Боледуване на децата ни - тема 47

• 45 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Тет,
няма Т днес, само кашлица и сопол. Кашлицата била фарингитна и къртеща, каза док. Т.е. надяваме се да минава.
Моме,
надявам се, че и при вас вече има подобрение.

# 436
Смачкали сте го значи...за колко, за два дена ли? Браво на момчето...

# 437
  • Варна
За 2 и половина Laughing
Голяма виелица навън, бре, единственото хубаво е, че ще нартупа по-хубав сняг. Мойто горкото от събота мрънка за шейната, днес като се върнахме от доктора направихме едно кръгче пред входа, ама то лед... гадост. Утре ако напече и стихне вятърът може да му излезе късметът за малко повече.

# 438
По протокол точно...

# 439
  • София
Месечинке, какъв е цветът на сАпола за сверка? Аз почнах на г-цата през два часа да правя промивки, та да се маха тоя гаден сопол. Пуу.

# 440
  • Варна
Бял, жълт, прозрачен, какъв ли не ooooh! И аз промивам често, и назик пръскам сутрин и вечер.

# 441
  • София
Това е стандартното Simple Smile. Нашата докторка днес въобще не се впечатли от сопола. Гледа само гърлото - като е червено, брои я за болна. Ако не е червено и няма Т, детето се води здраво. Отивам да й направя следващата инхалация - да гоня сАпола.

# 442
Аз като ви разправям Laughing

Сапола....и с инхалации ще седи седмица поне Mr. Green

# 443
  • Варна
Сополът и мен не ме впечатлява грам. Кашлицата леко ме тормози, освен, че дълго я влачи стана една такава, като от болезнено гърло, прегракнала, не знам как да я обясня. Било леко червено уж, той не се оплаква от болки, надявам се, че с чайчета и ефизол ще мине.

# 444
  • София
За кашлицата - нашата със сигурност е същата  Wink. Аз на сапола много му се връзвам, направо откровено го мразя.

# 445
Колко съм отнесена  ooooh!
Тете, честит рожден ден на юнака - здрав и щастлив да расте!

# 446
Мерси..Моме..
всички дечица да са здравички Hug

# 447
  • shumen
Тете,да е жив и здрав Бобчо и много да Ви радва.Много скромен бил той,а моя е в другата крайност.
Аш,да ти кажа честно мен това не ми прилича на малинов език.Дано са чисти секретите и не е скарлатина при момата.
Моме,Месечинке,радвам се,че са малко по добре децата.Днеска и тука цял ден вали,а сега и духа ужасно.Не знам утре как ще стигна до работа.
Сопола и мен не ми пречи сам по себе си,но започне ли да кашля ми се изправя косата.

# 448
Мен ме дразнят сополите. Много се радвам.че този път са напред и не кашли от тях, но си ме дразнят. Капах коларголови капки, минаха уж, след 4 дена пак. Друг вирус ли бактерия ли какво не знам и аз. Сега го тъпа с хомеопатии един милион, днес се сетих, че може и инхалации да включа, не виждам голямо подобрение и със сребърна вода промивам, нямат край. Стоя у дома 5 дена, но утре ще го пускам на ясла и малко ми е нервно да не се развие драма със сопола. Ако не мине мисля към петък да го водя з секрет. Не искам пак да капян антибиотични капки, капах такива ноември и октомври , май само декември се мина с коларголови. Още по-малко ми се капят антибиотични капки на сляпо, та мисля поне секрет да пусна. И  търся някакви народнии методи, чай с лайка в носа, някакви такива, клеева тинктура със сребърна вода мисля да пробвам. Отчаях се вече с тоя нос, Сам по себе си сопола не ми пречи толкова, колктото ме е страх да не се влоши.

# 449
Клеева тинктура със сребърна вода мен ме спасява в началото на сопола. Капя на всеки час по една пълна пипета.
Познайте защо съм будна в този час  Mr. Green Засега е поне 37,7 - дадох Нурофен и си сдържам поривите да започна с мокрите кърпи, та поне тази нощ да поспи, че е четвърта поредна.

Общи условия

Активация на акаунт