Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 89 128
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Светле, тоника е от мойта серия за лице. Значи следващия път ще го пробвам.
Сега да питам за мнение за шампоана от стр.99 - подсилващият - изглежда ми добър и 90 % че ще го пробвам следващия път.
А за инт.гел, от как ми зачестиха интимни неразположения - ползвам само едни скъпи от аптеката, с лактобацили , че страх лозе пази Anguished

Единственият шампоан на Орифлейм, който ми харесваше беше този с розмарин. Естествено, спряха го Smile

За интимните неразположения - и в геловете на Орифлейм има млечна киселина. А при мен много добре действа приемът на пробиотик (Лактофлор).

благодаря ти за коментара, макар че е извън темата...Поизпих и аз доста пробиотици, последно най-ефикасно(засега) ми подейства Ентеросан.

За шампоана - без да знам, го препоръчах на една колежка, че се оплаква от косопад. Дано не се изложа/изложат много Simple Smile  Ще изкажа мнение след някой месец ползване Simple Smile

# 406

Здравейте, от утре до 31 май нов мини каталог!
http://bulgaria.oriflame.com/SFmay2018.pdf

# 407
iПодариха ми серум за хидратация на Oriflame от серията Оптималс,околоочен крем и нощен  хидратиращ крем от същата серия.И трите са подходящи за моята кожа.
След прочитане на състава останах разочарована(два вида консерванти на трета позиция в съставките на серума)
Сега се притеснявам дали да ги използвам.
Преди да проверя състава ги пробвах и мбого добра поносимост.Околоочния крем ми хареса страшно мбого и ме изненада приятно,но и той е бъкан с разни консерванти.
Използвате ли такива кремове?
Чудя се дали да ги използвам Simple Smile

# 408
Чаровничке, аз съм със същата серия. Ползвам дневния/нощния и серума, по натам ще си взема и околоочния. Не мисля, че трябва да се притесняваш от това. Не всеки консервант е вреден и съм сигурна, че са добре подбрани.
Скрит текст:
Консерванти са вещества, използвани широко в хранителната, козметичната, фармацевтичната, дървообработващата и др. промишлености, които служат за предотвратяване и намаляване на разграждането и/или развалянето на продукта вследствие микробно развитие и/или нежелани химични промени.

Още в древни времена хората са използвали консерванти за да подсигурят дълготрайност на хранителни продукти от животински и растителен произход. Първоначално са се използвали каменна сол, мед, вино, по-късно винен оцет и алкохол.

Освен за съхраняване на храни, древните хора са мумифицирали своите фараони, царе и вождове, като при този процес са се използвали мед, восък, нефт и ароматни растения.

Поръчах си Дивайн-а от мини каталога. Надявам се да бъде така хубав, както си го спомням.

# 409
  • софия
Дивайн не знам как си го спомняте,но аз се разочаровах няма и 1час аромат-лек и нежен е но и нетраен.

# 410
Аз пък си поръчах Воларе Форевър,дано да е по-траен от Дивайна,все пак е парфюмна вода.Ако някои има мнение за него,нека го сподели.Благодаря,предварително!

# 411
Ще дам отзиви, когато дойде. Преди беше страхотен. Веднъж дойде и супер нетраен - нищо общо, надявам се да са се коригирали.

# 412
Аз днес поръчах мостри за новата Лучия, струва ми се хубава, допадна ми аромата от каталога.

# 413
  • Варна
Здравейте, момичета. Нова съм в темата, но не и с продуктите на Орифлейм. Та да попитам сега, имате ли мнение за Тоалетната вода Incognito за нея? Мирише уникално яко, но съм си патила от нетрайните им аромати.
И още един въпрос - балсамът за устни от мини каталога има ли някакъв цвят, след като се нанесе на устните или е безцветен?

# 414
И още един въпрос - балсамът за устни от мини каталога има ли някакъв цвят, след като се нанесе на устните или е безцветен?

Относно балсама - няма силен цвят като се сложи на устните.

Divine мирише доста приятно, колежките ми го харесаха Simple Smile Вече час ми е супер приятно.

Въпрос: Кое е най-предпочитаното Volare от 3-те, ако мога така да задам въпроса? Питането е за клиент около 45 години.

# 415
За ТВ и ПВ аз предпочитам да показвам мостри. Ако не знаете кодовете на мострите, ще ги напиша.

# 416
  • Варна
Здравейте отново. Може ли някой да ми прати линк към следващия каталог? По специално ме интересуват намаленията на парфюмите. Благодаря ви.

# 417
# 418
  • Winterfell
Може ли някой да ми напише кодът за продуктът , заместващ доставка за този месец?
Благодаря Simple Smile

# 419
За да се възползвате от заместващите продукти, трябва да наберете в поръчката си код 734444 .  Самата система "разпределя" кой от двата продукта ще ви бъде добавен в зависимост от мястото на доставка което сте посочили в поръчката --  до офис или с куриер.
За месец май това са продуктите, за юни ще са други, но кодът винаги е 734444

Общи условия

Активация на акаунт