Звездни компромати- 309 част

• 111 899
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
В тази тема често се подиграваме (буквално) на ненормално обработените снимки на Николета, Моника, В.Червенкова, Галена и т.н...
Сега видях една тема във форума... Стана ми толкова тъжно...За хората (момичета, предполагам млади) вече е проблем да са реални...  Tired

# 466
Дара Новото поколение поп певици са по-зле и от Пайнерките. ooooh!
Sick Добре де, то устни, пухкави, секси, сластни, но па устата ти да прилича на анус, айде нема нужда! Stop Щото, нали, на дуда свикнахме да ни прилича... Tired

И верно ли мъжете умират за някаква, която си е лапнала средният пръст?? Тия прсъти вече за нищо ги нямат..

# 467
  • София

Какво стана с най-голямото дете на най-добрата майка? Още ли се обучава в домашни условия?

# 468
  • Rock & Roll feeling ...
Така,като им разглеждам инстаграмите, Николета,Моника и подобни , представят жената, като сексуален обект . И то долнопробен . Който преди всичко се ползва, само за ч*кане.  Да го хванеш, да го доразкрачиш /щот' той си е като цяло надупен / , да го оправиш и след това да му се изхвърлиш на лицето / нацупените зейнали муцунки са препратки точно към това / .  Разбирам ,че искат да са на висотата на изискванията на повечето "батки" ( а може би и мъже) ,които гледат на жените,като на нещо,с което може да се задоволят. И докато едните са в ролята на употребяващите и могат да си позволят такова отношение,то какво му е достойнството да те третират по този начин,когато си в ролята на употребения  Thinking

И малко от света на Doutzen
Скрит текст:

# 469

Какво стана с най-голямото дете на най-добрата майка? Още ли се обучава в домашни условия?
Не, доколкото знам ходи на училище, но в друго, обикновено.

# 470
И какво сега? Ники М. пак подкара трабанта.  Mr. Green

Гледах вчера Крис Прат в Passangers и ми хареса.
Галерия с негови снимки

# 471
  • До морето

Не, доколкото знам ходи на училище, но в друго, обикновено.

В това, в което тя ходела навремето. 22-ро или 122-ро, нещо такова.

# 472
  • София
Ирина Шейк бременна
Скрит текст:

# 473
  • Пловдив
В тази тема често се подиграваме (буквално) на ненормално обработените снимки на Николета, Моника, В.Червенкова, Галена и т.н...
Сега видях една тема във форума... Стана ми толкова тъжно...За хората (момичета, предполагам млади) вече е проблем да са реални...  Tired
То си е за тъжно, но фотоапарата не е разкрасител.. Flutter
Има един лаф- "Не ме гледай така, ако знаеш каква съм на снимки"  Grinning

# 474
И какво сега? Ники М. пак подкара трабанта.  Mr. Green

Гледах вчера Крис Прат в Passangers и ми хареса.
Галерия с негови снимки

Аз го гледах в Jurassicworld и също ми хареса Peace

# 475
Гледах преди малко Нора от Music Idol. Пя на някакво награждаване Футболист на годината. Излезе по възкъси панталонки, облечени върху възнапращели бутове.

# 476
Гледах преди малко Нора от Music Idol. Пя на някакво награждаване Футболист на годината. Излезе по възкъси панталонки, облечени върху възнапращели бутове.

Преди малко пуснах някакъв музикален канал. Всички девойки, които пяха бяха дребни, набити в г... развити - нещо като Дара, Мара и Дупара. Може и телевизорът ми да е виновен.

# 477

През цялото време очаквах да пръсне панталонките, как се беше нацедила в тях не мога да си представя.

# 478
Преди малко пуснах някакъв музикален канал. Всички девойки, които пяха бяха дребни, набити в г... развити - нещо като Дара, Мара и Дупара. Може и телевизорът ми да е виновен.
Не е Crazy и ние вечеряхме на същия канал Laughing

# 479
Не е бил телевизорът, и тях ги гледах. Само че хванах и Михаела Филева, която и на живо има много добро тяло. Нищо че беше с няк'ви скъсани шалвари. Laughing А Гери-Никол беше с прическа, чиято цел сигурно е била да приюти като минимум семейство лястовици.

Общи условия

Активация на акаунт