Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 89 148
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Здравейте!
Каква е таксата за да станеш Консултант на Орифлейм?

Аз когаго се регистрирах беше безплатно.Получих 3 продукта за 4.99лв подарък.
През 2месеца 3тия идва безплатен.Нещо такова е по спомен.

# 391
Gift HeartПрез целият април няма такса регистрация. А това са подаръците! Хубав празничен ден на всички!:yum:

# 392
  • софия
Някой с отзиви за светлия и тъмния тон на ВВ крема the One който е намален в този каталог?
Матиращ ли е и горе долу на кой цвят отговарят на фон дьо тените ,и като покривност как са ?

# 393
Здравейте дами,
от днес до края на април нов мини каталог. Хубава седмица на всички!
http://bulgaria.oriflame.com/Minicat42018.pdf

# 394
Чудя се защо не е активна тази тема... Орифлейм се слави с качествена козметика, много лесни условия за изпълнение и за работа. На мен единствено не ми харесват някои цени, но затова трябва да се следят добре промоциите.Stuck Out Tongue
С надежда някой да ме отрази: Интересува ме защо в сайта на Орифлейм я няма Кралската кадифена грижа като продукти в секция Грижа за кожата? Търсих околоочния - няма, търсих капсулите - няма, в кремове- няма. Прави ми впечатление, че често пускат ККК за очи по 5-6 лв. Изчерпват продуктите и спират серията ли?
От години майка ми я ползва и затова питам.
Благодаря предварително!

# 395
  • Пловдив
Серията я има, просто вече не се казва така:

https://bg.oriflame.com/brands/novage/ultimate-lift

# 396
  • софия
Има я  със същото име си е

# 397
Да, аз си поръчах крем този каталог, но забелязах, че в сайта на Орифлейм, секция Грижа за кожата, няма серия ККК. Много странно. Когато въведа кода в търсачката, открива продукта и ми дава информация, но не излиза при другите серии.

П.П. Разбрах си грешката, трябвало е да търся на Royal Velvet.Laughing

Бихте ли споделили вашите топ 3 продукта, които обичате да ползвате?
Моите топ 3 са:
- кремове ККК
- кремове Оптимал
- нежна грижа- всичките.
Това поръчвам най-често, а много харесвам и лаковете им - чудесно нанасяне.
Ще се радвам да споделите, ако ви е интересно.

# 398
  • софия
Това са моите топ 3
Харесвам много спиралите и черния молив на Джордани да не кажа ,че ми е фаворит при моливите.
Не харесвам обаче мицеларният разтвор от диамантената серия и разгримиращия продукт от Nov Age  -все едно киселина ми е на очите.Също лошо мое попадение е една маска за лице от спа серията която няма измиване от лицето.

# 399
Много благодаря за отговора. А коя спирала в момента се води добра като качество и на добра цена, разбира се Simple Smile
Замисли ме за молива на Джордани, ще го пробвам следващия път. Сега като пусках поръчка и заместващата такса доставка ще е молив - да видим какъв ще дойде.
Някой с лични впечатления за Welness - чудех се за протеиновите барчета, че бяха намалени, но не се престраших Grinning  Мислила съм и за Шейковете, ама...

# 400
  • Русе
Маската се отмива лесно с Гъбка за лице, просто мокриш гъбката и тръкваш по лицето все едно нанасяш тоник. На мен ми е любима серията СПА и си ползвам с удоволствие маската, ексфолианта, антицелулитни и захарния ексфолиант.

# 401
  • София
Почистващата система Skin Pro пускана ли е друг път?

# 402
  • Перник
https://bg.oriflame.com/products/product?code=33995 Ето този тоник ми е любим. Фактът, че привършвам втора поредна опаковка е показателен - аз по принцип не обичам да ползвам едно и също, а да пробвам различни продукти. Но този тоник ми пасна много добре, ползвам го даже за сваляне на остатъци от грим по очите - не дразни.
Харесвам също спиралите, фон дьо тен, пудра, Kohl молива (черен), интимния гел.

# 403
Светле, тоника е от мойта серия за лице. Значи следващия път ще го пробвам.
Сега да питам за мнение за шампоана от стр.99 - подсилващият - изглежда ми добър и 90 % че ще го пробвам следващия път.
А за инт.гел, от как ми зачестиха интимни неразположения - ползвам само едни скъпи от аптеката, с лактобацили , че страх лозе пази Anguished

# 404
  • Перник
Светле, тоника е от мойта серия за лице. Значи следващия път ще го пробвам.
Сега да питам за мнение за шампоана от стр.99 - подсилващият - изглежда ми добър и 90 % че ще го пробвам следващия път.
А за инт.гел, от как ми зачестиха интимни неразположения - ползвам само едни скъпи от аптеката, с лактобацили , че страх лозе пази Anguished

Единственият шампоан на Орифлейм, който ми харесваше беше този с розмарин. Естествено, спряха го Smile

За интимните неразположения - и в геловете на Орифлейм има млечна киселина. А при мен много добре действа приемът на пробиотик (Лактофлор).

Общи условия

Активация на акаунт