Всякакви въпроси относно съдомиялните - 19

• 101 824
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Бързо питане - гелът за миене в отделението за таблетки ли го слагам?

# 316

Да. Успех!

# 317
  • София

Да. Успех!

Мерси.
Голямата бяла птица има още един въпрос обаче - таблетките - Феъри платинум са в найлон, както капсулите за пералнята. Нали не махам найлона?  Blush

P.S Иначе миялната е жестокаааааааааааа, много хубаво ги изми  smile3508

# 318
  • Русе
nana77, капсули са, не се маха на Феърито.

# 319
  • София
nana77, капсули са, не се маха на Феърито.

Благодаря!  bouquet

# 320
  • На брега на реката
Честита помощничка Нана,
Със здраве да си я ползваш. Радвам се, че си доволна.

# 321
  • София
Честита помощничка Нана,
Със здраве да си я ползваш. Радвам се, че си доволна.

Благодаря ти, Бобулина. Безценно ти беше упътването.

Забравих да попитам и за гланца, на колко трябва да го направя - аз го сложих на 3.
Солта ми събра колкото твоята, около 1700 грама. И двата светлинни индикатора за сол и гланц изгаснаха. Ако правилно съм разбрала, трябва да добавя пак, когато светне някой от двата, нали?

# 322
  • На брега на реката
Точно така, когато светнат. За гланца ти сама ще си решиш, ако съдовете скърцат много, трябва да го намалиш. Мисля си, че на 2 би бил добре. Пробвай.

# 323
  • София
Точно така, когато светнат. За гланца ти сама ще си решиш, ако съдовете скърцат много, трябва да го намалиш. Мисля си, че на 2 би бил добре. Пробвай.

Добре.

Много ви благодаря, още един път момичета. На всички. Много зор беше днес, много нерви. Мъжът ми счупи спирателния кран на пералнята и резбата остана в стената. Голямо чудо беше, но слава богу след 12 часа разправии и чудеса, накрая имам работеща миялна.
За утре остана малко чистене още и подреждане, защото трябва да наместя нещата от вече липсващия шкаф, но определено си заслужаваше.
Бъдете здрави! bouquet

# 324
  • София
Скрит текст:

Добре.

Много ви благодаря, още един път момичета. На всички. Много зор беше днес, много нерви. Мъжът ми счупи спирателния кран на пералнята и резбата остана в стената. Голямо чудо беше, но слава богу след 12 часа разправии и чудеса, накрая имам работеща миялна.
За утре остана малко чистене още и подреждане, защото
трябва да наместя нещата от вече липсващия шкаф, но определено си заслужаваше.
Скрит текст:
Бъдете здрави! bouquet
А добър ден, дет' се вика  Grinning!
Честита помощничка и със здраве да си ползвате. bouquet

# 325
        Нана, със здраве да си я ползвате!

# 326
  • В царството на мечтите
От скоро чашите ми излизат с бяла линия все едно мляко е имало вътре. Някаква идея от какво е това newsm78

# 327
  • София
От скоро чашите ми излизат с бяла линия все едно мляко е имало вътре. Някаква идея от какво е това newsm78
Същият проблем имам и аз върху определени чаши, не всички. И не се маха.....

# 328
  • Sofia
Същият проблем имам и аз върху определени чаши, не всички. И не се маха.....

Препатара е мног - чупете таблетката на 2. Особено за 45см половин таблетка си е напълно достатъчна.

# 329
  • София
Или препарата е много, за заредените съдове и/или замъсеноста им; Или солта е много и препарата не може да се отмие, дори и да е точно количество; или стъклото е некачествено и се надрасква при работа с таблетки, което после прилича не на надраскано, а на белезникави петна.

Общи условия

Активация на акаунт