Всякакви въпроси относно съдомиялните - 19

• 100 352
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Mомичета, добър избор ли е тази? Трябва ми нещо среден клас и да върши работа Simple Smile
http://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwasher … -28020-W/p/680617

Аз съм с такава, но за вграждане, от началото на март. Много съм доволна. Нямам никакви забележки.
Само попитай в Технополис дали свободностоящата има защита от преливане, защото моята има, но тук е отбелязан хикс. Иначе купувай.
А изсушава ли съдовете? Имам Беко и всичко е мокро, когато приключи програмата  ooooh!

# 526
  • София
Mомичета, добър избор ли е тази? Трябва ми нещо среден клас и да върши работа Simple Smile
http://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwasher … -28020-W/p/680617

Аз съм с такава, но за вграждане, от началото на март. Много съм доволна. Нямам никакви забележки.
Само попитай в Технополис дали свободностоящата има защита от преливане, защото моята има, но тук е отбелязан хикс. Иначе купувай.
А изсушава ли съдовете? Имам Беко и всичко е мокро, когато приключи програмата  ooooh!

Нищо не ми е мокро. Но и аз, когато свърши програмата, спирам машината и отварям вратата да излезе парата, а след това оставям съдовете поне за 20 минути вътре.  Но се е случвало и да ги вадя веднага. Сухи са. Единствено по тефлоновия ми тиган остават капки. Но не ми е проблем.

# 527
nana77,
благодаря!

# 528
  • Countryside
Нана, доколкото знам тефлонови тигани и съдове не се мият в миялна, разваля се покритието и става залепващо, освен това може би става и токсично, като му се наруши структурата. За всеки случай аз имам един тефлонов грил тиган и една тефлонова тава на доизживяване, лесно се мият на ръка. И определено мисля да не си купувам повече съдове с тефлоново покритие.

# 529
  • София
На тигана като си го купиш си има знак става или не за съдомиялни. Много тефлонови стават и нямат проблеми изобщо.
Виж на керамичният ми има символ да не се мие в миялна.
На чугунения (с покритие е) пише, че може от време на време.

И да - по тефлон и пластмаса е нормално да остават капки.

# 530
  • София
Сиренце, нищо им няма да тефлоните ми. Чудесно се измиват, нищо не им е паднало.

# 531
Разглеждам съдомиялни и една от набелязаните е показаната от zigizagi. Ще следя темата.
Мястото, на което планираме да я разположим, в следобедните часове е изложено на слънце. През лятото там пече доста. Това проблем ли ще е?

# 532
Дами, имам нужда от съвет.
Миялната ми е вградена, ползвам я веднъж в седмицата, понякога и по- рядко. Изведнъж се появи някакъв монотонен шум от капака, близо до бутоните, който спира само като я изключа от мрежата, иначе работи нормално. Случвало ли се е на някой? В сервиз ли да се обадя или на някакъв техник...

# 533
Значи или аз съм голям карък, или съм попаднала на "баш" майстори. От близо три месеца е едно ходене по мъките със съдомиялна БЕКО DIN 5833. В крайна сметка едно оправят .. донесат я с друг проблем. Сега последно от вчера ми тече вратичката. Ще пробвам още веднъж, като повикам техник, но се оглеждам за друга.
Първо някой има ли подобен проблем? Сменяно е уплътнение гледам, възможно ли е да е от него. Като казвам тече.. по една чаша вода се излива. Прави ми впечатление, че като я отворя в режим на работа мн пръска.
В случай, че е нещо по-скъпо препоръчайте ми какво да взема. Твърдо бях против Беко, но сега гледам има с гаранция 5 години в Технополис.
Направо съм в чуденка какво да правя. Едно, че размери трябва да паснат .. чудо.

# 534
  • София
Дами, имам нужда от съвет.
Миялната ми е вградена, ползвам я веднъж в седмицата, понякога и по- рядко. Изведнъж се появи някакъв монотонен шум от капака, близо до бутоните, който спира само като я изключа от мрежата, иначе работи нормално. Случвало ли се е на някой? В сервиз ли да се обадя или на някакъв техник...
Изключи я от контакта за минимум 24 часа и пак я пусни, ако не се оправи викай техник.

# 535
Изведнъж се появи някакъв монотонен шум от капака, близо до бутоните, който спира само като я изключа от мрежата,
С механичен програматор ли е съдомиялната?
Предполагам, че е моторчето му.
Сега последно от вчера ми тече вратичката.
Прави ми впечатление, че като я отворя в режим на работа мн пръска.
 Сменяно е уплътнение гледам, възможно ли е да е от него.
Огледайте за пукнатини по перката.

# 536
Изключи я от контакта за минимум 24 часа и пак я пусни, ако не се оправи викай техник.

Не става, ще извикам някого.

С механичен програматор ли е съдомиялната?
Предполагам, че е моторчето му.

Нямам идея  Embarassed eurolux dw9-cbe7 е машината.. Техник за перални дали ще се справи или да се обадя на специализиран сервиз? Извинявам се за нелепите въпроси, за първи път ми прави проблеми...

Благодаря ви за отговорите!

# 537
eurolux dw9-cbe7 е машината..
Техник за перални дали ще се справи
eurolux=Haier
Да, би трябвало да се справи.
Съдомиялната е пералня за чинии. Wink

# 538
Мерси много!  Grinning

# 539

Сега последно от вчера ми тече вратичката.
Прави ми впечатление, че като я отворя в режим на работа мн пръска.
 Сменяно е уплътнение гледам, възможно ли е да е от него.
Огледайте за пукнатини по перката.
[/quote]

Перката веднъж е лепена.. исках нова, но трудно се намирало. Снощи прегледах .. на лепеното място отново се отворила малка цепнатина. Дано е от това .. За всички, които се интересуват и имат съдомиялна Беко и търсят долна перка .. ето тук има http://servicebg.net/shop/index.php?id_product=1404&controller=product
Днес я открих, говорих с магазина. Потвърдиха ми съвместимост, утре ще я имам.

Общи условия

Активация на акаунт