятно фрезии,та за това ако някои знае и може някои да ми изпрати линк с такива подобни  букети,ще Ви бъда много благодарна,моята сватба ще е септември-сезон които не е за тези цветя........ newsm78 ,но все се надявам че мога да намеря от някои по голам цветарски магазин newsm78 ooooh! #Crazy

# 219
И двата пъти от кремави рози, само че втория път бяха мънички

# 220
Аз  искам сватбения ми букет да ми бъде от лалета и момина сълза и вероятно фрезии,та за това ако някои знае и може някои да ми изпрати линк с такива подобни  букети,ще Ви бъда много благодарна,моята сватба ще е септември-сезон които не е за тези цветя........ newsm78 ,но все се надявам че мога да намеря от някои по голам цветарски магазин newsm78 ooooh! #Crazy

повечето магазини имат и внос на цветя.
мойте момини сълзи ги внесаха от Израел през юни(а те прецъфтявят през май)за скромната сума от 60 долара #Crazyи отделно си платих за оформянето на букета
такаче варианти има.......успех

# 221
Моя букет беше страхотен! Само снимката му и сърцето ми се разтуптява:

# 222
моят е изкуствен, обаче все още си го гледам и му се радвам  Wink
Все съм си представяла лилиуми, рози, кала и т.н. но като видях този и направо го грабнах  Mr. Green
Ето го!  Heart Eyes

# 223
От бели рози и лилиум.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт