Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 89 121
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Здравейте,
Моля ви да ми  препоръчате ми фон дьо тен от серията Giordani.  Сега на 12,99лв. е Дълготраен фон дьо тен, а в следващия каталог  на около 23лв. е Течен фон дьо тен Gold Silk /шишенцето е с капкомер/. Държа да не е мазен и тежък!
Благодаря! Simple Smile

# 481
Аз използвам минералния - вече четвърта опаковка. Просто вълшебен. Кожата ми е суха и лесно се дехидратира. Флн дьо тена е с гъста консистенция, но ако го нанесеш на тънък пласт просто е страхотен. Слива с кожата, изглежда естествено, едновременно с това има добра покривност, а дълготрайността му е изпитана във всякакви условия - 16 часа плътно, а освен това в дъжд, сняг и студ е бетон. Освен това не е брашнян или да се впива във фините линии или дехидратирани зони. Просто това е наидтина най-добрия продукт за лице, който съм използвала в последните 2 години.

# 482
  • Пловдив
Аз използвам минералния - вече четвърта опаковка. Просто вълшебен. Кожата ми е суха и лесно се дехидратира. Флн дьо тена е с гъста консистенция, но ако го нанесеш на тънък пласт просто е страхотен. Слива с кожата, изглежда естествено, едновременно с това има добра покривност, а дълготрайността му е изпитана във всякакви условия - 16 часа плътно, а освен това в дъжд, сняг и студ е бетон. Освен това не е брашнян или да се впива във фините линии или дехидратирани зони. Просто това е наидтина най-добрия продукт за лице, който съм използвала в последните 2 години.
Благодаря за споделеното мнение. Simple Smile Сега е и на много добра цена. Ще го пробвам!

# 483
  • Перник
И аз съм доволна от минералния фон дьо тен. Кожата ми е склонна към омазняване, о с него се чувства перфектно по цял ден.
Gold Silk с капкомера е основа за грим, а не фон дьо тен.

# 484
Mоже ли да го покажете как изглежда минералния фдт, че нещо не мога да си го визуализирам кой беше.

# 485
И аз съм доволна от минералния фон дьо тен. Кожата ми е склонна към омазняване, о с него се чувства перфектно по цял ден.
И двата фон дьо тена са чудесни като покривност. Разликата е в консистенцията.  Минералния е по плътен, а течният е по-лесен за разнасяне. Това с капкомера е фон дьо тен, Джордани имат и основа за грим, но тя е в прозрачно стъклено шише, с помпичка.

# 486
Mоже ли да го покажете как изглежда минералния фдт, че нещо не мога да си го визуализирам кой беше.

# 487
Много благодаря. Мен плътните фдт малко ме притесняват, защото искам естествен завършек, не целя плътно покритие или тип маска и ако този минерален фдт е действително плътен, май няма да се окаже моят. От друга страна мнението на LieToMe ме обнадежди. Моята кожа е нормална към суха със склонност към лишейчета от сухота, ако не я хидратирам и подхранвам достатъчно и нищо изсущаващо или матиращо не търпи и със сигурност ми трябва хидратиращ/овлажняващ продукт.

# 488
  • Перник
И двата фон дьо тена са чудесни като покривност. Разликата е в консистенцията.  Минералния е по плътен, а течният е по-лесен за разнасяне. Това с капкомера е фон дьо тен, Джордани имат и основа за грим, но тя е в прозрачно стъклено шише, с помпичка.

Да, така е. Обърках тези двете https://bg.oriflame.com/products/product?code=33300 https://bg.oriflame.com/products/product?code=32923 Понеже основата е намалена в момента Relaxed

# 489
Моята кожа е нормална към суха със склонност към лишейчета от сухота, ако не я хидратирам и подхранвам достатъчно и нищо изсущаващо или матиращо не търпи и със сигурност ми трябва хидратиращ/овлажняващ продукт.

В такъв случай по-добрия вариант за вас е течния фон дьо тен. Преди обаче да се ползва какъвто и да е макиаж, кожата трябва да е в много добър вид- тонизирана и подхранена и то не еднократно, а чрез системна грижа. В много случаи лицата тип "маски" които срещам ежедневно,  освен от неправилно нанасяне са постигнати и от не добра хидратирана и подържана кожа. И един трик - винаги смесвам фон дьо тена с малко количество от дневния крем който използвам. Ефекта е много добър!

# 490
Благодаря за отговора. А за кожата, тонизирам я аз, почиствам, хидратирам, подхранвам, маски слагам, серуми, кремове за типа кожа, с една дума всичко по правилата и не еднократно, а всекидневно, по два пъти на ден.

# 491
Благодаря за отговора. А за кожата, тонизирам я аз, почиствам, хидратирам, подхранвам, маски слагам, серуми, кремове за типа кожа, с една дума всичко по правилата и не еднократно, а всекидневно, по два пъти на ден.
има много хубави капсули за лице с 6 масла на Novage - Nutri6. Подхранват в дълбочина, не омазняват.  Ползват се след нощният крем, подходящи за всяка възраст, всеки тип кожа. Другият много добър вариан е маската с нощно действие, отново на Novage.Тя не се отмива, спи се с нея.И двата продукта са на оферта този месец.

# 492
Благодаря, засега съм открила своите подукти за поддръжка на кожата. Интересуваше ме специално коментирания фдт. Но ще си запазя предложенията за по нататък.

ПП Пристигна ми поръчката от Орифлейм с крема за ръце с масло от авокадо, маската за лице с овес и нежната грижа с масло от семки на дива къпина. На прима виста нещо не съм впечатлена от този крем за ръце, очаквах по плътна и по креместо-пухкава текстура и определено по хубав аромат. Ще видим как ще се държи в по студено време. Нежната грижа си я харесвам, а маската тепърва ще пробвам.

# 493
  • Перник
Благодаря, засега съм открила своите подукти за поддръжка на кожата. Интересуваше ме специално коментирания фдт. Но ще си запазя предложенията за по нататък.

ПП Пристигна ми поръчката от Орифлейм с крема за ръце с масло от авокадо, маската за лице с овес и нежната грижа с масло от семки на дива къпина. На прима виста нещо не съм впечатлена от този крем за ръце, очаквах по плътна и по креместо-пухкава текстура и определено по хубав аромат. Ще видим как ще се държи в по студено време. Нежната грижа си я харесвам, а маската тепърва ще пробвам.

Не знам каква е причината, но и аз в началото съм по-скоро разочарована от кремовете за ръце. След няколко ползвания започват да ми харесват повече, включително и ароматът.

# 494
Този мини каталог посветен на аксесоарите го видях едва вчера Simple Smile
Той си е бил обаче на сайта още от първи август. Ако има такива като мен...

https://bg.oriflame.com/mypages/sell/catalogue-overview/SalesFlyer

Общи условия

Активация на акаунт