Многодетни мами - тема 67

• 110 801
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
да, само в тази тетрадка със собствените приказки се стараеше да пише красиво. в станалите нищо не му се разбираше. така че- насърчавай го, има полза Wink

не знам какво да ви кажа - ММ се ядоса, че все висят пред игра някава, като зомбита. И се надвеси над главите им с идеята да ги пошпионира малко, и да им се скара после колко много са се вглъбили, че изобщо не са го усетили как им е увиснал над главите. Обаче  #Crazy #Crazy #Crazyсега и тримата седят долу в хола, и всеки играе на същата игра! клаш нещо си - не знам какво. и не само това, ами се състезават един срещу друг онлайн.  ooooh! ooooh! ooooh! нее, не мога повече ...
и това не е само тази вечер, ами и вчера и в петък вечерта - ММ и той зомбяса.
Не знам - аз му спретнах един скандал преди излизане днес - защото все пак, не съм единствения възрастен у дома. А нашият - влязал в WC и тихомълкомски си ИГРАЕ, докато аз се мъча да озаптя и изкарам до колата малките зверчета. аааа ... няма да стане ..  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 481
  • София
Ооо, говори ми! Тази битка вече почти я броя за загубена. Две игри са, Clash of clans и Clash of royals, печелят някакви рангове също. И тримата играят. Разбирам го ММ, че така разпуска след работа, примерно както аз за кратко във фейса и тук (никой друг в къщи няма фейсбук), но ако той играе, няма как да забранявам на децата. Като цяло им ограничаваме времето и напомняме, че не може цялото свободно време на човек да минава пред екран. Като пътуваме с колата не им даваме да цъкат на тел., толкова по-интересни неща могат да видят. Явно тези игри са си част от момичешко и мъжкото време Simple Smile, гледах кумеца и той цъкаше на нея, въпросът е да не прекаляват.

# 482
да, Аня, баш тея игри цъкат Flutter Crazy

# 483
  • Sofia
На същите цъкат и моите. Големият каза, че играят в група и с треньора му по плуване...очаквам скоро и класната да се включи  hahaha

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 13:10 от janin4eto_87

# 484
  • Варна
Мм и синковеца игаря онлайн през стая,гадно е защото все си подвикват.
Вчера ММ се направи на родител и реши да играе на няква реклама с малката,така де сложи си ябълка на гкавата....а тя с едно фризби вместо ябълката му отнесе носа.....голяма драма беше

# 485
На същите цъкат и моите. Големият каза, че играят в група и с триньора му по плуване...очаквам скоро и класната да се включи  hahaha

Joy Joy

хахаха,леле какво ли ме чака Simple Smile

# 486
  • offshore & overseas
На моите най-голямото прегрешение им е обмяната на смайлита и глюпости по Вайбър. Игри по-рядко играят (то и няма как, след като аз зорко бдя и отнемам телефона). Twisted Evil

Лъв ми си играе отделно на табла онлайн (предполагам с неизвестен партньор). #2gunfire

Нямам търпение тия дни да пристигне хонорарчето и да купим на Калина карта за басейн. Онзи ден ходила с една приятелка на урок по пиано, пеене и пр. и много ѝ е харесало (първия урок безплатен), сега иска и това, но не виждам как ще се справим и като ср-ва, и като време най-вече, защото освен другото, на нея много ѝ се и играе навън с приятелки. ooooh!

# 487
Оооо, Clash of clans и Clash of royals ги преболедувахме вече. Беше ужас, но сега се прехвърлиха на компютъра на Counter-Strike: Global Offensive. Единственото положително нещо от това е, че големият си упражнява английският.

# 488
Радина, ти ме .. разби .. то няма оттърване значи

# 489
Привет, момичета!
Отдавна не съм писала, но сякаш вече е по-трудно да се организирам.  Laughing
Минавам само да се похваля,че вече съм горда майка на принцеса  Grinning И вече официално съм в клуба на многодетните майки. Започвам да влизам вече в час. По-организирана съм, дори на моменти върша повече неща от преди. Само се чудя... какво съм правила по цял ден, когато баткото ми е бил бебе...  newsm78  Laughing

# 490
  • Варна
Честитооо Hug

# 491
Привет, момичета!
Отдавна не съм писала, но сякаш вече е по-трудно да се организирам.  Laughing
Минавам само да се похваля,че вече съм горда майка на принцеса  Grinning И вече официално съм в клуба на многодетните майки. Започвам да влизам вече в час. По-организирана съм, дори на моменти върша повече неща от преди. Само се чудя... какво съм правила по цял ден, когато баткото ми е бил бебе...  newsm78  Laughing

Някои майки с едно/две деца(не породени) постоянно се оплакват, че нямат време. Наистина разбрах какво е да нямаш време, когато се роди Н3

# 492
Хей, Бла-Бла, това е чудесна новина!
бързо пусни на всички ни по едно парче виртуална торта, да се почерпим за ваше здраве!  Hug bouquet Peace

# 493
  • София
Честито, Blabla!

# 494
Честито, Blabla! Така се радвам, че броят на многодетните родители се увеличава. И моята братовчедка роди трето отроче на 23 март - сладко момиченце с розови бузки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт