Звездни компромати- 309 част

• 111 897
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Гледах преди малко Нора от Music Idol. Пя на някакво награждаване Футболист на годината. Излезе по възкъси панталонки, облечени върху възнапращели бутове.
Явно новата мода е колкото си по-дебел толкова по-разголен и с по-тесни дрехи да се обличаш.

# 481
  • София
i am beautiful no matter what they say  Wink

# 482
  • София
Гледах преди малко Нора от Music Idol. Пя на някакво награждаване Футболист на годината. Излезе по възкъси панталонки, облечени върху възнапращели бутове.

От всички тези формати излязоха доста талантливи певци, повечето от които почти нямат реализация извън пиано барове, ресторанти и клубове - не казвам, че това е малко, напротив, но финалист в музикално риалити би трябвало да има поне няколко собствени парчета. Аз такива на Нора не знам (и на по-голямата част от участниците - също).

Разбира се, има и изключения като Гери-Никол, но там работата е друга.

# 483
Марчето за пореден път копира Кайли Дженър.  ooooh!
Скрит текст:

# 484
# 485
Хаха 😃 настроението е на ниво... и май на градус😆

# 486
Нора Караиванова от къде извади тези големи лъщящи гащи размер XXXL? Сигурно са шити по поръчка.

# 487
  • Вестерос

От всички тези формати излязоха доста талантливи певци, повечето от които почти нямат реализация извън пиано барове, ресторанти и клубове - не казвам, че това е малко, напротив, но финалист в музикално риалити би трябвало да има поне няколко собствени парчета. Аз такива на Нора не знам (и на по-голямата част от участниците - също).

Разбира се, има и изключения като Гери-Никол, но там работата е друга.
Нора беше втора. Спечели Тома. Победителите от Мюзик Айдъл имат само песни. Нора има последните години също с други певци от Гласът на България. А сега има някаква нова с Маги Дженаварова-победителката на Мюзик Айдъл 3. От Екс Фактор 2 ,3 и 4 доста от участващите на концертите имат песни и клипове. От 1 само Рафито и Богомил имаха песни.

# 488
# 489
Аз пък днес слушах малко от Мармалад, вероятно съвсем към края беше, та имаше класация на известни българи, носещи името Иван. На първо място беше Иван Вазов и съответно коментари от типа на "Велик българин", "Трябва да му подражаваме" и т.н. В следващия момент на Радост-водещата, Орлин Павлов и Сесил Каратанчева е зададен въпрос - Знаете ли къде е роден Вазов?, следва мълчание и Каратанчева казва - Аз съм спортист, не знам ooooh!  Жените не ме изненадаха, но Орлин Павлов го мислех за малко по-интелигентен. Като цяло доста тъпо се получи, екипът на Радост поне да я беше предупредил.

# 490
Аз пък днес слушах малко от Мармалад, вероятно съвсем към края беше, та имаше класация на известни българи, носещи името Иван. На първо място беше Иван Вазов и съответно коментари от типа на "Велик българин", "Трябва да му подражаваме" и т.н. В следващия момент на Радост-водещата, Орлин Павлов и Сесил Каратанчева е зададен въпрос - Знаете ли къде е роден Вазов?, следва мълчание и Каратанчева казва - Аз съм спортист, не знам ooooh!  Жените не ме изненадаха, но Орлин Павлов го мислех за малко по-интелигентен. Като цяло доста тъпо се получи, екипът на Радост поне да я беше предупредил.

И какво точно са те изненадали? Ненужна и неизползваема информация се забравя иняма нищо общо с интелигентността. За това са ни такива резултатите на PISA, щото си мислим че зубренето и помненето на ненужни факти ни правят интелигентни. Само дето в истинския живот нещата стоят по друг начин.

# 491
Дам... Днес е още един ден от живота ми, в който синус и косинус не ми потрябваха за нищо! Mr. Green

# 492
Ами да ви кажа, не е баш така, щото за една обикновена отсечка наскоро ми се наложи да използвам правилата за ъглополовяща и после май за косинус, та в този момент много се радвах, че ги зная "тези глупости". А пък за незнаенето на родния град на важни за българската история личности, това не знам вече какво е  ooooh!. Дори от обща култура трябва да се знаят.

# 493
Орлин каза Сопот след малко замисляне. 

# 494

Общи условия

Активация на акаунт