Коремче се оформи вече, усетихме и ритниче от човече /м. май/ - ТЕМА 3

• 42 486
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
summer_04, аз ходих скоро за пломба - шиечен кариес. И мен ме беше страх, защото знам, че много болят, а исках да се размина без упойка. В крайна сметка зъболекарката ми напръска от онзи шпрей дето лъжат децата с него и ти изтръпват венците само, но при мен като че ли подейства. Малко си ме болеше, но аз си мучах  Laughing В крайна сметка за 10 минути е цялата работа.
Не се притеснявай  Hug

# 181
Аз ходих преди 2 седмици на зъболекар. Направиха ми 1 пломба, всичко си беше наред  Hug

Радвам се, че всичко е било добре. С упойка ти го правиха, нали?

# 182
И на мен ми правиха пломба преди месец Не болеше и всичко беше наред. Спокойно Simple Smile
Злати честито! Дано от тук нататък нямаш притеснения и ти желая една спокойна бременност Simple Smile

# 183
Супер. МЕрси Simple Smile

Злати, аз чак сега видях, честито и от мен! Всичко да е наред занапред! Simple Smile

# 184
Да споделя информация относно йода в мултивитамините за бременни.Специално питах ендокринолога си за това. Той каза, че допустимата доза е 150 мкг.за бременни на л- тироксин.И мултивитамините да се приемат 8 ч.след л- тироксина.

Благодаря за полезното инфо! Ще го имам предвид за напред  bouquet

Аз пък да попитам за зъбния камък. Може ли да се почиства и крие ли рискове?

# 185
Аз си чистих зъбен камък четвърти месец, че венците много ми кървяха. Нямаше никакъв проблем.  Hug

# 186
Злати безкрайно много се радвам за теб и бебчо, но само ти си знаеш какво ти беше тези дълги месеци. Всичко си е заслужавало.
Това за трудовия договор ми се струва супер голяма глупост.  ooooh! На амбулаторната карта нали пише името на работодатетя? Не ги разбирам тези хора.
Иначе и моите Венци много кървав и много внимателно си мия зъбите без да натискам, че е ужас. Четох никъде, че било нормално по време на бременност. Дали чистене на зъбен камък би помогнало? Нямам видимо, но знам ли.

# 187
summer_04, аз ходих скоро за пломба - шиечен кариес. И мен ме беше страх, защото знам, че много болят, а исках да се размина без упойка. В крайна сметка зъболекарката ми напръска от онзи шпрей дето лъжат децата с него и ти изтръпват венците само, но при мен като че ли подейства. Малко си ме болеше, но аз си мучах  Laughing В крайна сметка за 10 минути е цялата работа.
Не се притеснявай  Hug
Мерси. Надявам се и аз висчко да е маред. Трябвало упойка без адреналин, така че отивам и всичко ще е ок Simple Smile)

# 188
благодаря ви много за подкрепата още веднъж наистина е хубаво като има с кой да споделиш и разбира тревлгите ти.

# 189
Момичета, имате ли засилено вагинално течение? Аз се притеснявам да не ми изтича околоплодна течност, защото от седмица насам имам постоянно мокро на ежедневката, повече отколкото е било досега; прозрачно е , но не съвсем като вода, може би леко лепкаво. В понеделник д-рката ми взе секрет за микробиология за да видим дали са гъбички, но ще разбера чак на следващия ми преглед.

# 190
Аз имам засилено течение, по-воднисто от обикновено. Мисля че е нормално по време на бременност. Последната ми микробиология беше чиста, вчера пуснах пак, утре ще имам резултати.

# 191
Chincha, аз също бих казала, че забелязвам по-засилена секреция, но навсякъде пише, че това е нормално. Естествено, ако няма други симптоми като парене, сърбеж и тн. Защо не звъннеш на лекарката си да я питаш за резултатите, аз не бих имала търпението да изчакам чак до следващ преглед...
Аз да ви се похваля, днес успях да се добера до Майчин дом и да отида на преглед. Видяхме бебока...всичко е наред...713 гр. (върви една идея напред), но нищо притеснително. Плацента, околоплодни води, матка и тн. също са добре..
Така ми олекна, защото 2 дни преди прегледа бях с едни много неприятни болки ниско долу в ляво, които не се повлияваха от но шпа и малко се бях ошашкала. Хубав ден на всички  Hug

# 192
Момичета, имате ли засилено вагинално течение? Аз се притеснявам да не ми изтича околоплодна течност, защото от седмица насам имам постоянно мокро на ежедневката, повече отколкото е било досега; прозрачно е , но не съвсем като вода, може би леко лепкаво. В понеделник д-рката ми взе секрет за микробиология за да видим дали са гъбички, но ще разбера чак на следващия ми преглед.

обади се в петък да попиташ за резултатите , как така чак на другия преглед ?? Ако са гъбички течението на парцали като пресечено мляко, извара, личи си , щеше да забележиш.

# 193
Chincha, и аз съм така, но забелязах, че не всеки ден, има дни, в които съм суха и дни, в които е доста обилно. И моята микробиология е чиста, но и аз много се шашкам за това. За околоплодни води се прави тест с едно накапване на течността, която е изтекла, питай лекарката ти.
Аз се чудя може ли околоплодните води да изтичат, ако няма разкритие?

ted_in_ka , много сте тежки вече бе  Hug  Много хубаво! Аз в понеделник съм на контрола.
От няколко дена започна да ме обхваща страх от раждането  #Crazy  В началото хич не ми пукаше.

# 194
Не си спомням мн добре, но имаше тест с йод за проверка на околоплодни води. По спомен, ако се оцвети в зелено, значи за ок.води, ако остане непроменен цвета - не са.

Общи условия

Активация на акаунт