Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 89 163
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Честит празник на всички!
Споделям нова празнична оферта от Орифлейм. В сила от днес до 8 март!
Хубави дни!

http://bulgaria.oriflame.com/WomensDayOffer.pdf

# 361
Здравейте,

Момичета какво мислите за тези перли? Заслужават ли си? Моля за отзив, много им се чудя. Имам два вида от перлите - Natural Radiance и Natural Bronze, и много ги харесвам, затова им се чудя на тези. Нещо като на Герлен метеоритите ли са? Благодаря предварително!

# 362
  • В тъмната гора.
Искам да попитам за натуралния крем за лице. Някой ползвал ли го е, омазнявали, тежка текстура ли е, попива ли бързо и темподобни? Аз съм на 46 години и съм с комбинирана кожа, затова не предпочитам тежки кремове.

# 363
  • софия
Здравейте,

Момичета какво мислите за тези перли? Заслужават ли си? Моля за отзив, много им се чудя. Имам два вида от перлите - Natural Radiance и Natural Bronze, и много ги харесвам, затова им се чудя на тези. Нещо като на Герлен метеоритите ли са? Благодаря предварително!
И според мен имитират метеоритите,аз ще ги взема със сигурност.

# 364
Искам да попитам за натуралния крем за лице. Някой ползвал ли го е, омазнявали, тежка текстура ли е, попива ли бързо и темподобни? Аз съм на 46 години и съм с комбинирана кожа, затова не предпочитам тежки кремове.

Здравейте. Посочете за кой точно крем питате. Дайте код или пък изображение и ще ви помогна в избора Simple Smile

# 365
  • В тъмната гора.

Здравейте. Посочете за кой точно крем питате. Дайте код или пък изображение и ще ви помогна в избора Simple Smile

Крем Екобюти - 32199 от настоящия каталог.

# 366
Поръчах си аз перлите. Много обичам такива озаряващи перли. Много ме заинтригуваха, дано си струват наистина.

# 367
Поръчах си аз перлите. Много обичам такива озаряващи перли. Много ме заинтригуваха, дано си струват наистина.
На каква цена са с каталога?

# 368

Крем Екобюти - 32199 от настоящия каталог.
Да, кремът Екобюти е подходящ за вас. Той е с лека текстура, абсорбира се бързо. Води се за всички възрасти, за всеки тип кожа. Ползвайте го, но на възраст 46 години, кожата има нужда от по-специални грижи, така, че може да го редувате с други серии. Например - Диамантения крем, Кралско кадифе, Оптималс, а ако може да си позволите това - още по-добре!
Поздрави Simple Smile

# 369
  • Бургас
Някакви отзиви за спиралата за дължина на Giordani. Гледам, че е намалена на 8.90

# 370
  • софия
Някакви отзиви за спиралата за дължина на Giordani. Гледам, че е намалена на 8.90

Имам другата на GG и съм супер доволна,тази сигурно ще е на същия принцип,и аз не и устоях на цената.Чакам я тези дни да ми я пратят.

# 371
Дами ще има ли мини каталог този месец? Ако да от коя дата?

# 372
  • Русе
Дами ще има ли мини каталог този месец? Ако да от коя дата?
Едва ли, вчера изтече мини-то което беше още от предния каталог, и отделни осмомартенски оферти имаше.
Получих си дамската чанта Puritan, която беше в миникаталога https://media-ce-cdn.oriflame.com/-/media/Images/Catalog/Product … mp;w=534&q=90 - много добре изглежда, доволна съм.

# 373
  • София
Привет, момичета! Харесала съм си бронзиращите перли. Чудя се между най-светлия и прасковения нюанс. Но ги няма в каталога сега. Дано ги има в следващия (по възможност намалени)!

Искам да питам и за лилавите капсули за лице - някоя от вас ползвала ли ги е и доволни ли сте?

# 374
  • Перник
Привет, момичета! Харесала съм си бронзиращите перли. Чудя се между най-светлия и прасковения нюанс. Но ги няма в каталога сега. Дано ги има в следващия (по възможност намалени)!

Искам да питам и за лилавите капсули за лице - някоя от вас ползвала ли ги е и доволни ли сте?

Ще ги има перлите в следващия каталог Simple Smile Намалени, разбира се, но мисля, че офертата е само за първите 10 дни от април.
Аз преди имах прасковените, сега май съм с най-светлите (трябва да погледна, че отдавна ги поръчвах). Няма много голяма разлика в цветовете.

Общи условия

Активация на акаунт