аз умишлено подминавах тази тема, но най-накрая се престраших и влязох. Прочетох само първия пост, не искам повече защото мисля че тъжните неща ще са повече в нея от радостните (ще се радвам ако не е така ). До сега не съм говорила с никой за моята история и бих искала да я споделя с вас, защото въпреки, че минаха вече няколко години......нещата не са се променили много и болката не си е тръгнала.
Ракът ме раздели с моята майка, сигурно много от вас ще раберат как се чувствам, а на тези които не знаят, първо пожелавам никога да не им се налага да го изпитват и второ-много ми е мъчно, много, толкова много......
През октомври 2005-та го откриха (рак на мозъка), на 4.11. 2005 я оперираха в София, в Александровска болница, след операцията беше напълно парализирана и почина на 31.01.2006г. А преди това....нищо, тя нито е намеквала, нито е споменавала, нито се е оплаквала....сама е живеела с болката си, без да иска да ни тревожи, както е било винаги, през целия й живот.
Някой беше питал дали е възможно нещо да "отключи" болестта....мисля, че да. Всички казват, че стресът до голяма степен влияе на рака и когато нея я оперираха баща ми беше питал евентуално преди колко време е започнал да се развива (защото ние го "хванахме" чак накрая) и лекарят е казал, че не може да определи със сигурност, но преди 2 до 3 години. А горе долу в този интервал баща ми претърпя сърдечна операция, която беше голям шок най-вече за майка ми. И аз мисля, че може би от там е тръгнала цялата работа......но знае ли човек.
Не минава ден без който да не мисля за нея, не минава ден без който да не ме е яд, не минава ден без който да не съжалявам, че не е до мен и че не видя първото си внуче.......толкова ми липсва......
Така искам да има универсален преглед с който да се установяват всичките видове рак, но няма. Пазете се мили майки и татковци, пазете децата си, радвайте им се всеки един миг, колкото и да ви ядосват понякога, понякога живота е адски несправедлив.
много се извинявам ако съм ви разстроила. благодаря ви че ме прочетохте