Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 89 157
  • 763
  •   1
Отговори
# 375

Искам да питам и за лилавите капсули за лице - някоя от вас ползвала ли ги е и доволни ли сте?

Ултрастягащите капсули на "Кралска кадифена колекция" /или така наречените лилави капсули Simple Smile/ са един много хубав и допълнителен продукт имащ отношение към цялостната грижа за лице. Най-добре е да се нанасят вечер след почистване и тонизиране на кожата, след което да се нанесе нощният крем за предпочитане от същата серия. Подходящи са за жени над 40 години. Аз ги ползвам от години, редувам ги с капсулите с подхранващо олио Novage.

# 376
  • Русе
Момичета, дали ще има мини каталог този месец?

# 377
  • Русе
Момичета, дали ще има мини каталог този месец?
Миникаталог от  днес до края на месеца:
http://bulgaria.oriflame.com/MinicatalogueC32018.pdf

# 378
  • София
Благодаря много за информацията за миникаталога!

И, разбира се, имам въпрос за нощния клетъчно подмладяващ серум "Диамант"- отзиви от ползвали го?

# 379

И, разбира се, имам въпрос за нощния клетъчно подмладяващ серум "Диамант"- отзиви от ползвали го?
[/quote]

Да, това е една любима моя серия, която редувам с други на Орифлейм. Използва се преди нощния крем. Подходящ за дами над 40 години, принципно за всеки тип кожа. Специално за тази серия препоръчвам ползването на мостра, защото не всяка кожа понася съставките на крема /казвам го от опит/.

# 380
Оферта само на първи април! Не е първоаприлска Wink

# 381
  • Бургас
Някой пробвал ли е самобръсначките? Поръчах ги, но въобще не съм очарована. Много са трудни за употреба и главата въобще не се движи докато минава по кожата и съответно резултата е незадоволителен

# 382
И аз не ги харесвам. Съвсем обикновени са и за цената си не  струват.

# 383
И аз не ги харесвам,взех веднъж и няма да повторя.

# 384
Здравейте,
Ще може ли да ми препоръчате шампоан за мазна коса и чувствителен скалп? Ползвали ли сте, доволни ли сте?

# 385
Здравейте,
Ще може ли да ми препоръчате шампоан за мазна коса и чувствителен скалп? Ползвали ли сте, доволни ли сте?

Здравейте, дъщеря ми е с много мазна коса /по-специално скалпа/ и този шампоан и действа много добре, като не омазнява краищата. Имайте предвид, че всичко е индивидуално. В момента е на оферта, но имайте предвид, че тя приключва много скоро Simple Smile https://bg.oriflame.com/products/product?code=32625

От месец април започва обновяването на серията Hairx която е с по-професионална.

# 386
През април регистрацията в Орифлейм е безплатна. Тук споделям едно клипче в което може да видите и подаръците Simple Smile. https://www.youtube.com/watch?v=9ZHehwjQ6Vw
Хубава седмица на всички!

# 387
В каталога за м. май има нов чудесен аромат - Lucia Bright Aura. Ако някой знае номер на мостра, моля да напише.

# 388
  • София
Здравейте!
Каква е таксата за да станеш Консултант на Орифлейм?

# 389
Аз се възползвах от парфюма Парадайс, но не ми хареса изобщо Angry

Общи условия

Активация на акаунт