Всякакви въпроси относно съдомиялните - 19

• 100 792
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз досега бях с Беко, вече писах по-темата...Налага се да я сменя, някой с отзиви за Gorenje и Candy?
E то от изброените по-добре беко.

# 676
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Аз досега бях с Беко, вече писах по-темата...Налага се да я сменя, някой с отзиви за Gorenje и Candy?

Сигурно си права, просто до сега патих от Беко, и видях, че има някакви промоции на тези две марки. Гледах, че Беко са с удължена гаранция сега, но пък чувам мнения, че Уърлпоол (така ли се пише?) били по-добри, та докато се чудя, мия чинии на ръка, което много ме дразни. А и парите не са без значение, за това малко ми е трудно да избера.

# 677
  • София
Ако ти е опция Whirlpool  - аз от моята съм си много доволна, и други в темата има с такива машина... като цяло някакви патила не съм прочела с тези машини. Така или иначе каквото и да е избереш има и малко или повече късмет с конкретна бройка и т.н.

# 678
  • София
Скрит текст:

Сигурно си права, просто до сега патих от Беко, и видях, че има някакви промоции на тези две марки. Гледах, че Беко са с удължена гаранция сега, но пък чувам мнения, че Уърлпоол (така ли се пише?) били по-добри, та докато се чудя, мия чинии на ръка, което много ме дразни. А и парите не са без значение, за това малко ми е трудно да избера.

До колко пари я търсиш и вградена или свободностояща? Дали ще е Беко или Уърпуул си е до късмет. От към качество - тук в темата и от двете са доволни.

# 679
  • В къЩи.
И аз да се похваля. Embarassed
В крайна сметка поръчах тази http://technika.bg/product/19211/sadomialna-indesit-dsr-57m19-a-eu.html
Днес пристигна,тия дни ще я монтираме.
Дано да излезе сполучлива. Praynig

# 680
  • на Мелмак
Честито!
Безпроблемно ползване!

# 681
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Честито на Лия, дано излезе сполучлива. Аз търся свободностояща, най-вероятно ще избера между Беко и Уърпуул, горе-долу са на еднакви цени. Лимита ми е 700 лв, но колкото е по-надолу цената, по-добре. Ама май няма как да стане качество на ниска цена...

# 682
  • София
Честито на Лия, дано излезе сполучлива. Аз търся свободностояща, най-вероятно ще избера между Беко и Уърпуул, горе-долу са на еднакви цени. Лимита ми е 700 лв, но колкото е по-надолу цената, по-добре. Ама май няма как да стане качество на ниска цена...
Electrolux, Electrolux, BEKO , BEKO, и малко над лимита, но пък си заслужава AEG. Аз лично бих заложа на АЕГ, след него на електролукс /те са един бранд, като аег е с по-високото качество/. В темата обаче има много доволни и от беко. Иди в някой магазин и ги разгледай наживо /не само посочените, а всички изложени/. Съвсем различно е да ги отвори, да видиш материала от който са изработени, разположението на кошниците, перките и т.н.

# 683
Electrolux, Electrolux, BEKO , BEKO, и малко над лимита, но пък си заслужава AEG. Аз лично бих заложа на АЕГ, след него на електролукс /те са един бранд, като аег е с по-високото качество/. В темата обаче има много доволни и от беко. Иди в някой магазин и ги разгледай наживо /не само посочените, а всички изложени/. Съвсем различно е да ги отвори, да видиш материала от който са изработени, разположението на кошниците, перките и т.н.

Да, права си, наистина е по-добре на живо да ги видя, отколкото на снимка. Ще помисля и за АЕГ, и без това вече ми е нарушен сериозно бюджета заради тази миялка...Благодаря!

# 684
Мамекс, провери си филтъра, дюзите да не са се запушили, перките да не ти опират в някой съд когато е пълна, а нищо не ти пречи и да смениш таблетките.
Като ти продаваха Финиша ли те консултираха да не си слагаш сол? Няма такова нещо.
Не,като си купувах машинката консултантите така ми обясниха  Rolling Eyes.Изчетох доста материали тези дни и наистина така твърдят-че ако не е много твърда водата комбинираните таблетки имат всичко необходимо,вкл.и сол.Но ще почна да и слагам де,водата ни е ужасно варовита  Simple Smile.
Необяснимо машинката ми си заработи безпроблемно след 3 дни почивка  Laughing,смених програмата на еко.
Благодаря за отговорите момичета.
Колко често и каква профилактика правите?

# 685
Да,таблетките имат всичко необходимо,но само докато се мият съдовете с препарата.Когато започне изплакването вече няма нищо и съдовете се плакнат с твърда вода.

# 686
  • В къЩи.
Благодаря. bouquet
Утре най-вероятно ще е я  монтираме.Не можах да намеря препарат за почистване...мога ли да я пусна празна с една таблетка за съдове? Преполагам,че пак ще я почисти. newsm78
Не знам даже дали е необходимо,но ми се иска да я почистя преди да започна да слагам съдове в нея.
Коя програма да използвам?

# 687
  • София
Благодаря. bouquet
Утре най-вероятно ще е я  монтираме.Не можах да намеря препарат за почистване...мога ли да я пусна празна с една таблетка за съдове? Преполагам,че пак ще я почисти. newsm78
Не знам даже дали е необходимо,но ми се иска да я почистя преди да започна да слагам съдове в нея.
Коя програма да използвам?
Moже. виж в книжката която е на най-високи градуси.
--------------------
Скрит текст:
Мамекс, провери си филтъра, дюзите да не са се запушили, перките да не ти опират в някой съд когато е пълна, а нищо не ти пречи и да смениш таблетките.
Като ти продаваха Финиша ли те консултираха да не си слагаш сол? Няма такова нещо.
Не,като си купувах машинката консултантите така ми обясниха  Rolling Eyes.Изчетох доста материали тези дни и наистина така твърдят-че ако не е много твърда водата комбинираните таблетки имат всичко необходимо,вкл.и сол.Но ще почна да и слагам де,водата ни е ужасно варовита  Simple Smile.
Необяснимо машинката ми си заработи безпроблемно след 3 дни почивка  Laughing,смених програмата на еко.
Благодаря за отговорите момичета.
Колко често и каква профилактика правите?
Зависи колко често е ползвана и дали скоро са мити много мазни неща като филтри на абсорбатор - горе-долу на 1-2 месеца. За таблетките вече са ти отговорили. Може да прочетеш и първа страница на темата.
--------------------------------------
Скрит текст:
Да, права си, наистина е по-добре на живо да ги видя, отколкото на снимка. Ще помисля и за АЕГ, и без това вече ми е нарушен сериозно бюджета заради тази миялка...Благодаря!
Ооо, този бюджет не го гледай по този начин. Когато започнеш да си почиваш или вършиш друга работа, докато машинката мие вместо теб, ще мислиш по друг начин Simple Smile, а и машината ползва около 12-13 литра за всички съдове в цялата машина, ако ги миеш на ръка знаеш ли колко вода отива, а ако си и на бойлер съвсем се набутваш и от към сметка за ток.

# 688
Голяма радост и помощ си е миялната. И е добре да е качествена. Та, в този ред на мисли, защо не погледнете сервизите за втора употреба?Аз си купих Миле за без пари и съм благодарна.

# 689
  • Countryside
Като знам моята Бошка колко зор е видяла за 8години и си мисля, че миялна втора употреба е с доста голяма доза късмет. Обаче си работи.
Иначе масово в учреждения и т.н. купуват предимно втора употреба Миле и си работят. Та явно Миле са наистина железни.

Общи условия

Активация на акаунт