Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 88 932
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
Привет! Simple Smile
В темата има ли консултант на Орифлейм от Плевен?
Нека да ми пише, моля Blush

# 256
Привет момичета. Минавам да ви питам, някой виждал ли е суочове на тези лакове от новата брошура, нищо не намирам из нета, а ми се иска да ги видя, преди да поръчам  Thinking

# 257
  • Стара Загора
Аз намерих в инстаграм на сивите и в шише на останалите. Търси ги по имена.

# 258
Намерих едно видео, което ми свърши работа. Мерси Ивче, търсих при рускините. Интересно защо иначе не излизат на общо търсене в Гугъл.

# 259
Lemy , може ли да пуснеш видеото, ако не те затруднява? И аз им се чудя Twisted Evil

# 260
Някой знае ли защо все още я няма кутията с четирите балсамчета „Нежна грижа”? Изчерпа се още в миналия каталог. Rolling Eyes

# 261
Lemy , може ли да пуснеш видеото, ако не те затруднява? И аз им се чудя Twisted Evil
Ето:
https://www.youtube.com/watch?v=NFVAP7ahHVI

Аз се бях наточила на Рink frosting, но е прекалено златно за моята кожа, хич не ми отива  Sad

# 262
Благодаря! bouquet

# 263
  • Перник
Ето:
https://www.youtube.com/watch?v=NFVAP7ahHVI

Аз се бях наточила на Рink frosting, но е прекалено златно за моята кожа, хич не ми отива  Sad

Аз съм си харесала този с парченцата. А след като изгледах клипчето (благодаря, Леми! ) - и кафявия Grinning

# 264
Радвам се, че съм ви била полезна. Simple Smile

# 265
Здравейте, момичета, от новия каталог се колебая за червилото ColourBox и по-точно Shimmerig Rose. Търсих в Google, но не намерих суочове на нито едно от тези червила.
Скрит текст:
Помощ? bouquet
Редактирам се. Намерих при рускините ревю.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 12:51 от Black Scorpio

# 266
  • Перник
Аз се чудя на комплекта Sparкle in Paris https://bg.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?pageNumber=159

Лосионът за тяло и душ гелът все ще ги изхабя, но се чудя дали парфюмът е траен? Въпреки че на тази цена, и да не е, ще го преживея Simple Smile

Червилата Colourbox за ежедневно ползване не са лоши. Според мен не са особено трайни, цветовете не са кой знае колко наситени, но в общи линии стават.

# 267
Аз реших да се въздържа от поръчка. На видеото не останах очарована от цветовете им. В каталога е един цвят, на живо съвсем друго.

# 268
  • софия
Пробвай с мостра ако има.
Аз да питам някай взе ли си от календарите и тефтерите?

# 269
Как най-често си взимате поръчките? На място в офиса, с куриер или по пощата? Ако е по пощата, я доставят в съответната пощенска станция, а не до вратата, или?

Ще взема и новия парфюм от първата страница за подарък. Дано е траен.

Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт