Kоледа отмина, Августинчето посрещна първата си Нова година

• 25 562
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Не пазя кърма, защото и ще се побъркам да стерилизирам, аз ако 3 пъти наден цедя, 3 пъти ще преваря помпата, понеже стерилизатора не ми изглежда надежден и деня ми ще минава в стерилизиране. Аз стерилизирам шишета , ама не ги ползвам и като реша да дам вода пак стерилизирам понеже е минало време , но тя не пие и вече не пробвам да давам, не цедя и не стерилизирам  Grinning

# 661
Недей така, чак пък денят да минава. Цедиш сутрин, преваряваш две минути и готово. Какво толкова има. А кърмата ти така още повече ще се увеличи, ти специално никога не цеди повече от веднъж.

# 662
Алистра а след като тиквата е начената за пюре,във фризера ли да я съхранявам.Имам няколко мини тикви но за бебчо са доста.Помня че за моркова трябва да не се дава всеки ден и по малко за да не стане жълта кожата на бебето.За тиквата важи ли?

# 663
Ще пробвам, тр да си купя контейнерчета.

# 664
За съхранение на пюрета четох, че може да се остави за друг ден, ако лъжицата с която е бъркано в пюрето не е лапана от детето, т.е. да не попада слюнка в пюрето. Многи хитро е да се замръзяват дозички във форми за лед.

# 665
Кърмата не съм я стопляла. В торбички за кърма и директно във фризера.

# 666
Дея не беше акала два дни и сега изака едно голямо пастелно ако 😁

# 667
Пюретата се съхраняват само чисти, без добавени АМ или кърма или бебешка слюнка Simple Smile На следващия ден се затоплят и тогава се смесват.
Ние вече ядем, пробвах час преди хранене- изяде един картоф. Утре ще добавя малко тиква.

# 668
 Значи ще си направя ново за утре. А някой да ме просветли.. след картофа съм решила да дам отделно тиква, не в комбинация. Та.. като количество може ли да е колкото съм давала картоф преди това или трябва пак постепенно да се въведе?

# 669
Първите храни е по-добре да се въвеждат постепенно.

# 670
Браво на Йордан Simple Smile Точно така, давайте поне седмица едно и също и малко количество и следете за всякакви реакции.

# 671
Здравейте!
Тоничка имаше голяма неприятност тази вечер  Sad . Звънях на док, пак каза , че е преяла и да не й давам да яде 6 ч, а само подсладена вода, но аз й дадох да яде , понеже плачеше, малко яде към 90 гр, засега е добре.Както си спеше два часа изведнъж се събуди с викове, не беше оригната, оригнах я, но дишаше много силно и една такава викаше, повърна малко, но продължи така да диша и да й е лошо, после в корема й се чу къррр и се подриска , не много, докато сменях памперса още 1-2 пъти излезе малко , жълтичко си беше, успокои се , но след 20 мин някъде пак се изака, погледнах едно такова като прозрачно, и малко сопол. Изкъпахме я , мина час от тогава засега няма повече. Тя яде в 12:50 показа много кантара , аз не му вярвам към 180 дори повече показа, после яде в 15:20 т.е. след 2,5 ч към 140-50 , не ми се вярва да е от преяждане, ама вече ме е страх на макс , ако трябва в таз грипна епидемия да ходим в болница. И не знам да й давам ли преди да си легне да похапне малко

# 672
Гери, притесняваш се за нищо. Всичко това е нормално. Може да е леко разстройство, може да не е. Давай й да суче когато поиска и колкото поиска. Има рефлукс, дръж я изправена повечко. Подпъхни нещо под матрачето да е по-изправена. Ако й е много ще го върне сама.
Моята такива сцени прави някой път, докато се изака и така се изнервя...само на челна стойка не е заставала.

# 673
Да, тя има под матрачето едно одеялце пъхнато, то повърнатото беше съвсем малко ( върнато по-скоро ) , тя не се оригна след яденето,понеже заспа, ама това ако  #Crazy , че и вторият път като светла течност с медуза. Засега е в добро настроение, смее се, освен да е преяла наистина, тя като е будна яде само от едната гърда и яде 80-90 гр, а като спи май не се усеща и изяжда повече
Пак изака малко вода... ще давам ентержл май половин прахче

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 21:00 от Geri852

# 674
Гери, какво си яла днес? И колко градуса е в стаята на детето?

Общи условия

Активация на акаунт