Всякакви въпроси относно съдомиялните - 19

• 100 359
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Ползувам вече от месеци най-евтиния прах -от Алди.
Надраскано нямам, ползувам в 9 от 10 случая еко-програмата.
 Не виждам разлика с предишните - феъри, сомат, финиш и т.н.
Според мен добрата машина мие и с евтин прах добре.

# 511
  • Gorni Bogrov
Всички съдомиялни ли имат настройки за солта? EmbarassedНа моята гледах,но никъде не открих да може да се регулира.За 3-4 месеца съм използвала 1 кутия сол на Сомат,не знам защо но ми се струва много или не е ? newsm78  Embarassed

# 512
Ползувам вече от месеци най-евтиния прах -от Алди.
Надраскано нямам, ползувам в 9 от 10 случая еко-програмата.
 Не виждам разлика с предишните - феъри, сомат, финиш и т.н.
Според мен добрата машина мие и с евтин прах добре.
newsm10

# 513
  • Mediterraneo
Имам съвсем пресен и скромен опит с миялните, но и аз съм на мнение, че не препаратът има решаващо значение. Взех първите ми попаднали таблетки от Лидл, нямам нищо останало неизмито перфектно. Изобщо не смятам да пристъпвам към скъпи препарати, след като и евтините ми вършат отлична работа.

# 514
  • у нас
   Момичета, врата на съдомиялна та не иска да стои отворена когато е в хоризонтално положение. Някакви идеи или аз не правя нещо като хора?

# 515
  • София
   Момичета, врата на съдомиялна та не иска да стои отворена когато е в хоризонтално положение. Някакви идеи или аз не правя нещо като хора?
Каква е съдомиялната? Ако е за вграждане и още не сте я вградили - така ще е, когато й се сложи вратата /имам предвид дървената част от самата кухня, когато се монтира към вратата на съдомиялната/ ще се оправи.
---------------------------
Всички съдомиялни ли имат настройки за солта? EmbarassedНа моята гледах,но никъде не открих да може да се регулира.За 3-4 месеца съм използвала 1 кутия сол на Сомат,не знам защо но ми се струва много или не е ? newsm78  Embarassed
Не всички, но повечето имат. Пиши точната марка и модел, ако някой я има да ти каже с точност. При някои Беко-та примерно е с комбинация от бутони, няма отделно копче или врътка.

# 516
  • у нас
 Grinning кой да се сети за плоскостта.Благодаря bouquet
Вчера и беше сефтето.  Купих феъри платинум по препоръка от темите 63 бр за 23 лв. Вярно измиха всичко,включително загоряла тава от печени пържоли на програма ECO 50

# 517
  • Gorni Bogrov
Не всички, но повечето имат. Пиши точната марка и модел, ако някой я има да ти каже с точност. При някои Беко-та примерно е с комбинация от бутони, няма отделно копче или врътка.
[/quote]
Ето това е : http://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwasher … -41820-X/p/683908 ,но и в ръководството нищо не намерих.

# 518
  • София

Ами то в упътването си го пише, цитирам:
Цитат
След определяне на нивото на твърдост на входящата вода:
1. След като включите вашата машина, натиснете и задръжте бутона за настройки. След
края на обратното отброяване 3, 2, 1 се отваря менюто за настройки.
2. Преместете на позиция (r..) на дисплея, чрез натискане на селектора за програми.
3. С помощта на бутона за отлагане във времето, настройте нивото на твърдост на водата в
зависимост от твърдостта на входящата вода. Вижте “Таблица за регулиране твърдостта на
водата” за правилните настройки.
4. Натиснете бутона „Вкл./Изкл.“, за да запишете настройката.
Таблица за регулиране твърдостта на водата

Направете същата настройка за ниво на твърдост на водата, която сте установили на
контролния панел с помощта на ключа за настройката за възобновяване. Например,
ако настройката е установена на степен „3“ на контролния панел, поставете ключа за
възстановяване на степен „3“.

# 519
  • Gorni Bogrov
Скрит текст:

Ами то в упътването си го пише, цитирам:
Цитат
След определяне на нивото на твърдост на входящата вода:
1. След като включите вашата машина, натиснете и задръжте бутона за настройки. След
края на обратното отброяване 3, 2, 1 се отваря менюто за настройки.
2. Преместете на позиция (r..) на дисплея, чрез натискане на селектора за програми.
3. С помощта на бутона за отлагане във времето, настройте нивото на твърдост на водата в
зависимост от твърдостта на входящата вода. Вижте “Таблица за регулиране твърдостта на
водата” за правилните настройки.
4. Натиснете бутона „Вкл./Изкл.“, за да запишете настройката.
Таблица за регулиране твърдостта на водата

Направете същата настройка за ниво на твърдост на водата, която сте установили на
контролния панел с помощта на ключа за настройката за възобновяване. Например,
ако настройката е установена на степен „3“ на контролния панел, поставете ключа за
възстановяване на степен „3“.
Благодаря,къде съм бяла незнам но не съм го видяла. Embarassed newsm78

# 520
  • София
Grinning кой да се сети за плоскостта.Благодаря bouquet
Вчера и беше сефтето.  Купих феъри платинум по препоръка от темите 63 бр за 23 лв. Вярно измиха всичко,включително загоряла тава от печени пържоли на програма ECO 50
Може ли да споделиш от къде купи тези таблетки ?

# 521
  • у нас
малко късно виждам Embarassed В Плевен има едно магазинче на ул. Сан Стефано- само стоки от Германия и Турция. Таблетките са от Германия. Много съм доволна Peace

# 522
Здравейте.
Имам съдомиялна whirlpool  .Вратата днес не се затваря. Нещо стана със чопчето....или както там го наричате Simple Smile

# 523
Mомичета, добър избор ли е тази? Трябва ми нещо среден клас и да върши работа Simple Smile
http://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwasher … -28020-W/p/680617

# 524
  • София
Mомичета, добър избор ли е тази? Трябва ми нещо среден клас и да върши работа Simple Smile
http://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwasher … -28020-W/p/680617

Аз съм с такава, но за вграждане, от началото на март. Много съм доволна. Нямам никакви забележки.
Само попитай в Технополис дали свободностоящата има защита от преливане, защото моята има, но тук е отбелязан хикс. Иначе купувай.

Общи условия

Активация на акаунт