Всякакви въпроси относно съдомиялните - 19

• 101 776
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, много моля, който разбира да чи даде мнение за тази машина
Мебелистът настоява за нея защото само  тя можела да се монтира без лайсни или отвори отдолу, не го разбрах точно, но иска тази.
Аз досега съм била със Смег и съм много доволна, от Аристон нямам никакви наблюдения, нито пък някой познат няма. И сега се тревожа да не е някоя, дето не мие добре и да се видя в чудо...

# 391
  • София
Момичета, много моля, който разбира да чи даде мнение за тази машина
Мебелистът настоява за нея защото само  тя можела да се монтира без лайсни или отвори отдолу, не го разбрах точно, но иска тази.
Аз досега съм била със Смег и съм много доволна, от Аристон нямам никакви наблюдения, нито пък някой познат няма. И сега се тревожа да не е някоя, дето не мие добре и да се видя в чудо...
Като гледам по описанияа на няколко сайта - има само 2 температури - 40 и 70. средно положение няма. Освен това е за 14 комплекта пък с 11 литра вода мие, не знам дали е достатъчно, някак си малко ми се струва за толкова комплекти. Аз не бих я взела. Не знам за какви лайсни ти говори. Ако става въпрос за страничните, които изолират дървения шкаф, в който ще бъде поставена - не се съгласявай така да я монтира, защото горещата пара ще ги развали и раздуе. Всяка миялна има нужда от такива. Ако пък е за други лайсни - не знам. Питай го за какви лайсни става въпрос точно и ако искаш пусни въпрос в темата за кухните. Там има мебелисти, които разбират от монтаж на кухни и биха ти дали адекватен отговор.

# 392
  • Варна
Имам нужда от помощ относно препарат против варовик.
Купих такъв на прах, 175 гр. И се оказа, че не знам къде да го изсипя.
На упътването не пише, на инструкциите на съдомиялната също нищо не пише за чистене с препарат против варовик.
Отделението за таблетка е съвсем малко и наистина не знам къде да го изсипя този препарат.
Марката е Аристон, ако има значение.

# 393
Афродита, иска да избегне долна  лайсна на самия шкаф, защото разваляла линията....ще го накарам пак да ми обясни, да нарисува, ако трябва какво има предвид.

А, Мис, тъкмо за Аристон питам, ти доволна ли си? Мие ли добре?

# 394
  • Варна
Май съм доволна, но нямам база за сравнение с други марки.
Имам я от 9 години и до сега нито веднъж не съм чистила нито филтри, нито препарат против варовик, нито нищо. Срамота!
Ползвам я 2-3 в седмицата, като има периоди от около по два месеца, в които веднъж, два пъти да я пусна.

# 395
Ъъъ моята е много по- експлоатирана:) Благодаря за мнението Hug

# 396
JACKLIN, не го слушай Мотае те, очевидно има някаква уговорка за пласирането на тази миялня. Всяка миялня оже да се вгради, щом това й е предназначението. А има отпред лайсна прагче, ковто е под всички долни шкафове. За това ли говори? И това също не бива да е проблем. Купувай си миялнв която искаш иначе нали знаеш всички щяхме да сме с  Аристни.

# 397
  • на Мелмак
Подкрепям!!!
Всички се вграждат по един и същи начин!
Избираме си машинки по параметри , а не по начин на вграждане Wink

# 398
Да за тези лайсни отдолу на мебелите дето са, за тях говори. По проект няма изобщо лайсни, бяло си е до долу, та каза че Аростона само можел така да се монтира....Пак ще говоря с него вв четвъртък, дано има някакъв вариант за друга миялна.

# 399
  • Burgas
Стана ми много интересно каква е тази кухня без цокъл отдолу под шкафовете,те нали обикновено се правят на крака за нивелация и т.н.,които се скриват с цокъл(лайсна).Проекта за кухнята дело на същия човек ли е? Дали може да го покажете тук?
Дори от схемата за монтаж на уреда се вижда,че не може цокъла да е по-малко от 10 см!

Не виждам с какво тази машина е по-различна от останалите Rolling Eyesпо отношение на монтажа

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 17:52 от borka01

# 400
  • София
 ooooh! Той за цокъл говорел. Ами както вече са казали и тази машина се вгражда в шкаф с цокъл. Аз до сега не съм чувала за кухненски шкафове без цолъл, както и за модел на миялна, която да може да се монтира в такива шкафове, без цокъл. Тоя те мотае нещо, явно има някаква далавера да пробута машината. Моят съвет е: не го слушай и си избери машина, която да ти допада на характеристики и вътрешно разпределение /само да е 60 см, т.к. явно шкафа ти е толкова/, пък той да я монтирва както си иска - това му е работата.

# 401
Ох,чакам да дойде четвъртък, че да се разбера с този! Явно аз не го разбирам какво обяснява и защо държи на тази, да не би пък да има предвид отгоре да не се вижда нищо, защото сега погледнах пак внимателно и таква лайсна, която крие крачетата има! Ще го разпитам по- подробно и ако не е такъв съветски проблем, какъвто казва, ще си взема миална, каквато аз искам. Гледайки снимките е по- вероятно за горе да обяснява не знам, ще видим.

# 402
Здравейте , с две думи проблема ми е , че след която и да е програма по съдовете остава малко пяна  newsm78

Скоро смених квартирата и нямам идея от кога е съдомиялната и как са се грижили за нея . Почистих филтри и перки , на празна машина пусках специален препарат за поддръжка и почистване , не свети индикатор за сол - не съм слагала . Използвам таблетка на Finish Quantum Max и всички съдове излизат толкова чисти и лъснати , че даже и като нови не са били така , но на места има малко останала пяна и се налага всичко да го изплакна на ръка и някои чаши или прибори да полирам .

Някой имал ли е такъв проблем ? От препарата ли може да е или машината има проблем ?

# 403
  • София
Здравейте , с две думи проблема ми е , че след която и да е програма по съдовете остава малко пяна  newsm78

Скоро смених квартирата и нямам идея от кога е съдомиялната и как са се грижили за нея . Почистих филтри и перки , на празна машина пусках специален препарат за поддръжка и почистване , не свети индикатор за сол - не съм слагала . Използвам таблетка на Finish Quantum Max и всички съдове излизат толкова чисти и лъснати , че даже и като нови не са били така , но на места има малко останала пяна и се налага всичко да го изплакна на ръка и някои чаши или прибори да полирам .

Някой имал ли е такъв проблем ? От препарата ли може да е или машината има проблем ?
машината за колко комплекта е или поне колко е голяма - кубче, 45см, 60 см.? Да не би да и идва вповече препарата?

# 404
! таблетка й идва много. Дели я на 2 и няма да имаш проблема.

Общи условия

Активация на акаунт