Kоледа отмина, Августинчето посрещна първата си Нова година

• 25 572
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
А на вас тече ли ви още постоянно кърма, на мен на всеки 2 часа почва да тече, по едно време беше спряло това нещо , явно не яде достатъчно и така изтича , дори по-често от два часа е сякаш .Ето докато писах се олях цялата

# 571
Днес на обяд гледах епизод първи от петминутния филм " Как мама се опита да ме отрови с пюре от пащърнак". Grinning Grinning Grinning С такова желание и ентусиазъм го приготвих, а той принца не ми оцени усилията. Плю, мляска, без малко да повърне и с общи усилия успя да погълне към 1 лъжичка, та до утре да видим резултата. Утре втори епизод Grinning .

# 572
 Grinning Сигурно е доста забавно Simple Smile
Аз да се похваля малкия вече втори ден подред спи ДЪЛЪГ следобеден сън. До сега спеше все по 40мин.-  1 час, освен ако не сме навън, сега спи по 2-3 часа Simple Smile Днес заспа в 12 и още спи Simple Smile Чакам след малко да се събуди вече прегладнял  Grinning

# 573
И Дея от няколко дни спи доста и през деня. Сигурно й се събират 6 часа + 9 часа нощен сън. Вече изобщо не иска да яде през нощта.

# 574
Днес времето в София е приятно за разходки и се възползвахме. Малкият не се впечатли особенно от снега, но аз съм доволна че излязохме. И сега някои дремват, а други ще почетат малко 😀.

# 575
Янна  Mr. Green Mr. Green страхотно чувство за хумор имаш! Grinning
Колко житейски решения съм взела заради единия ентусиазъм...сценарий за филм с много епизоди мога да създам, но доста добре работи Simple Smile
Танче  Laughing пащърнак с тиква?  chef
Гери, ти подплънки за кърмачки не ползваш ли, че ти тече?
Снегът тук се топи...Успокоихте ме, че не само ние спим като бели мечки   Party А днес е и изключително доволна.
Опитите да се изяде крема за лице готовност за захранване ли значат Laughing

# 576
Нашета Тоничка и тя много спи , аз дори я будя понякога, днес примерно от 11до 13 спа , щеше още да спи ама се разшумолях да стане. Сега пак заспа, сигурно 2 ч ще спи , тя или 4 наведнъж прави или 2×2 , спала е и по 6 ч през деня, като съм я хпанила посредата на съня  Grinning . Сега яде след пауза от 4 ч и половина , не мога хубаво да я претегля , но е над 150-160 мл , сега най рано 19-20 ще яде.
Ползвам подплънки, но като излизам само, понеже слагам сутиен, в къщи не нося, по потник ходя само, не обичам сутиени

# 577
На мен отдавна не ми беше потичало, преди няколко вечери ми потече заради големите му паузи. Спомням си точно след като ни изписаха след раждането носих подплънки, които ми бяха направили ужасен обрив, от самите подплънки ли, от това, че беше много горещо ли не знам  Confused Та за мен е много гадна историята с подплънките.
Мисля утре да захранвам аз  Thinking Ако ММ успее да намери хубави картоф или тиква  Laughing  Че май магазините тук са зле с доставките в снега  Confused

# 578
Гери и аз като теб не обичам да нося сутиен в къщи. В началото много течах, особенно нощем, но вече рядко се случва. Сега съм си взела от безшевните споротни бюстиета и когато се сетя слагам в къщи, уж да не ми увиснат много гърдите. Може да пробваш с такива, на тях може да се слагат подоложки.

# 579
Гери и аз като теб не обичам да нося сутиен в къщи. В началото много течах, особенно нощем, но вече рядко се случва. Сега съм си взела от безшевните споротни бюстиета и когато се сетя слагам в къщи, уж да не ми увиснат много гърдите. Може да пробваш с такива, на тях може да се слагат подоложки.
Аз съм с такива откакто бях в 5 месец  бременна и се чудя как не съм ги открила по-рано. За мен това е най-удобното нещо Simple Smile

# 580
Дея си наваксва и с храната, сега изпи 210 мл мляко. 😁

# 581
Дея е шампионка, тя наваксва за да не яде през нощта.
А магазините са ужас в Бургас , майка ходи на Билла и е празно всичко, само алкохол се базикат , че има, без мезе. Тр да купя такива потници

# 582
  • Пловдив
Честито за зъбчетата  bouquet Колко време продължи най-ревливия период преди да се покажат? Моята беба от 3-4 дни както си стои и почва да пищи и да реве, следва много гушкане и разнасяне, но трудно я успокоявам. Ръцете си лапа от много отдавна, а за лигите не мога да и с мога на сухи лигавици Laughing Надявам се и нашето зъбче скоро да пробие.

# 583
Виолета се обърна по корем Simple Smile
От онзи ден разтягам дивана, за да има място. Бях в кухнята, когато чух пъшкане от дневната и я заварих по корем да маха като обърната костенурка Simple Smile Да видим епизодично ли ще е.

# 584
3-4 дни при нас, но чак ревлив период не беше. Днес реве и яде, имам чувството, че го боли. Докато дзяеше ми направи впечатление, че там където са му кучешките венците са му издути, доста... а е бая, бая рано за тях.

Mr. Green А, такааа. Честито костенурче, Дамян пък само от корем по гръб... все още.

Общи условия

Активация на акаунт