Звездни компромати- 309 част

• 112 042
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
аууууу каква червена шапчица си е сложила Елен  Laughing
чака вълци жената

# 271
# 272
  • София
А, то това цялото ДНК "Направи го за България" е такава огромна смешка, че аз до последно смятах, че е някакъв бъзик, с който ще рекламират някакво ново комедийно предаване на Иван и Андрей  Joy
Ама не е, ей го вече трети ден минавам покрай билборд по темата  Laughing

# 273
  • Благоевград
Коментирахте ли мега излагацията на Марая Кери в Новогодишната нощ?! Сега дали е трябвало да пее на плейбек или е имала проблем със самия плейбейк, но 1 млн. души ѝ гледаха резила на живо...В един момент реши поне танца с балета да покаже, но и там нищо не се получи...

https://www.youtube.com/watch?v=l0ODw2L-XpQ

Гледах, жалка история, даже не се опита да пее, да замаже нещо гафа. Въртеше се като шиле. А тамцьорите си карат хореографията... Има и един друг клип от коледна песен, която тя уж пее, чрез някаква програма са махнали плейбека ли синбека ли и с оставили само нейния глас, в няма такова мучене!

Това всъщност не беше неин гаф, а на организаторите. Тонколоните не бяха обърнати както трябва и звукът не достигаше до нея. Жената поне 5 пъти помоли да го оправят и звънци.

Спомням си преди години подобен гаф в българско предаване, "Стар Академи" мисля, че беше. Имаше едно момиче Мариела. Мария Илиева беше водеща на концертите. Та момичето излезе, но пя супер фалшиво, изобщо не пя в правилна тоналност и по средата на изпълнението се разплака, но продължи да пее. След като приключи от журито я попитаха какво се е случило и тя каза, че не е чувала добре музиката в слушалката и е имала технически проблем със звука. От апаратната потвърдиха, че при тях е имало проблем и след това й дадоха още веднъж шанс да си изпее песента и беше блестяща. Тя беше една от най-добрите в това предаване. Ако не ме лъже паметта, Дидо от Д2 също участваше в това предаване и така Митко Кърнев го избра за групата.
Марая се държа неадекватно, можеше доста по-добре да замаже положението, но я разбирам, че не е искала да пее с недобро озвучаване. Плюс това пък, всичко друго освен това си беше на плейбек. Тя дори не си правеше труда да си отваря правилно устата.

# 274
Аз не разбрах, този г-н Андрей какво точно иска?
Да завърша осми клас ли? Да правя аз деца, защото ромите и те правят? Да променям закони? Трябва по-задълбочено да го прочета.
Какво иска от хората? Ще се събират някъде всички и ритуално ще си правят деца?

# 275
Така като чета последните две теми ( най-вече) Николета трябва да е на 1во място. Всяка нейна снимка създава толкова много коментари. А тя реално НИЩО не прави. Само се чекне. Тя дори е по-напред дори и от Васко Василев. Това е абсурдно!

Нека не забравяме, че противно на това какво си мислят някои хора, бегемамата не е представителна извадка Laughing

# 276
  • Русе, България
Олеле, от скулите на Десислава и Елен Колева ме заболяха очите! Защо така са се окепазили тези жени? Хайде, Десислава си има сочничко тук-там, а и не е първа младост. За нея даже бих казала, че изглежда много добре, може би ракурсът на първата снимка е неподходящ. Обаче Елен направо се е съсипала! Покрай любовните им терзания с Калин Терзийски ми беше станала интересна и ги следях, но после тя изчезна от полезрението ми. По него време беше нормална, де. Сигурно помните онова предаване, където бяха в дома й, а Терзийски се напи и после заспа? Не знам, може би драмата с него й е дошла в повече, но всеки случай пипането й не е успешно според мен. Пък новото гадже изглежда добре.

# 277
Пък Терзийски се върнал при жена си, браво на него! Laughing

# 278
  • Русе, България
Тъй ли? Може ли повече инфо?

# 279
Тъй ли? Може ли повече инфо?

Някъде четох, че се е върнал и приготвяли заедно коледната трапеза или нещо подобно.  Peace

# 280
Имаше пространно интервю с Терзийски в един от последните съботни броеве на "24 часа". Жена му простила, прибрала го и туй то.

# 281
Някой знае ли коя в тази вип особа, която в инстаграм се подвизава като penelope78?

Не виждам да е вип особа, празен профил, с един последовател
Популярна бръмчалка. Мисля, че работи като стюардеса. Много я снимат в онлайн страниците за дрехи.

# 282
  • София
Аз не разбрах, този г-н Андрей какво точно иска?
Да завърша осми клас ли? Да правя аз деца, защото ромите и те правят? Да променям закони? Трябва по-задълбочено да го прочета.
Какво иска от хората? Ще се събират някъде всички и ритуално ще си правят деца?

Ето, заповядай да се просветиш - на собствен риск Laughing

Скрит текст:
Стартитра "Направи го за България" - движение за национална кауза (ДНК) за насърчаване на раждаемостта.

В нея всички двойки, заченали през 2016 г. до 1 май 2017 г., могат да качат на facebook.com/dnknpo с хаштаг #pravimgozabg селфи с положителен тест за бременност, снимка от видеозон или на вече родено бебе. За всяка снимка ще се осигури минимум 1 лев за хората с репродуктивни проблеми, които ще дарят на фондация "Искам бебе".

# 283
Това 100% са измислиците на Ирина Тенчева.

# 284
Това 100% са измислиците на Ирина Тенчева.
Да, но тя жената се грижи за прираста - три износени и едно не, или както там беше Simple Smile А вие само клюкарите Wink

Общи условия

Активация на акаунт