Звездни компромати- 309 част

• 112 064
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Ох, Марайчето как си плаче за Карлуково

# 256
Изявление от Андрей Арнаудов във фейсбук
Скрит текст:
Снимка на Андрей Арнаудов.
Андрей Арнаудов
5 часа ·
Проблемът на тази държава съм аз, а не 13-годишната родилка

От няколко дни цяла България е скандализирана от това, че 13-годишна циганка е родила.
Все едно се случва за първи път. Все едно от години не знаем, че това е въпрос на култура, личен избор и начин на препитание на част от малцинствата.
За мен проблемът е друг - че ние, работещите, образовани, плащащи данъци български граждани не правим деца.
Вие ме познавате - аз съм Андрей Арнаудов, на 37 години, от София; телевизионен водещ и продуцент.
Проблемът на тази държава е в такива като мен.
Поне от десетилетие изкарвам достатъчно пари, за да гледам деца. Поне от 5 години се чувствам емоционално зрял да имам такива. Но нямам.
И не казвайте, че съм изключение.
В големите градове има хиляди млади хора, които изкарват достатъчно, за да гледат деца, но съзнателно го отлагат, за да правят кариера; за да продължи купонът или по каквато и да е друга причина.
А що се отнася до 13-годишните родилки е ясно, че каквито и да е детски надбавки или помощи трябва да се дават само за граждани с образователен ценз. А за работещите - и платени данъци. При положение, че в България основното образование е задължително, тогава, за да получиш каквито и да е помощи от държавата, трябва да имаш завършен 8 клас. Не е ли логично?

Такива, а и още много други казуси искаме да съберем в кампанията на ДНК "Направи го за България", за да променим законите и средата. Така че тези като мен да започнат да правят деца.

# 257
Коментирахте ли мега излагацията на Марая Кери в Новогодишната нощ?! Сега дали е трябвало да пее на плейбек или е имала проблем със самия плейбейк, но 1 млн. души ѝ гледаха резила на живо...В един момент реши поне танца с балета да покаже, но и там нищо не се получи...

https://www.youtube.com/watch?v=l0ODw2L-XpQ

Гледах, жалка история, даже не се опита да пее, да замаже нещо гафа. Въртеше се като шиле. А тамцьорите си карат хореографията... Има и един друг клип от коледна песен, която тя уж пее, чрез някаква програма са махнали плейбека ли синбека ли и с оставили само нейния глас, в няма такова мучене!

Това всъщност не беше неин гаф, а на организаторите. Тонколоните не бяха обърнати както трябва и звукът не достигаше до нея. Жената поне 5 пъти помоли да го оправят и звънци.

# 258
Съгласна съм за Марая - голям гаф, но не на Марая, а на озвучителите. Тя може да се излага със стайлинга, но със сигурност може да пее на живо.  Peace

# 259
  • Пловдив
Марая е една от певиците с най-голям глас. Може да е неадекватна в облеклото, но в пеенето няма равна. 

# 260
Марая е една от певиците с най-голям глас. Може да е неадекватна в облеклото, но в пеенето няма равна. 

Напълно подкрепям. Най ми харесваха едновремешните и концерти с черни роклички.

# 261
Само че, те бяха преди 20 и кусур години...

# 262
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kaто е толкова добра в пеенето,защо тогава "пя" на плейбек?

# 263
Много мъчно ми стана за Марая. Според мен се срина след разбиването на връзката и. За озвучаването, организаторите отрекоха да е имало проблем, а и с нито един друг изпълнител нямаше.

# 264
не ме кефи това изявление.....
Цитат
Такива, а и още много други казуси искаме да съберем в кампанията на ДНК "Направи го за България", за да променим законите и средата. Така че тези като мен да започнат да правят деца.
леко тъпо - на него нов закон ли му трябва за на 37 години да се реши да направи дете на някоя млада мацка?
или по-скоро не иска да има ангажименти и затова си кара така....

# 265
Цитат
леко тъпо - на него нов закон ли му трябва за на 37 години да се реши да направи дете на някоя млада мацка?
Тъпо,да ,а на него какво му пречи ,не разбрах

# 266
Най- вероятно не е намерил свястната жена. Не му трябва закон, за да прави деца, а за да не стимулира малцинствата да правят деца, които да издържа държавата.

# 267
  • Gotham City
Някой знае ли коя в тази вип особа, която в инстаграм се подвизава като penelope78?

Не виждам да е вип особа, празен профил, с един последовател

# 268
Андрей имаше жена, но не им се получиха нещата тогава. С Надя също не им се получи.
За съжаление все повече хора имат репродуктивни проблеми
А Елен Колева си има нов
http://life.dir.bg/gallery.php?id=24922110#topnav

# 269
  • Варна
Цитат
Май публично ще ги прави тези деца, така звучи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт